Любители на котки - Тема 165

• 26 614
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Не знам дали знаеш,че една голяма ветеринарна аптека съществува зад блока до военна болница.
И в ДМ има...
Но малките ,особено ако ходят по-меко,нямат проблеми.

# 136
  • Велики Преслав
Понеделнична фотосесия
Тук се смях много

# 137
Така... Занесох пробата от очетата на Блеки, резултатите след два дни. Трябва да дам на всички нещо за космените топки, обаче няма да мога да си позволя гранули, защото косматковците са много, а храната е по-скъпа и не мога да взема. Бях чела някъде за пастичка, която се дава, ако някой знае, да каже как се процедира. Като цяло, търся по-евтин вариант от гранулите. Thinking
Аз взимам малцова паста от ветеринаря и слагам около два сантиметра във всяка купичка. Около 5 лв струва тубичката.

# 138
  • Велики Преслав
Извинете, ама просто не мога да не кача и тези. Вобще, много са фотогенични

# 139
  • София
Ех, как да не им завидиш на котанчовци, де да бях и аз толкова фотогенична.

# 140
  • Велики Преслав
То и аз им завидих. Много са хубави. Шареното (женското и е много умно) всяка сутрин, застава на прозореца ми и прави такива пози, че чак ме е яд дето не съм хващал веднага телефона да я снимам.

# 141
  • Бургас
Luba82, може ли снимка на опаковката? И еднократно ли се дава?

Васко, ми те са прекрасни същества!❤❤❤❤

# 142
много са сладки бебоците

да не е спам

# 143
  • Велики Преслав
Ау Пинко, какъв е тоя поглед. Направо примирам. Много е хубав. Ако беше при мен, чесхно си признавам, щях да го мачкам докато не ме предопреди, че го дразня. Много е красив. Моите са по-обикновенни.

# 144
https://
Luba82, може ли снимка на опаковката? И еднократно ли се дава?

Васко, ми те са прекрасни същества!❤❤❤❤
Давах три поредни дни, сега веднъж в месеца.

# 145
Ахаха😂 , като бебе даваше мачкане сега е хац-хац дере ме Дзверски ..аз затова се кефа на бебоците, да ги изядеш.

Относно малца аз давам всяка сутрин по 5-6 броя от тези на BEPANTEN на 2-3 месеца повръща космарляци колкото показалец.
той си е косматко де
Скрит текст:

# 146
  • София
В ДМ е с такъв вид -  https://www.marktjagd.de/p/30244436
Мисля, че е по-малко от 5 лв. Дано някой каже точно колко е. Ако се сетя, ще погледна като минавам.

icicletdq, докторът ли препоръча малцова паста? Обикновено малките котки не се скубят и нямат нужда. Аз и на големите не давам. Те се скубят, но освен Рижко (на 9 години е), никой друг не повръща. Дори и той го прави по-скоро от лакомия. Случва се когато е ял много бързо голямо количество храна. Навремето Мъро повръщаше заради косми и виждам разликата.

Васко, големи сладури са! Heart

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 20:27 от Тaня67

# 147
# 148
И аз знам, че за малки котки няма нужда. Но те са навън, нали? Защо не засадиш котешка трева, семената са евтини, а върши работа, Ади тъпче като невидял и не е имал проблем с космите. От малцовите пасти, мисля че на Смила от зооплюс е най-евтина, но има минимална поръчка и доставка. Ако поръчвам другия месец, мога да ти поръчам и на теб и да пратя?

# 149
  • Бургас
Luba82, благодаря!
Таня, ще проверя къде имаше в Бургас има дм и ще взема. Повечето от големите са с много гъста козина вече и мисля профилактично да им дам.
Много ви благодаря, ако не сте вие в темата, сигурно нямаше да се справя ❤
Noragami, благодаря, пиши ми ако се сетиш, и ще видя какво е положението към момента 😗

Общи условия

Активация на акаунт