Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 43 110
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
И аз съм се спряла на този Бош и Горение, ама нещо не мога да реша. ThinkingGrinning От една страна ме блазни 5г.гаранция на Боша, от друга страна се чудя дали си заслужава тази инвестиция, при условие, че ще я ползвам зимата. Горението е на промоция в Техномаркет в момента, а този модел Бош е най-евтин в техника бг. В тази връзка този сайт надежден ли е?

# 241
Всички започват със "само зимата", но зимата е дълга, с влажните сезони е 65% от годината. После се научаваме на глезотийки и лятото става зима. Малко се шегувам- аз в най-горещите месеци не ползвам сушилня. Предпочитам слънцето.
Вземете, която ви е на сърце. И двете са добри сушилни. Гореньето е от най-високия клас на марката, Бошът-не. И двете са добри.

# 242
Вчера ни докараха тази :

Днес я суефтосах,ами то хавлиите можело да бъдат много меки Heart Eyes

# 243
Хайде да ти е честита и безаварийна! Със здраве да се ползва.

# 244
Здравейте, какво е мнението ви за сушилня втора употреба внос - AEG, Miele. Гледам в такива магазини в Пловдив висок клас машини. Пералнята ни е AEG втора употреба, вече повече от 5 години - пушка, не е мръднала от качеството и ефективността си. Благодаря предварително за изразените мнения!

# 245
Аз със сушилна машина с термопомпа, втора употреба, бих си имала едно голямо наум. Не е ясно защо е изхвърлена?!-най-вероятно ремонтът е трябвало да струва повече от нова машина.
Знайте, че ако нещо по термопомпата не е наред, ремонтът ще е много скъп.

# 246
Аз със сушилна машина с термопомпа, втора употреба, бих си имала едно голямо наум. Не е ясно защо е изхвърлена?!-най-вероятно ремонтът е трябвало да струва повече от нова машина.
[/quot

Благодаря за мнението. С пералнята би трябвало да е същото - човек да има нещо наум, но според мен при германците и другите развити страни по-скоро се касае за периодична смяна на уредите и колите след изтичане на гаранцията или лизинга, а не че уредите са повредени и изхвърлени. До скоро бяхме с хладилник втора употреба Miele, който изкара при нас повече от 10-12 години, не знам колко преди това.

# 247
  • :)
Надявам се тези линкове да сработят:

https://www.amazon.de/dp/B00WARWARC/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_SEF … ng=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/dp/B07W9533PV/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_BWG … ng=UTF8&psc=1

Много ви благодаря за отделеното време!

# 248

Благодаря за мнението. С пералнята би трябвало да е същото - човек да има нещо наум, но според мен при германците и другите развити страни по-скоро се касае за периодична смяна на уредите и колите след изтичане на гаранцията или лизинга, а не че уредите са повредени и изхвърлени. До скоро бяхме с хладилник втора употреба Miele, който изкара при нас повече от 10-12 години, не знам колко преди това.
С пералнята нещата не стоят така, защото там няма толкова капризни неща.
И не, немците (обикновеният човек) не сменят периодично здравите си уреди - не са толкова богати.
С колите нещата стоят по коренно различен начин-зависи по какъв начин и при какви условия са купени, а също така и разни такси, но това е друга тема.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:02 от petiaivanov

# 249
  • София
Здравейте, какво е мнението ви за сушилня втора употреба внос - AEG, Miele. Гледам в такива магазини в Пловдив висок клас машини. Пералнята ни е AEG втора употреба, вече повече от 5 години - пушка, не е мръднала от качеството и ефективността си. Благодаря предварително за изразените мнения!

Аз имам Миле с термопомпа, купих я втора употреба преди година и половина. Ползва се ежедневно, често по два пъти на ден. Доволна съм, всичко й работи, суши прекрасно. Дадоха ми я с 2 години гаранция.

# 250

Аз имам Миле с термопомпа, купих я втора употреба преди година и половина. Ползва се ежедневно, често по два пъти на ден. Доволна съм, всичко й работи, суши прекрасно. Дадоха ми я с 2 години гаранция.

Благодаря за коментара! Бихте ли написали модела или да качите снимка. Благодаря!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:57 от Kateriza

# 251
  • Бургас
Аз също се чудех за уред втора ръка, но не съм сигурна къде продават качествени такива. Моля някой да помогне с линк или адрес на такъв магазин /за предпочитане в Бургас или околностите/.
Благодаря!

# 252
Аз също се чудех за уред втора ръка, но не съм сигурна къде продават качествени такива. Моля някой да помогне с линк или адрес на такъв магазин /за предпочитане в Бургас или околностите/.
Благодаря!

Аз в Пловдив съм намерила такива магазини, но още не съм ходила на място, защото искам да съм подготвена какво да съобразя при огледа.

# 253
  • София
Благодаря за коментара! Бихте ли написали модела или да качите снимка. Благодаря!

Моделът е T8627WP.

# 254

Моделът е T8627WP.

Благодаря много!
Имаше въпрос по-напред /коментар не видях/, дали има и каква е разликата при машините с прозрачен люк и такива с непрозрачна врата. Но това може да се пита и в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт