Силно ритниче очакваме вече, от нашето малко бебче 💙💗 Тема 4

• 40 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Barely_Mama_91,  не се притеснявай за покупките, имаш достатъчно време Simple Smile Аз просто съм от тези хора, които искат да купят всичко и да приключа. Не ми е спокойно, ако не съм си изпълнила целите, нито обичам да се размотавам по магазините и просто действам като терминатор Joy
Понеже си написала, че твоята принцеса е 190грама и аз малко се замислих за моя юнак, който в 18+3 беше 253грама. Някоя мама около тази едмица, може ли да сподели колко тежи нейното бебе. На мен ми казаха, че върви голямо, ама почвам да се чудя. Даже ме питаха дали имаме в рода бебета по 4кг родени и на мен ми се изправиха косите. Не искам да родя някой сумист Joy  В смисъл наша роднина и нея така са я плаши ли, че бебето ѝ е голямо, че няма как естествено да роди, накрая си се е родило 3.200кг. Та се чудя дали не е някакъв трик, от сега да ме настройват за секцио, понеже аз искам да си родя естествено, но бебета по 4 и над 4кг не знам как се раждат нормално.

# 136
Barely_Mama_91,  не се притеснявай за покупките, имаш достатъчно време Simple Smile Аз просто съм от тези хора, които искат да купят всичко и да приключа. Не ми е спокойно, ако не съм си изпълнила целите, нито обичам да се размотавам по магазините и просто действам като терминатор Joy
Понеже си написала, че твоята принцеса е 190грама и аз малко се замислих за моя юнак, който в 18+3 беше 253грама. Някоя мама около тази едмица, може ли да сподели колко тежи нейното бебе. На мен ми казаха, че върви голямо, ама почвам да се чудя. Даже ме питаха дали имаме в рода бебета по 4кг родени и на мен ми се изправиха косите. Не искам да родя някой сумист Joy

Йоанка, аз бях в 17г.с на ЖК последно и тогава бебето беше 174-175 гр и вървеше по-напред с теглото 🤣 сега тази седмица в петък ще видим колко е, но вече със сигурност ще е над 200 гр те сега растат доста на грамчета.

# 137
В 17 седмица беше 200гр. и също ми казаха, че върви по-напред. На ФМ в 20+2 беше 350гр. и ми казаха, че е нормално за седмицата, така че не се притеснявай, то това с грамовете е много относително.

# 138
Barely_Mama_91,  не се притеснявай за покупките, имаш достатъчно време Simple Smile Аз просто съм от тези хора, които искат да купят всичко и да приключа. Не ми е спокойно, ако не съм си изпълнила целите, нито обичам да се размотавам по магазините и просто действам като терминатор Joy
Понеже си написала, че твоята принцеса е 190грама и аз малко се замислих за моя юнак, който в 18+3 беше 253грама. Някоя мама около тази едмица, може ли да сподели колко тежи нейното бебе. На мен ми казаха, че върви голямо, ама почвам да се чудя. Даже ме питаха дали имаме в рода бебета по 4кг родени и на мен ми се изправиха косите. Не искам да родя някой сумист Joy  В смисъл наша роднина и нея така са я плаши ли, че бебето ѝ е голямо, че няма как естествено да роди, накрая си се е родило 3.200кг. Та се чудя дали не е някакъв трик, от сега да ме настройват за секцио, понеже аз искам да си родя естествено, но бебета по 4 и над 4кг не знам как се раждат нормално.

Йоана,моя син се роди 4кг нормално.Тогава бях на 22г.И дума не е ставало за секцио.Моя доктор е от привържениците на нормални раждания. Във фейсбук групата даже съм разказала колко бързо и лесно се роди.В рода ни няма едри бебета и да знаеш в никакъв случай не е приличал на сумист, а просто си изглеждаше като бебе на 2 месеца.От тогава все си върви по-едър и висок от връстниците си 🤭🤷‍♀️
Не го мисли толкова и не се притеснявай.Дори по-лесно се гледа едро бебе 😄 Племенничките ми близначки -едната се роди 2.200 ,направо със страх я взимах.Толкова мъничка и нежна беше...

# 139
  • Враца
В 20+0 моето бебе тежеше 370гр, то и колко правилно са измерени не е ясно 😊

# 140
  • sofia
Yoana, кой модел на Cybex взехте, че и аз ги заглеждам и ми е важно количката да е компактна Simple Smile

# 141
  • София
Понеже си написала, че твоята принцеса е 190грама и аз малко се замислих за моя юнак, който в 18+3 беше 253грама. Някоя мама около тази едмица, може ли да сподели колко тежи нейното бебе. На мен ми казаха, че върви голямо, ама почвам да се чудя. Даже ме питаха дали имаме в рода бебета по 4кг родени и на мен ми се изправиха косите. Не искам да родя някой сумист Joy  В смисъл наша роднина и нея така са я плаши ли, че бебето ѝ е голямо, че няма как естествено да роди, накрая си се е родило 3.200кг. Та се чудя дали не е някакъв трик, от сега да ме настройват за секцио, понеже аз искам да си родя естествено, но бебета по 4 и над 4кг не знам как се раждат нормално.

Моето в 18+3г.с. беше 300гр и ми казаха,
че върви с една седмица напред. Според мен може да е високо и слабичко, защото и аз и таткото сме такива Simple Smile Не винаги размерите са точни - и моя близка така я бяха наплашили, че бебето е много голямо и й предизвикаха раждането две седмици преди термин (роди изключително трудно) и накрая 3200гр

# 142
Аз умирам в момента за тесто- солено(пица, баничка, маймунско хлебче) не се ограничавам, защото съм малко кг

Какво е маймунско хлебче?
[/quote]
Маймунско хлебче е домашен хляб като когато е готово тестото преди последното втасване и печене се късат топче по топче тесто и се потапя в купичка смес с подправки и майонеза, чесън, копър или доматено пюре с босилек и подправки по вкус. После втасва и се пече Качвам снимка. Сигурно има и по адекватно име, но аз когато го открих беше под това име 🤣

# 143
На мен миналата седмица 17+3 док. ми каза 230 грама, върви с 10 дни напред моя бебешок.

# 144
Нашият господин в 18+4 беше 270 гр. Другата седмица съм на ФМ и ще съм 21 г.с. ще го видим колко е, не са ми казали дали върви по-голям или по-малък за седмиците, на мен ми е достатъчно да чуя, че всичко е наред.

Аз съм харесала на Jané baby side кошарката, но не съм отишла да я видя на място и чакам да я имат в наличност, за да видя колко може да си вдига, на Chicco също много ми хареса и малко се двоумя. За дървена си харесахме Stokke заради колелцата и заради това, че може да расте с бебето, видях я на място, направо се влюбих, но оглеждам все още и други кошарки, за дървената има време, не бързаме да я взимаме.

# 145
При мен в 17та седмица е 183гр 😊. Не са ми казвали нищо, та предполагам е нормално.
Да ви попитам имате ли на моменти леки болки, като придърпвания ниско в корема, както и над пъпа понякога, които отшумяват за няколко секунди? Случва ми се 3-4 пъти на ден и се замислих дали е нормално?

# 146

Майка ми роди брат ми 4.500 кг естествено, и беше голямо, оформено бебе от самото начало. Сега е 205 см мъж! Да, второ раждане, но... явно може. За покупките- и аз обичам всичко да ми е свършено, но усещам как изоставам. Само съм харесала някакви неща... и не знам какво чакам Laughing

# 147
При мен в 17та седмица е 183гр 😊. Не са ми казвали нищо, та предполагам е нормално.
Да ви попитам имате ли на моменти леки болки, като придърпвания ниско в корема, както и над пъпа понякога, които отшумяват за няколко секунди? Случва ми се 3-4 пъти на ден и се замислих дали е нормално?

Сигурна ли си че е придърпване , а не побутване Simple Smile ? Иначе аз усещам леки разтягания ама те вече са цялоатно по - скоро.

Моята беба в 18 беше 300гр на единя видеозон, а предния ден 17+6 беше 250гр, та според мен тези цифри са субективни.

# 148
Карам 18та седмица (17+3 съм). Към момента съм качила 2.5кг, но като забременях (61.7) вече бях качила няколко килца Rolling Eyes Предполагам, че и повече щях да кача, но при мен все още е на дневен ред екстрата с повръщането.
По въпроса с по-обилното течение… И при мен е така. Два пъти правих МБ и двата пъти чиста. И на мен АГ ми каза, че е нормално.
Йоанна, и аз имам болки, взимам но-шпа и магнерот по препоръка от АГ, но понякога мисля, че това са ритничета Heart

# 149
Понякога и при мен има леки придърпвания и много леки болки, но все пак матката расте и според мен е нормално. Много различни са от ритниците, при мен от вече доста време се различават ясно ритниците, видими са и силни, а придърпването е съвсем друго нещо. Мъжа ми само вика, че ми отскача целия корем и се радва и аз се радвам, че е енергично и силно бебето. Иначе придърпвания и болки имах миналата седмица и в горната част, но лекарката ми каза, че като стои там и там се разширява матката и е нормално. Преди имах контракции, но откакто пия магнезий са ми се появявали много рядко и единични, корема ми става на топка при тях и боли и придърпва също, но се разпознават, едва ли ще ги сбъркате.

Общи условия

Активация на акаунт