💄Новите ни козметични похождения - 94

• 99 745
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Кристалче,красота!
Са здраве да ги ползваш,изхабиш и да си купиш нови!
Откъде са?Бг или чужд сайт?

# 181
  • Бургас
Миме, благодаря да се връща.Heartpulse От Сефора, Скарлет, Прити шоп, Нотино са.

# 182
# 183

Поръчах една кутия с продукти за тяло на Cult beauty, доста неща има в нея и доста ми харесва. На dr dennis gross, този път реших да пробвам ретиноловите кърпички, едно червило на патрик та - имам други негови червила, харесвам ги и това като цвят ми допада, един балсам на honest, уж бил добър за околоочната зона, нямам наблюдения все още, взех да пробвам на марио master eye prep and set в цвят light и останалите неща са от гуди бег, имало е и по яки, но за без пари е супер, така че съм доволна 🙃

# 184
Chanel19, от makeup са парфюмчетата. 🤗

Hibdryd, нямам търпение да получа и аз кутията от cultbeauty вече всеки момент! Tази подаръчната е направо 😍😍😍

# 185
# 186

Цветовете от глосовете са много красиви.

# 187
  • София
Течните сенки на. NL.
Скрит текст:
Много ми е интересно как се представят.
Розовите са бетон! Цял ден бях с тях без да мръднат. Кафевите се събраха много бързо, но ще им дам втори шанс или ще ги нося само в сгъвката за затъмняване в ъгъла на окото!

Kak са сенките на Шанел? От къде са закупени? В Нотино виждам само един цвят наличен...

# 188

От дълги години нищо не съм купувала от FA, но по спешност свърши душ гела у дома, а от кварталния магазин той ми грабна погледа.

# 189
  • София
Време беше за нова пудра:

Реших и да тествам твърд шампоан:

# 190
Pink dress, коя е тази кутия? Лятото ползвах един SPF на E Cooking и мнoго ми беше харесал!
Поръчах за пръв път от Simply beauty и съм мнoго доволна - Perricone MD са на страхотни цени в момента и най-после реших да взема така хваления им серум с вит Ц. Плюс ретинолов хидратант.

Сложили са ми и мостра на минерален фдт на Jane Iredale

# 191
tuali, от Look Fantastic е, като точно това е октомврийското издание!

# 192
# 193

От размяна със съфорумка 🌺

# 194

Общи условия

Активация на акаунт