💄Новите ни козметични похождения - 94

• 99 777
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
И аз се зарадвах с комплекта на Nuxe още миналата седмица. Така се зарадвах с него, че забравих да се похваля. Свещта когато я паля, радва дори моят приятел и за мен това е топ покупка.

Купих и две много сполучливи дреболии за нокти от ДМ.
Пилата е за пореден път. Препоръчвам я. За цената си от 2.45 лв (ако не бъркам) е супер. А лакчето се оказа с много приятен за есента цвят. Не е много трайно обаче.

Купих и от Нотино така хваленият балсам за устни на Burts bees в класическия му вариант Honey. Вече втопра седмица го ползвам и мога да кажа че Alteya с лавандула и Apivita с мед го бият по всички параграфи, а цените им са еднакви. Така че не го препоръчвам.

# 241
От преди малко за сън🤣🤣🤣

# 242
От Делириум, един боди спрей, който уж за подарък, но може и при мен да остане, ще помисля 😄. Миниатюрите са подарък, като са забравили едната на Good girl CH, но нещо не ми се занимаваше да им пиша, така и така нямаше да го нося.

От Дъглас, минитатa бяха подарък към поръчката на VC&A

С точките от Дъглас : два от техните лакове и един огромен сатенен шал Aigner.

# 243
  • Стара Загора
Ако харесвате Neroli portofinо и този аромат ще ви хареса. Липсва онова ясно билковото и сапунено за мен, като е заменено с хубавия портокалов цвят от Neroli Amara. Вайба му обаче си е типичен ваканционен, а не женствен и елегантен, заради екзотичния жасмин. Напомня леко по последния параграф на Just Cavalli. Трайност при мен 5 часа. Шлейф не очаквам да влачи, но за цената си в парфимо е чудесен.

# 244
От parfimo:

От дм:

# 245
  • Стара Загора
Преди малко ми донесоха още 3 масла на doTerra, та се позаредих за Коледните празници и зимата. Да дифузирам и правя сладкиши 😍

# 246
  • София
stellissima, кремът на Клиник ми е много любим, но зависи с каква кожа си. За моята мазна кожа е идеален, за нормална и суха по-скоро няма да е достатъчен зимата.

# 247
  • София
stellissima, кремът на Клиник ми е много любим, но зависи с каква кожа си. За моята мазна кожа е идеален, за нормална и суха по-скоро няма да е достатъчен зимата.

Благодаря ти, аз съм със много суха кожа на лицето през зимата и по принцип гел- кремовете са ми идеални за лятото, ще си го дръпна като идея за следващото Simple Smile

# 248
  • В къЩи.
Поръчка от миналата седмица от Нотино плюс душ гел от ДМ:
Скрит текст:

Бихте споделили впечатления за крема на Neutrogena?

# 249
# 250
# 251
# 252
  • някъде под слънцето...
Отново.Най добрия  за моята коса шампoан, на който съм попадала последните  години

И съответно  запас  (да не
би да изчезнат) ампулите с плацента, които правят чудеса за моята коса

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 14:11 от sl

# 253
Скрит текст:
Поръчка от миналата седмица от Нотино плюс душ гел от ДМ:
Скрит текст:

Бихте споделили впечатления за крема на Neutrogena?
[/spoiler]
Скоро ще го отворя да го ползвам. Иначе съм доволна съм от измивния гел от серията.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт