Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 101 494
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте. Харесах един детски спален комплект в сайт nikita.bg. има ли някой код за намаление. Поръчвали ли сте от тях.

# 421
На 26-ти съм получила e-mail от Спиди, че на 27-ми пратката ми ще е в техен офис и като отворя линка след "За повече информация и контрол на доставката, моля отворете", там най-отдолу пише:
"Краен срок за получаване преди връщане: 06.12.2021".

# 422
  • София
До 6 декември трябва да си я вземеш от техния офис. След този срок ще я върнат към изпращача.

# 423
Ужас поръчах си 5 комплекта
.................
Бански ..луд умора няма само сделка да е

# 424
в https://www.malltohome.bg/ има 30% намаление на сутиени Triumph и до 40% на чаши и чинии за хранене

# 425
Здравейте, някой да има код за отстъпка във SPORT VISION ще съм много благодарна ако ми го каже. Simple Smile

# 426
Някой код за Нотино?

# 427
До 6 декември трябва да си я вземеш от техния офис. След този срок ще я върнат към изпращача.
Някой питаше за какъв срок се пазят пратките в Спиди. Аз понеже не съм го прочела черно на бяло, не се ангажирам да кажа срок, дадох пример с моята пратка.

Днес трябваше да ми доставят една пратка от Еконт, не бях на адреса и куриерът ми предложи да я пренасочи към най-близкия офис, където пратката ще стои 10 дни. Така каза.

П.С. Объркала съм темите. Това трябваше да е в друга. Извинете! Animal See No Evil

# 428
С промо код за SportVision някой може ли да помогне?

# 429
  • Sofia
Промоционална кампания на Decathlonцък.

# 430
Код за fashiodays да има активен в момента?

# 431
Здравейте, някой дали може да ми помогне с код за Бианки. Не можах да се възползвам от черния петък, защото нямаше размер, а сега се появи 😇

# 432
  • Popovo
Код за fashiodays да има активен в момента?

PODCAST10-  до 31,12,2021г.

# 433
  • София
Момичета, запали ми се тостера Disappointed, моля ако видите намаления в техномагазин, дайте линк.

# 434
  • София
Момичета, запали ми се тостера Disappointed, моля ако видите намаления в техномагазин, дайте линк.

В Билла днес видях, че имаше разни малки ел.уреди за Черен петък. Имаше и тостери, но не обърнах внимание каква е цената.

Общи условия

Активация на акаунт