Любители на котки - Тема 165

• 26 440
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Мария, Буки е добре 😊 Проблемът с крака му си личи само като се качва някъде или скача-понякога не уцелва, няма такава стабилна опора като котка със съвсем здрав крак. Иначе не куца, не го боли. Когато е седнал крачето застава по- неестествено от другите. Най много ме притеснява фактът, че като пада отнякъде не пада като типична котка на крака. Може би именно това, че не ползва крака пълноценно, е причината, но някак пада върху тялото си. Страх ме е ако падне от по - голяма височина дали няма да си направи нещо на гръбнака.
Иначе си е пушка, тормози Пиги нонстоп. Див, игрив, с второ име Буки Шугавия 😄

# 76
  • София

Барни (упражнявам се с новия телефон, от предния не ставаше директното прикачване).

# 77
Красавец,
Каква порода е това?

# 78
  • Бургас
Честит нов телефон на Sharky*
И целувки този хубав кот или котчица?
Сиамско коте ли е?
Ще се радвам на много снимки,много е хубаво.
На малката лисичка също много харесвам котето(ако можех да нагушкам това сладурче),фен съм на Бейбо(него направо го бих нацелувала),Закари,Аш,Оникс,Мая...

# 79
  • София
Улична превъзходна от паркинга на Лидл в Младост…прилича на турска ангора, но това е само по визия Simple Smile.

# 80
Улична превъзходна от паркинга на Лидл в Младост…прилича на турска ангора, но това е само по визия Simple Smile.
Красавец ! Влюбих се!

# 81
Изпуснала съм ви .
Прекрасници са всички бебетата винаги са най-най сладки!
Ще покажа на моята приятелка 6 месечен  5,800кг. сиамец  Хагард се казва , от приют осиновен

тук е новодошъл и шефката на къщата много много не му е фенка

# 82
Мариета, белият котарак със сините очи има ли слух? Каква е неговата история?

# 83
  • София
Красавец.
Аз все си мислех, че моят върви едър, но този го бие Simple Smile
Моите само се удължават и трупат мускули.

# 84
  • Sofia
Здравейте мамчета и котачета. Да растете, хубавеете и да радвате мама. Много мъркане и гушкане на всички.

# 85
  • София
Мариета, белият котарак със сините очи има ли слух? Каква е неговата история?
Белият красавец със сините очи на снимката по-горе е моят тригодишен Барни и си вижда и чува перфектно. Уличен е, беше на 2.5 месеца когато го намерихме и се влюбихме в него. Любовта ни е взаимна Simple Smile. Откак малкия ми син е в Щатите (студент), сутрин ляга на гърдите ми и мърка - преди ме будеше с драскане с лапа, навиране между кабелите на зарядните (изпитана техника да предизвикаш незабавно внимание), а сега, като го няма вкъщи основния партньор в игрите и галенето, вече и аз ставам за мъркане и гушене.

# 86
  • София
Честит нов телефон на Sharky*
И целувки този хубав кот или котчица?
Сиамско коте ли е?
Ще се радвам на много снимки,много е хубаво.
На малката лисичка също много харесвам котето(ако можех да нагушкам това сладурче),фен съм на Бейбо(него направо го бих нацелувала),Закари,Аш,Оникс,Мая...

Е мога само да съжалявам, че не си в София, щях да те поканя на БЕЗПЛАТНО 😉😂 мачкане на Бейбо! Макар че той е кот на стероиди, обикновено не можеш да го задържиш повече от половин секунда в ръцете си. Но аз съм му намерила цаката: хвашам с едната ръка козинката на вратлето, където ги хващат майките, за да ги носят, и така годържа, докато хубаво го нацелувам по гушката и коремчето. Като го пусна, изфирясва с отскок. И е неизчерпаем източник на бели. Така например, сутрин, когато ставам, си търся чехлите из цялата стая. Това, защото Бейбо се е научил да си пъхне предните лапки в чехъла, а със задните тича, и така "се вози на кола". Разбира се, зарязва чехъла на най-невероятни места. Вече не мога да симползвам кошчето за боклуци, събаря го и го разпилява, затова вече окачвам плика нависоко. Единствено по тавана не е ходил, но очаквам в скоро време и това да стане.
Обаче ме притеснява неговият апетит. Доста му е закръглено дупето, прилича на жълъдче в тялото, с едно такова изпъкнало коремче. А стане ли въпрос за ядене, докато не изяде, колкото той иска, е в състояние да ме побърка. Драска, хапе, катери се по мен, само дето вече не пищи, както когато беше мъничък. И докато яде, не спира да мърка... Такъв котешки лакомник за първи път срещам. Скоро ще го водя на ваксинация, и ще питам ветовете какво мислят по въпроса. А в сряда записах женската хайманичка на кастрация, стискайте ми палци всичко да мине благополучно.

# 87
  • Крайбрежен район
Сърдитко-Митко и поредния му протест. От глад ще умре, но не близва новото пастетче, което мама с толкова любов му е купила. Поредния, които ще отиде на боклука. Големи капризи, голямо нещо. От коя планета да ходя да му търся пастет вече не знам....Rolling Eyes

# 88
  • Бургас
Много хубави муцунки са всички! ❤
Няма да изброявам, че ще пропусна някой пух!
Вет го намерих, потрошил си телефона... Утре ще ни посети за преглед на Мама-котчица, Блеки и останалите малките разбойници, инжекции за всички и АТ. Ще ни донесе тоалетни и храна. Страх ме е да се зарадвам направо как се нареждат нещата. Innocent

Голяма игра пада в гаража междувременно,  едни стари фотьойли сложихме, новата спалня е топ! Hug

# 89
Красавец.
Аз все си мислех, че моят върви едър, но този го бие Simple Smile
Моите само се удължават и трупат мускули.
На Sharky е този красавец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт