💄Новите ни козметични похождения - 94

• 100 158
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Tайга, за толкова години откакто излезе, този хайлайтър Mary Lou the Balm продължава да ми e сред любимците. Страхотен е❤️
+1 и на мен!

# 541
  • Варна
За първи път го купувам.
Исках нещо от високия клас, но така и не си избрах.

# 542
Това получих наскоро и всичко вече е изпробвано.
Lancome cils booster xl, 4ml - взех малката разфасовка и добре, че го направих - 2 дни ползване и не съм доволна, ползвала съм много по-евтини с по-добър ефект.

Mac matte lipstick Whirl
Точно този нюанс исках и го намерих.

Loreal  Elvital 8 min wonder water
Много съм доволна - много лъскава и хубава ми стана косата след първо ползване.

Olaplex Bonding oil - няколко пъти го ползвах, не ми харесва изобщо.
Изобщо разочарованието ми от Olaplex расте с всеки закупен продукт и мисля да спра дотук.

Plantur 39 Brown schampoo and conditioner
Не е зле, косата е с блясък, една идея по-тъмна, а белите коси са по-златисти. В никакъв случай обаче не покрива бяла коса. Ще го ползвам между боядисванията.

# 543
Честита Нова Година! Пожелавам Ви много здраве, щастие, късмет и любов.
Подарък, който ме изненада много приятно- маска с алгае за хидратирана и оформена къдрава коса

# 544
  • София
- Mac Date maker

# 545
Купен, заради несесера

# 546
Редиш, чакам коментара ти за Пептидите на МедиПийл в темата, моля!
Непременно ще има такъв, но няма да е скоро. Sweat Smile

# 547
# 548
# 549
# 550
  • Където си поискам:)
Извинявайте за спама, но откъде купувате козметика на Kiko?

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 10:23 от bubanka

# 551
  • София
Въпросът не е към мен, но Kiko няма все още в България. Иначе навсякъде в Италия, Германия...Лондон. Но не препоръчвам да се купува от Лондон. Цените в евро на едно червило е в паунди там -същата цифра. Т.е ако нещо струва 7 евро в Италия, последно помня в Сан Ремо, в Лондон същото това нещо е 7 паунда. А качеството, както знаем на Кико е навсякъде едно и също. Посредствено, до разочароващо.

# 552
# 553
  • някъде под слънцето...
Скрит текст:
А качеството, както знаем на Кико е навсякъде едно и също. Посредствено, до разочароващо.
Да определено качеството Кико не е това , което беше преди 15+години, но и на MAC също не е .
За разлика оТ MAC, Kiko има добри попадения, които не отстъпват на Сисли примерно.Говоря за паралелен тест.За съжаление бързо ги спират.
Още страдам за  сенките от първата им колекция, както и за много моливи на които не мога да открия аналог   сред марки от висок клас.

Отново.
Приятно загрява скалпа .Мисля да пробвам и други шампоани на марката.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 14:11 от sl

# 554
  • София
Извинявайте за спама, но откъде купувате козметика на Kiko?
От техни магазини, в случая в Сърбия. Много харесвам и двете серии сенки, които съм купила и за мен са страхотно качество, дори сравнявайки ги с доста по-скъпи. Моливите също, аз ги нося като червило точно тези два цвята, като правя омбре. Купувам за пореден път.
Контуриращия стик и хайлайтъра и тънките червила купувам за пръв път и нямам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт