През НОЕМВРИ сто слънца - грейват в нашите сърца!!!

• 11 318
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Честити бебчета на Веси 1, Цвети, Веси, Water Lily,  Елимира, Аника, Деничка!

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Честити бебоци и на мама Дари М, Перуника и Мира!

Много  да папкат и слушат и най-вече да растат живи и здрави!

Рени, дано лекарите вземат най-доброто решение, иначе можеш да разчиташ на мен за друга подкрепа, колкото мога да помогна  Hug!

Lightblue, благодаря, че си споделила раждането - никак не ми изглежда страшничко сега Simple Smile

iviche, страхотни са ти дрешките!!! Вярно, че има избор по магазините,,ама на мен честно казано малко неща ми харесват.

Sophi, за епидурала е добре анестезиологът да е добър и да има опит с нея,,иначе си е направо рисковано - или няма да те хване,или пък ще е много силна.

Pam, четох на много места, а и акушерките тук във Варна казаха, че Анти-Д се отпуска от Здравната каса!!!

Tali, от записките които си водих, чета че за колики се препоръчва да опитаме в следния ред различни методи:

1) слагане по коремче -на леглото или на коляно ако не 2) топла пелена на корема, 3) чай против колики 1/2 ч. преди хранене 4) последно да опитаме с капки ( тук също ни препоръчаха Инфакол) и накрая, както е писала chapelita - потапяне до мишничките в кофа с топла вода

Някой питаше за температурата:
ако се мери ректално - вадим 5 десети от градуса за да разберем реалната
ако се мери орално - вадим 3 или 4

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:53 от ronja

# 181
честито и на мама MIRA SM,да и жив и здрав бебока,а на нея бързо възстановяване!ех,че много бебоци в първия ден на нашия месец!  bouquet

# 182
Честит рожден ден Sbruny! да си жива и здрава, леко раждане и прекрасно бебче!  newsm51
Днес, като за първи ден от ноември - много, много бебета. Честито на мама Дари М, Дени4ка, Mira SM (тя си мислеше, че може да е ноемврийче... и се оказа права), и на Перуника 77. Бързо възстановяване на щастливите мами, и сладки грижи около бебоците.
 smile3525  smile3525  newsm51
Добре дошла на Точка Simple Smile Някой беше питал за снимки на малкия Влади (както обещахма) - когато отидохме в болницата с Мина, Влади спеше в кувьоз, и нямаше да се получи хубава снимка. Рабрахме се с Точка, че  когато тя се прибере в къщи, ще пусне снимки Simple Smile
Лека вечер... и дали няма да има още бебоци днес? Simple Smile
Мария, и аз благодаря за стиховете... май ще вземем да те издадем и за следващите мами. Simple Smile
Благодаря на всички за милите пожелания, надявам се на една чудесна и изпълнена с новости година (Рени, твоето пожелание улучи 10-ката). Вчера само шефката ми отрови за малко деня (ходих да почерпя, а тя ме нападна за несвършена работа)... но какво да се прави - тя няма да се промени, така че е важно аз да не си я слагам на сърце.
Рени, стискам палци твоите тревоги да се разрешат по най-лекия начин.
Ох, последните дни чета доста рядко, и направо не мога да си спомня какво друго мислех да репликирам...  Blush
Иве, наистина дрешките са чудесни, браво на теб Wink Май и аз ще се метна да шия, но по-скоро слинг и чаршафчета. Лека вечер и ви пожелавам прекрасни прегръдки  с татковците. Тия дни много си го обичам моя мъж, нали заради него съм такъв кит, а той си ме обичка и такава.

# 183
ЧЕСТИТО БЕБЕ НA MIRA SM  ! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ, НА МАМАТА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НА БЕБЧЕТО - РАВНОМЕРНО НАДДАВАНЕ ! smile3525

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:53 от iviche

# 184
  • София
Роня, за температурата може би имаш предвид десети от градуса, а Wink

# 185
Здравейте приятели!

Честито на всички, дочакали своите малки слънчица! Да сте всички здрави и весели!  Heart Eyes

Ние бяхме при Доки днес и малко се позамислихме относно габаритите на Алекдандра. Всички замервания показваха очаквано тегло над 4.500г. #Crazy Не, че не знаехме, че си върви едричка, досега се е движила 2-3 седмици изпреварващо за термина си, ама много едро, бре-е-е-е-е-е-е ............  Shocked

Ние сме за напълно естествено, неиндуцирано (без системи) и неанестезирано (без упойка) раждане. Ама с тия габарити, Доки казва, че ще видим много зор и не може да обещае, че ще отговори на очакванията ни. И напълно го разбирам. Решихме, ако продължава да си се ослушва, около термина (6.11.) да подканим да излиза вече малкото (кой каза малко  Shocked) човече.

Момичета, стискайте палци!  Praynig

# 186
sophi,  #Crazy - да,,,сгрешила съм Simple Smile..и се поправих постфактум.Благодаря ти!

аз пропуснах  Embarassed

Sbruny, честит рожден ден! Много щастие и подаръци и едно здраво и красиво бебче bouquet

На Вени съм и честитила, а и тя почерпи нас - варненките подобаващо lalalala party023 Simple Smile

Майчета, в понеделник ехографа ми показа термин 11 декември,,така че,може да бича докрая на ноември сама  Mr. Green

Днес ни докараха най-сетне кошарата и скрина. Оказаха се малко по-големи, отколкото ги смятах, така че за подредбата на стаята остана само 1 вариант..Като сложа пердетата, може и да снимам!

Айде, отивам да правя картофени кюфтенца, а по-късно ще надникна да не би някое бебе да се е появило...то отсега вече имаме футболен отбор Simple Smile

# 187
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЕ НA MIRA SM  ! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ, НА МАМАТА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НА БЕБЧЕТО - РАВНОМЕРНО НАДДАВАНЕ ! smile3525
Peace   bouquet
А бебчо на мама Мира се казва Калоян!!!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 19:22 от bubalina

# 188
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ДАРИ, ПЕРУНИКА И МИРА!!!
Дари ми е пратила и на мен СМС, но докато се прибера виждам, че вече знаете.

Момичета аз утре няма да идвам на лекцията, че май ще идва свекър ми. Лошото е, че няма да мога и във вторник (така ме е яд Mr. Green, щяхме да се рисуваме и после да ходиме на тонове, но...), защото имам час за ЖК в Шейново и нямаше други възможности освен във вторник. Жалко няма да се видя с тези, които още сме на линия, а така свикнах с тези срещички Hug

# 189
Здравейте и от мен, мами!   love001

Честито на всички новообебили се!  newsm51 Да са им много здравички бебоците, много да слушкат, по-малко да плачкат и много да папкат!  smile3525

Честит Рожден Ден на Вени (малко на патерици  doh) и на Sbruny!  newsm59

Аз преди малко се връщам от док и се оказва, че неусетно съм достигнала до 3 см разкритие  newsm09 Шийката ми била изгладена и общо взето имам всички индикации за раждане всеки един момент.  newsm44 Единственото, което не е на това мнение е плацентата ми, която била 2-ра степен.  smile3516 Вече си направих и уговорката, ако до петък не съм започнала от самосебе си, то в 20 ч., когато док постъпва на смяна, ще ходя в родилното и ако ми се е увеличило разкритието, ще ме приемат за раждане.  smile3504

Относно гъбите  smile3511 и аз ги имам във вид на доста обилно течение, ужасни са! Сега си слагам Гино Дактарин, остана ми още едно глобулче за тази нощ и се надявам поне за седмица да се изчистя, за да не застрашавам бебо по какъвто и да е било начин.
Мъчи ме и още нещо .. имам хемороид, който много ме боли  smile3518 и много се надявам до петък да се е прибрал.  newsm17

Приятна вечер ви желая и само положителни емоции!   love001

# 190
Честито на Дари, Перуника  и Мира !!! Да са живи и здрави бебоците и мн ого да ги радват ! 1stroller Two Hearts 1stroller Two Hearts 1stroller Two Hearts

Още щом видях , че сме на 10 стр. ми стана ясно Laughing, но чак такъв дъжд ... Joy Hug

Grig и benigthed mercy  за отговорите Wink, много съм доволна , че е коластра, щото все се чудя дали ще имам кърма и дали ще е достатъчно, но ... както дойде Simple Smile

# 191
Честити бебоци на всички мами,много да слушкат папкат и да радват мама и тате !
 smile3525

Леле ама то днеска само момци се раждат! Айде мами чакаме някоя мадама !

# 192
  Честити бебенца на всички мамаиии smile3525 smile3525 smile3525
      нАИ-ПОСЛЕ МАЛКО МИ ПОСВЕТНА И ВЕДНАГА ТУК ДА ВИ ВИДЯ КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ,А ВИЕ ДОБРЕ СТЕ СЕ ПОСТАРАЛИ ДНЕС И БЕБЕТА МНООООГО И СТРАНИЧКИ МНОГО newsm68 newsm68,а аз днес не мръднах от леглото -и мен не ме прескочи гадния хремав вирус,та за това ще пропусна лекцийката утре!
  МАМИ КОИТО ВЕЧЕ СИ ГЛЕДАТ БЕБЕНЦЕТА-БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ СТЕ С НАС И НАМИРАТЕ ВРЕМЕ ДА НИ ПИШЕТЕ
  а относно гъбите ми акушерката ми ги "видя"докато ми правеше влагалищен преглед,каза че нищо сега не може да се направи-което ме притеснява как ли ще  се отрази на бебо, а аз иначе нямам никакво парене и сърбежи,а течението ми е такова каквото си е било винаги smile3506

# 193
 newsm44 Малееее, колко много бебенца!  smile3501
ЧЕСТИТО!!!ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВСИЧКИ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!  smile3525  smile3525  smile3525

# 194
  • София
Пише ви един щастлив и горд татко.На 29.10. Бубулина77 роди най-сладкото момиченце 2,500кг. 47см. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт