Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 100 890
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
На 23.10 отстъпка 20% в silvercourt.bg на ненамалени бижута с код glamour
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1247592975713779& … __tn__=%2As%2As-R

# 76
На 23.10 отстъпка 20% в silvercourt.bg на ненамалени бижута с код glamour
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1247592975713779& … __tn__=%2As%2As-R

Glamour ще имат код за 20% за answer, bioderma, Lilly и още. Може да се провери в инстаграм профила им.

# 77
А дали някой има код за Reserved?
В Кидсо има Цветен петък.

# 78
И аз споделям моят код за отстъпка за Deichmann.Няма да го използвам

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 19:58 от teda mars

# 79
  • СОФИЯ
Пиик и Клопенбург, минус 15 % на юбилейни продукти.  Това на табела пред магазина. Днес нямах време да вляза и разгледам, но през уикенда ще погледна.

# 80
House bg - код WELCOME20 за 20 процента на всичко поръчано и БД, поръчах с този код, актуален е.
https://www.housebrand.com/bg/bg/?gclid=CjwKCAjwwsmLBhACEiwANq-t … ryDhoCLsYQAvD_BwE

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 23:14 от *Камея

# 81
Здравейте, искам да поръчам дървени влакчета и евентуално детски книги от озон. Имате ли представа от кога започват коледните намаления и до колко процента биха стигнали за дървени влакчета и играчки? В момента има намаление с 20% в сайт wood-house.bg за марката hape, но не съм поръчвала досега от там.

# 82
Здравейте, код за Technopolis?

# 83
  • Варна
Здравейте, искам да поръчам дървени влакчета и евентуално детски книги от озон. Имате ли представа от кога започват коледните намаления и до колко процента биха стигнали за дървени влакчета и играчки? В момента има намаление с 20% в сайт wood-house.bg за марката hape, но не съм поръчвала досега от там.

Харесвам Ozone.bg и имам поглед върху ценовата им политика. Ако решат, дадено влакче могат и с 50%, и с 60%, че и повече процента да го намалят, но вероятността това да стане, когато Вие искате, и на влакчето, което сте харесали, е много малка. Затова аз какво правя - гледам акциите и ако реша, че нещо е изгодно и би се харесало да детето, го купувам и прибирам. Като дойде моментът, го вадя от шкафа.
Погледнете дали това влакче го няма и в Comsed. Около Черния петък те правят 30% намаление.

# 84
Има ли някакъв промокод за Айко или поне такъв за безплатна доставка? Иска ми 13лв за доставка, дори при поръчка на няколко дребни неща за 200лв. Това е абсурдно според мен, предвид ситуацията в момента при такава конкуренция за пазар при Интернет пазаруването.

# 85
Преди почти година поръчвах от Юск (скрин и нощно шкафче), там доставката беше около 14 лева. За щастие, имаха безплатна доставка ден след поръчката (анулирах първата и пуснах нова). 😃 Но 14 лв и на мен ми се сториха абсурдни...като това беше най-евтиният вариант, имаше и други...

# 86
Доста добри намаления има в Златна рибка в момента.

# 87
  • София
Код за отстъпка за  Златната рибка: P4fsUFL85j

Цитирам какво пише в мейла : С вашата последна поръчка от магазин Златна Рибка получавате код за 5% намаление, който може да използвате еднократно при следващата си поръчка. Този код е личен и не може да бъде предоставян на други лица. Кодът е валиден две години до 14.11.2023 и важи за всички продукти, включително и намалени.

Пише, че е личен, но все пак може да се пробва.

# 88
# 89
  • Sofia
Само да споделя, че пуснах отделна тема за предстоящия Black Friday – ако представлява интерес за вас, заповядайте и там. Simple Smile

www.bg-mamma.com/?topic=1380424

Общи условия

Активация на акаунт