С какво ви дразнят свекървите? – 132

• 38 778
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
Добре де, ясно е, че мъжа ѝ не струва и си заслужава всичките квалификации. но не разбирам защо оправдавате свекървата. Вие на нейно място ще се литнете ли да спасявате синчето от скандал с жена му, та подминавате това? Аз освен, че не си представям сина ми да ми звъни по такива поводи, не си представям и аз да ходя да се разправям със снахата, ако той сглупи толкова, че да го направи. Не знам как сте на мнение "не е виновна свекървата". Жена му трудно ще превъзпита муньото, а за да има поне някакво минимално подобрение и стъпка към порастването му, майка му трябва да го откачи от полата си. Той сам няма да го направи, ако майка му го държи там. Та свекървата никак не е за оправдаване, защото се намесва

# 121
  • София
Аз пак не разбирам, Чери, според теб нормално ли е мъжът ти да звъни на майка си, “Пък, мамо, тя, Черито, ми вика Cry “ . Не е хич виновна свекървата в случая, освен че не е възпитала собственото си дете.
Не мога да се съглася, че не е виновна. Той може и да й се обажда, да я вика, но това е защото тя така го е възпитала и защото след позвъняване, тя се вдига от друго населено място (сега явно от СФ вече) и идва. Каква работа има тя в чуждото семейство? Можело е да го възпита, сам да се справя със собствения си живот и към нея да се обръща единствено за съвет, а не за да идва, да се кара с жена му, че и да я гони от нейния дом. А може и след позвъняване да му каже, че това си е неговото семейство и да се оправя, като голям мъж, а не да хленчи, като 3 годишно, на което са му взели играчка. Така че неговите действия са пряко плод на нейните.

# 122
Сега гледам "Шефът", руски сериал, там има една маминка, точно свекърва на място.Така държи момчето и то и  ходи по гайдата, ще видим нататък.Но бе наел гледачка за мама и се сближиха ,тя момата не иска при мама и го заряза.Що забравил лампата в кухнята да свети ,скъпо е  не може да си позволят ,звънка , та го третира като 5 годишно.Посети я в болница ,сега бил дошъл, той  каза ,че два часа минали.Не само у нас е така, и рускините страдат.
И не от филм тръгва към реала,а  обратно ,взели са го от реалния живот.

# 123
Безработна е , синовете я издържат . Нейно право е да живее където си иска.. 😅 не идваше с рейс, а мъжа й я возеше с колата при всеки скандал…
Ей, от времето на Даскалка с кюфтетата не съм се смяла така. Значи след всеки скандал мъжлето се мята на колата и газ до дупка да докара мама да го защити. А милата му женица второ дете му ражда.

# 124
Това звучи като сцена от комедиен сериал Joy

# 125
Само дето сериалът, който ни се сервира тук, е написан от писателка с лош вкус и посредствен талант.

# 126
Имаше една Cherry  в СО, която хванаха, че пише измишльотини и я баннаха. Може да се е реинкарнирала в нашата героиня. Наистина звучи налудничаво и неправдоподобно историята ѝ , но не е единствена, която се пробва на писателското поприще .

# 127
  • Варна
Не бе, Уиш, мъжа на свекито я вози, не мъжа на авторката Simple Smile

# 128
  • Варна
Мъжът, получил ли е одобрението на мама, за второ дете?😁

# 129
След като второто дете е на път, явно Мама е инспектирала процеса на сътворяването му в детайли, преди да даде височайше одобрение.

Хайче, в тази драма някой някого извозва. Най-вероятно, авторът - публиката.

# 130
  • София
Скрит текст:
След като второто дете е на път, явно Мама е инспектирала процеса на сътворяването му в детайли, преди да даде височайше одобрение.

Хайче,
в тази драма някой някого извозва. Най-вероятно, авторът - публиката.
Дано да е така, но има доста заблудени женици, които си мислят, че "когато се роди детето всичко ще се оправи", после е "когато се роди второто и ще стане рай вкъщи". Има хора наистина го мислят, после се получава драма.

# 131
Интересно как при някои жени, които уж не са прости, мозъкът им изключва, щом чуят думата „свекърва“.
Моля ви, много ви моля, не хвърляйте пачки с пари през терасите!

# 132
Не е общ дома, идвала е както споменах няколко пъти. Нейната наглост по принцип е безкрайна, вече се премести и в София, а преди идваше от майната си за скандалите , когато мм я вика. Не мисля , че е за подигравка това , което изпитвам и чувствам и обект на дискусия вече няколко дни с цел да се надсмивате над това. Благодаря. Ненужно е..

Не се сърди, просто е много странно това, което описваш да си го търпяла и някак си го казваш, като че ли е нормално - ми той моят като се скараме се обажда на майка си и тя идва.
Това е съвсем необичайно, хайде да живеете заедно и тя да се намесва при скандал, случва се, но да и се обажда и то неведнъж... И ще я вика в твоя дом, много малко жени биха го приели това, а ти си свикнала, че и второ дете имате. И обвиняваш свекървата в наглост,  а не виждаш колко е ненормално мъжът ти да я вика.
Звучи съвсем невероятно.

# 133
Еха, темата си върви! А аз си мислех, че без мен  е замряла!     (Тук слагам  10 търкалящи се от смях емотикончета) .

Не съм ви навестявала скоро. Добре е, че имате казуси за  нищене.  За последния, май е 99 % фира, ама кой знае! Живот шарен, хора всякакви.

Останете си със здраве!  Чат-пат хвърлям по едно око, ама съм си все така ангажирана  и  нямам много време да учасвам постоянно. Но вие дерзайте!

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:54 от K.A.G.

# 134
  • София
Чери, колкото и да пишеш за свекървата, главният проблем си остава с мъжа ти. И приемаме, че тя така го е възпитала, но не е дете вече, няма извинение. С него се разправяш, нея няма да промениш.
Ама щом досега не си, явно е изпускане на парата само. Човек, който наистина не понася ситуацията си, я променя.

Общи условия

Активация на акаунт