Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 102 202
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Код за 5% отстъпка на iPhone в онлайн магазина на Теленор
Скрит текст:

За съжаление с увеличена цена и с отстъпката излиза колкото в другите магазини!
Не съм проверявала,понеже нито ми трябва нов телефон,нито бих си купила точно iPhone,просто споделих кода,който ми се падна.Аз винаги ,когато си купувам нещо търся и сравнявам цените на различни места и вярвам(или поне се надявам),че и другите са така.Благодаря Ви,че споделихте! Grinning Ако някой си търси и може да си го закупи от друго място по-изгодно ще е супер Grinning
Баркод за 16 ст./л. отсъпка за MaxxMotion Diesel или MaxxMotion 100plus в OMV
Скрит текст:
Скрит текст:
Баркод за 20% отсъпка на пакетирани продукти с марка VIVA от OMV
Скрит текст:
Скрит текст:

# 526
Имам отстъпка за Синсей:

Те са само няколко неща намалени. Не са лоши. Търся детско яке за момче ама тия на Синсей отвътре не ми харесват

# 527
Някой има ли код за Douglas.bg

# 528
  • София
Виж в Кидсо за зимно детско яке или в Зара.

# 529
  • Бургас
На НМ детските якета също са хубави.

# 530
# 531
Аз имам момиче, но имаме якета от ХМ и Уайкики и са хубави. Взех й и едно на Адидас от vex.bg и е много дебело.

# 532
Имам отстъпка за Синсей:

Те са само няколко неща намалени. Не са лоши. Търся детско яке за момче ама тия на Синсей отвътре не ми харесват
Аз взех 2 на малкия от Reserved  и са супер!

# 533
Здравейте, някой да има код за Answear? Този XMAS за нови продукти не ми върши работа.
Вижте в темата на Answear. Имаше един код, който намаля до 30% за нови и до 5% за вече намалени. Моя приятелка го ползва преди седмица и работеше.

# 534
Чакам намаленията в Уайкики. Втора година детето е с тяхно яке. Много ми харесват. За тази година има много хубаво , топло, и жълто яке от техните. Бая се чудих на тоя жълтия цвят ама в тъмницата поне се вижда къде е детето

# 535
  • Бургас
На мен на НМ повече ми харесват якетата. И от Waikiki купих, но си отлежават с етикета. Нещо в кройката сякаш не бива, но не стоят добре. Че 3 и броя награбих, трябва да ги пусна в някоя група за продаване.
От НМ също има 3 бр дъщеря ми, както и едно Benetton. Твърдо НМ-ските са най-добри от като ушиване, кройки и качество.

# 536
Чакам намаленията в Уайкики.

Кога почват намаленията?

# 537
Добре, че ме насочихте към Кидсо. Поръчах едно яке от там на не лоша цена с доставката.
Намаленията май са януари в Кики, не съм сигурна

# 538
Моята дъщеря има сполучливи якета и от Уайкики, и от НМ, че и от Хауз. От Уайкики и кройка, и здравина на шушляковата материя, и ушиване са читави- поне на нашите якета.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 09:06 от *Камея

# 539
  • София
Здравейте!
Знаете ли дали има код за кампанията Вълшебна Коледа в Емаг?Как калкулира отстъпката или дадената цена на продуктите от тази група е окончателната?
Предварително балгодаря!

Общи условия

Активация на акаунт