ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - В училище или под карантина не скучае деветокласната дружина

• 42 810
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
И само ако си бил в болница, и до 6 м назад...та аз с моя антигенен от 9.12 никъде не фигурирам..
Впрочем или министъра или медията са се объркали с датата. Приравниха от 1.01.21 антигенните към ПСР за карантиниране. Аз не съм била официално в карантина за рзи, тестът ми е от 9.12 и е правен във фургона пред болницата във ВТ

Ние сме от август 2021, но понеже съм останала с идеята, че след като ги приравняват към ПСР за карантиниране ще влезе и в системата им за сертификат.

# 166
  • София
И аз съм от ноември 2020 без да съм била в болница. Голяма тъпотия, приемат ги за основание за карантина от лабораториите, а не ги приемат за основание за зелен сертификат. И защо има срок на валидност след преболедуване, а няма след ваксина.

# 167
Значи децата ще могат да ходят по заведения да се черпят.

Ама аз още миналата година предлагах часовете да се водят в заведенията, хем те ще са доволни, че имат клиенти, хем децата, че са на заведение и ние, че са на училище:laughing:.
А за моловете моя синковец каза, че няма никакъв проблем с влизането поне така беше до понеделник

# 168
  • София
Само на мен ли сайтът на МЗ не ми зарежда?

# 169
  • софия
Всички четат заповедта на Стойчо и е крашнал. Не се отваря.

# 170
  • Някъде в Европа...
Синковецът се прибира сега от училище и се смее. Явно в училище са разбрали, че има промяна и зелената "бележка" е за над 18 г и ми вика: "мамоо, отида ли на пицария, ще ям две пици - и за теб, дето не може да отидеш" 🤣🤣. Дори и децата се шегуват вече....

# 171
  • София
Това наистина е куриозно, децата да могат на заведение, а родителите им не. 😀дори и преболедували да са, както се оказва, че не могат са си извадят документ.

# 172
  • Някъде в Европа...
Това наистина е куриозно, децата да могат на заведение, а родителите им не. 😀дори и преболедували да са, както се оказва, че не могат са си извадят документ.
Живеем в цирка! 🤡

# 173
  • софия
Юрдечка мисли за софийските деца и родители

# 174
Момичета светът е оцелял защото се е смял. А ситуацията е повече от смешна, като се има предвид, че е трагична с нивото на заболеваемост и починали.
П.п. Добавям се…
В момента наглеждам малкия си кръщелник, първолак -онлайн. Трагично е просто. Чуват се малки деца, бебета. 15,30 е часа. Цял ден това дете е пред монитора. Умът ми не го побира. Confused

# 175
Zvanche,
Майка орлица е Данчето😄 Виж как мисли за нас жената😄 Сън не е спала😄

# 176
  • София
Учениците масово не се тестват, а и се крият заболели, да не се карантинират. На Данчето процентите са пълна измислица.

# 177
  • софия
Циркът е пълен, не е истина как им хрумват тези хрумки Laughing 'Айде на безплатните електронни подписи.

# 178
Боже, това би тъпомера отвсякъде.

# 179
  • Някъде в Европа...
Добре де, не трябват ли някакви проучвания за тези лица? Как ще имат ей така достъп до лични данни?

Общи условия

Активация на акаунт