ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - В училище или под карантина не скучае деветокласната дружина

• 42 800
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дали ще се провеждат състезания на закрито? Младежът пак ми говори за някаква щафета по плуване в края на ноември. Но на мен ми звучи странно да я провеждат при всички ограничения, които въвеждат.
И мен ме вълнува ще може ли да продължи да плува междувременно. Ще има ли изключения за картотекиран състезатели. Не видях такова в заповедта този път.

# 136
  • София
Нали зеленият сертификат бил за над 18 г.? Това слушам от сутринта. Или не важи за спортовете?

ДА, променена е заповедта. Вчера първоначално обявиха за над 12-годишни, после е коригирано.

# 137
18. Преустановява се провеждането на колективни спортове на закрито, с изключение
на тренировки и състезания за картотекирани състезатели към лицензирани спортни
федерации.

# 138
  • София
Нашите ги спряха още от предната заповед.

# 139
  • софия
Със заповед, без заповед всеки си прави това, което е преценил. Разградена работа.

# 140
Аз следя дали ще отменят състезание от календара на мон, което трябва да се проведе на 22.10. Много ме напрягат всякакви промени в последната минута.

# 141
Благодаря Дидева.
Така предполагах и аз, но набора се изправи на тръни, защото те имат тренировки в балона и се води закрито.
Нищо, че той пази леглото с този крак но от понеделник се надява вече да започне леки кросове.

# 142
Ситуацията е loose loose. За съжаление всички шансове за нормална година се пропиляха. Пиша я и тая нулева

# 143
  • гр.София
Нашите ги спряха още от предната заповед.
И нашите.

# 144
  • София
Добре де, нормално ли е от днес за утре никой нищо да не знае. Защото, ако от утре затварят всички училища в София за всички набори, няма как нещата да се случат нормално. Аз имам първокласничка, не знам какво ще правя от утре. Отпуск ли да пускам. Нямат никакви профили в тиймс още, ясно е, че аз ще трябва да се правя на учител. Обаче няма къде, още двама учащи остават вкъщи.

# 145
Простете невежеството ми.
Зеления сертификат ще се изисква ли в хранителните магазини и аптеки.

# 146
  • София
Добре де, нормално ли е от днес за утре никой нищо да не знае. Защото, ако от утре затварят всички училища в София за всички набори, няма как нещата да се случат нормално. Аз имам първокласничка, не знам какво ще правя от утре. Отпуск ли да пускам. Нямат никакви профили в тиймс още, ясно е, че аз ще трябва да се правя на учител. Обаче няма къде, още двама учащи остават вкъщи.

E, как да не знае? В София ще има онлайн обучение, вече сто пъти го каза здравният министър.
Сега просто до края на деня ще бъде издадена официалната заповед от МОН, след като официално получат писмото от СРЗИ със заболеваемостта на 14-дневна база. А тя към тази сутрин е над 800 души на 100 000 население за София.

# 147
Значи децата ще могат да ходят по заведения да се черпят.

# 148
  • София
И в заведение, и във фитнес, и на школа, ако школите отворят за групи до 5 човека. За МОЛовете в София май важи по принцип заповедта ма СРЗИ , че без придружител не могат, но с такъв ще могат.

# 149
  • София
nana77, разбирам, че си от хората, които подкрепят случващото се безумие, но реално докато не излезе тази заповед, нищо не се знае.
Това чакаме министъра да издаде заповед не е нищо конкретно.
И моля те, не ми отговаряй повече.

Общи условия

Активация на акаунт