Силно ритниче очакваме вече, от нашето малко бебче 💙💗 Тема 4

• 40 547
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Някой ходил ли е до Хиполенд? Има ли черен петък?

# 361
Аз мисля просто тези дни или когато реша да обиколям да си направя бърз антигенен в лаборатория и така да имам сертификат и за 2 дни да обиколя.... и каквото такова, после ще дебна онлайн след като вече съм проверила всичко на пипане Simple Smile . Визирам спално бельо, хавлии кърпи, пелени.. памперсите нз за кога да ги взема и какви марки да пробвам... ама ще пробвам с премиум кеър на памперс и да видим как ще е.

Палмичке, мисля края на ноември както на всякъде им е черния петък. Ама при тях през 2 седмици намаляват доста неща аз ги следя.

# 362
Аз и без пандемия за първото страшно много пазарувах онлайн. Изключвам големите покупки като кошара, количка, шкаф, които исках да видя на място. Но всичко друхо съм поръчвала онлайн от Хиполенд и Бейби.бг, дрехи някои също онлайн, други от Лидл. Миналата година обаче като поръчвах онлайн играчки за Коледа, сайта на Хиполенд беше блокирал доста време на черния петък понеже всички поръчваха онлайн, така че го имайте предвид.

Памперси - и аз като повечето майки в началото заложих на Памперс, но...се обрина от тях и много ми костваше да му оправя дупето. После съм пробвала различни марки, имам впечатления от повечето на пазара, но най-много ми харесаха и най-много съм ползвала Пуфис.

# 363
Памперсите всеки хвали различни марки, но накрая всяка майка си преценя според бебето и според нея. Не се презапасявайте с тях. Навсякъде ги има. Може да не уцелите веднага вашата марка.
Аз карах на премиум кер. С времето съм пробвала и други, но тези си останаха номер 1 за нас.

# 364
Здравейте момичета! Излезе ми пологителен тест за Ковид. Как се процедира в нашето състояние?

# 365
  • sofia
Фри, дано нямаш симптоми, как си? Само не се страхувай, смятам, че това сваля имунитета.
Моя колежка бе болна бременна и я лекуваха по телефона.

# 366
Здравейте момичета! Излезе ми пологителен тест за Ковид. Как се процедира в нашето състояние?

Звънни на гинеколога и на личния, за да ти изпишат подходяща терапоя.
Бързо и възстановяване ти желая!

# 367
И при мен това с памперсите се оказа голяма задача. Бях си взела един малък пакет памперс-зелени и от родилно ми дадоха мостри на още 1-2 вида. В крайна сметка се обрина от всички и до ден днешен (2 години) сме на Премиум кеър. И моя съвет е да не взимате повече от един малък пакет
За кърпички-и от тях доста пробвах,но за мен най-добрите останаха БЕбо-99% вода или с мицеларната вода-равномерно мокри, не излизат по 5 като дръпнеш една( както са памперс) и като материя са ми ок.
Мисля само тези на Huggis не съм пробвала

# 368
Момичета, според вас нормално ли е бебето да е толкова голямо - 612 гр. в 21+5 дни.
Надявам се да не е признак за гестационен диабет...
При тези от вас, които са в същата или сходна седмица, с какви грамажи сте?

# 369
За жалост двустранна бронхо пневмония  и Аугментин. Някой минал ми е през това ? Много се страхувам.

# 370
Free, как се разбра за пневмонията, снимка или по слушалка? Аугументина мисля е подходящ за бременни, моя приятелка го беше пила бременна за друга инфекция. Нямаш избор освен да го пиеш, бързо подобряване ти желая!

# 371
Free,бързо възстановяване ти желая.Стискам палци да минава по-леко❤

li92 , моята ФМ беше 20г.с. + 6д и я измериха 375гр ,като доктора каза + / - 50гр .По думите му бебето отговаряло точно на датата си нито ден повече или по-малко.
Не съм наясно ,но при теб прегледа е бил седмица по-късно и като се има в предвид, че сега си качват мъничетата с всеки изминал ден разликата няма да е кой знае колко голяма.Не бързай да се притесняваш, че е едро щом всичко друго си е наред.❤

Да ви се оплача.Днес сина ми отиде на гости на съученик и ми се обадиха децата,че искат да им взема по 1 меню от Hesburger, тъй като знаеха,че имам работа точно в него район. Влязох (нямаше абсолютно никой освен персонала) и ме изгониха , защото нямам сертификат. Толкова тъпо се почувствах, че отвън направо се разревах,от факта че ще разочаровам децата...Добре,че ги има Глово и успях да им занеса това,което искаха.

# 372
Нали хранителните не ги засяга тази заповед, пък и не се сещам за Хесбургер по-голям от 300кв.
Моето уж вървеше по-голямо, после пък си отговаряше точно на седмицата, така че спокойно, ако няма други признаци за диабет, едва ли е това. При мен имаше съмнение, че тези причернявания след хранене са заради гестационен диабет, но изследванията не сочат това, а и бебето не показваше такова нещо, всички измервания си му бяха в нормата.
Ковид не успях да хвана този път за радост, но ако се наложи да пия антибиотик ще го направя, сега плацентата ги предпазва, така че спокойно приемайте, инфекциите са по-опасни.

# 373
За жалост двустранна бронхо пневмония  и Аугментин. Някой минал ми е през това ? Много се страхувам.
Не мога да кажа мнение за антибиотика, но ти пожелавам бързо възстановяване.

Ли, моята ФМ беше в 21+0 и бебка беше 430 гр. Твоето бебче момче ли е? Ако да, те са малко по-големи. А и винаги има едни 50-60 гр плюс минус. Казаха ли ти, че се съмнявам в гестационен диабет?

Някой има ли мнение за тази количка, мъжа ми може да ми я донесе от Англия.

https://www.babyelegance.com/product/drift-travel-system/

# 374
  • Варна
Free2020 бързо и леко да минава. Не се притеснявай за антибиотика, понякога се налага Heart
Red*rose, не се разтройвай  за такива неща, пък и нали не си ги разочаровала.
ДОПЪЛВАМ:
MG1722, като гледам,  много добре изглежда, удобна и компактна.

Общи условия

Активация на акаунт