С какво ви дразнят свекървите? – 132

• 38 770
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Явно свекървата идва от провинцията при призива на сина си, но докато държи тон на снахата ме и остава време да погледне детето. Въпреки, че последния път го е дърпала.
 Макар че е трудно да си представи човек, явно мъжът почва да звъни на майка си  "Мамо, пак се скарахме, идвай" и тя скача на първия рейс.
Аз откакто гледам Съдебен спор вярвам на всякакви истории.

Авторке, с две деца няма да е лесно да се отървеш от тези хора, пък и доколкото разбирам, ти искаш да се отървеш само от бабата.

# 106
Мъхъм, хем не може да погледне детето, хем го дърпа. Хем домът е на снахата, хем свеки я гони от него. А на мармота му окапаха лапите от завиване на шоколада в станиол.

# 107
Тихо сега. Разваляте съспенса. После аз съм се смяла.

# 108
Аз откакто гледам Съдебен спор вярвам на всякакви истории.

О, това обяснява защо толкова хора се връзват на всякакви пързалки. Щом и на „Съдебен спор“ вярвате...

# 109
  • София
Мъхъм, хем не може да погледне детето, хем го дърпа. Хем домът е на снахата, хем свеки я гони от него. А на мармота му окапаха лапите от завиване на шоколада в станиол.
E, то не пречи на свека "детето" като й се обади и тя отиде у тях - да се заяжда със снахата и да не се интересува от внучето и по тази причина да го е "виждала 5 пъти", но в някои от тези 5 пъти, да го е дърпала от майка му. А за гоненето - не си виждала нагли хора. Щом припка да се меси в живота на порасналото си дете, няма да ме учуди и да гони снахата от нейния дом, а може и да е общ домът (с мъжа) и затова да реагира така.

# 110
Е, Афродита, как си го представяш? Мамин Златен изхлипва по телефона: "Мамооо, тя ми се караааа!" Мама се мята на автобуса от Каспичан за София, пристига в апартамента, който е на снахата, започва да гони усойницата, която тормози златцето мамино и междувременно дърпа детето, без да го погледне.

# 111
Не е общ дома, идвала е както споменах няколко пъти. Нейната наглост по принцип е безкрайна, вече се премести и в София, а преди идваше от майната си за скандалите , когато мм я вика. Не мисля , че е за подигравка това , което изпитвам и чувствам и обект на дискусия вече няколко дни с цел да се надсмивате над това. Благодаря. Ненужно е..

# 112
Колкото съмнения да има за невярно оплакване, аз мисля ,че е лесно да вбесиш някого с тези технологии.
Например да напишеш, че ще изхвърчи  снахата в случая, като има предвид , че ще си вземе сина.
То да я  изгони е лесно , излизат на улицата и  казва:върви си.

Като се оплаква, основателно или не, говорим по казуса.Не ставайте свекърви от сега.
Едно време Хепикали ли беше Кати ли, бременна след сто трудности, бе нападана, че преувеличава.Много ми е жал в такива случаи.Тя се оправи, не се е явявала скоро, явно се научи да решава проблемите си.
Ще се научат и другите.
Като се знам какъв рев съм се драла, за "това не е честно", пък отдавна не съм ревала.
Няма честно.
Свекърва ми е споменавала лафа "да раздереш котката", за снаха ,дето се зъби. Раздрала котката тази.Ако си представите как може да пищи котка ,дето я разкъсват, става ясно.Скандал, вземане връх и от по-навреме.Има риск, да се намразите, даже и със ММ дет му се вика тук ,не моя,вашия, но на младини тези неща се оправят, ако не се оправят ,не ти трябва този ММ.Преди децата ако може.Това му е основната работа на мъжа ,да пази и закриля семейството си.И знам, че майките ги боли, и мен боля, но си говорех, че такъв съм го искала, така съм го възпитавала, и аз ,майката съм на втора линия.Минава и това, да завиждаш да го кажа, да страдаш, че не си авторитета дето си била.Втора линия. Но знам ,че само да мрънкна за нещо го имам.Затова не гърмя патрони напразно.За да го имам.
Никога не са ми "отговаряли" в смисъл нагрубявали.И не съм идеална , доста грешки правих, не нарочно.
И да лъже някой, какво ни засяга ,себе си лъже.
Но си има  жени като свраки да  грачат и се налагат, лесно е на чужд гръб акъл , а тук на килограми.
И да не е така ,така го усеща човекът , написал оплакване.
Отровени глезотии  и аз чета с насмешка.

# 113
Не е общ дома, идвала е както споменах няколко пъти. Нейната наглост по принцип е безкрайна, вече се премести и в София, а преди идваше от майната си за скандалите , когато мм я вика. Не мисля , че е за подигравка това , което изпитвам и чувствам и обект на дискусия вече няколко дни с цел да се надсмивате над това. Благодаря. Ненужно е..
А, свеки вече се е преместила от Каспичан в София? А преди се е мятала на автобуса при всеки скандал между теб и Мамин Златен? Ти да видиш. Междувпрочем, не се надсмиваме на чувствата ти, а на тоталната липса на писателски талант и най-вече на белите конци, с които кърпиш литературната си творба.

# 114
  • Варна
Не е възможно да се обича такъв мъж, че и деца да му се раждат. Подобно същество (щото мъж определено не е) заслужава единствено присмех, подигравки и презрение.

# 115
  • Най-красивата страна
Свекървата е била в провинцията,но после се е преместила в София,за да може да реагира по-бързо.
Проблемът на жената е първо с мъжа и,после със свекървата.
И от това отърване няма.Защото Мунчо така е възпитан.
Освен да заминат в чужбина...ама не в Европа,ами в Австралия например.

# 116
Simple Smile Каква отдадена свекърва - мести се само, за да помага на детето си в скандалите с жена му.

# 117
Simple Smile Каква отдадена свекърва - мести се само, за да помага на детето си в скандалите с жена му.
Безработна е , синовете я издържат . Нейно право е да живее където си иска.. 😅 не идваше с рейс, а мъжа й я возеше с колата при всеки скандал…

# 118
И като дойде, раздава правосъдие ли? Синът й защо я вика? За да вземе страна в спора или д се сдобрите? Когато стана първия път така, не говорихте ли с твоя мъж, че това са неща на семейството и то си ги решава според неговите разбирания и усещания, а свекървата не е част от малкото семейство.

# 119
  • София
Аз пак не разбирам, Чери, според теб нормално ли е мъжът ти да звъни на майка си, “Пък, мамо, тя, Черито, ми вика Cry “ . Не е хич виновна свекървата в случая, освен че не е възпитала собственото си дете.

Общи условия

Активация на акаунт