Силно ритниче очакваме вече, от нашето малко бебче 💙💗 Тема 4

• 40 414
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Този петък ще има намаления в Хиполенд и Комсед. В Хиполенд има доста бебешки неща - шишета, ванички и т.н., може да погледнете.

# 631
Здравейте, трябва ми някоя мама от Бургас,която е ходила на фетална морфология при д-р Ангел Недялков.
С докторо при който ходя сега няма да се случат нещата. Много съм разочарована изтървах почти вс изследвания в опр седмици. Отделно говорих с мой близък доктор,който работи в същата болница и се оказа,че е доста зле този доктор. Просто нямам думи.

Blonddie, нямам инфо за Д-р Недялков, но горещо препоръчвам Д-р Троянчев и Д-р Мануелян за фетална.

# 632
Ние решихме сега да вземем повечето неща, защото декември ще започваме да се разправяме с ремонти, а и покрай празниците няма да ми се обикаля. Януари и февруари също няма да ми се обикаля дълго с големия корем. Ходихме да гледаме колички и 2 ми харесаха, май все пак повече едната, но пък там имаме дилема дали да е синя или зелена, защото и двете ни харесват много. И между 2 люлки се колебая също. Само легълцето може би януари чак ще вземем. Шишета мисля да взема на Авент, но с помпата не ми се бърза, че то не знаеш ще ти се получи ли или не. Ще взема някоя евтина за болницата и ако ми се получи, веднага ще си поръчам по-хубава, но задължително след раждането. Чудя се за стерилизатор и нагревател за шишета, кърмено или на АМ все ще трябват според мен, просто в единия случай по-малко, но все пак не знам дали да взимам от сега. И ние нямаме място, но ще видим да ги складираме на село или при роднини и чак като съм в родилното ще ги носят насам нещата, единствено дрешките и козметиката ще са си тук и ще си изпера дрешките някъде към края на януари мисля. Памперси щяло да има много намалени, но ми се струва твърде рано за тях, така че ще ги взимам с козметиката януари.

# 633
Здравейте, трябва ми някоя мама от Бургас,която е ходила на фетална морфология при д-р Ангел Недялков.
С докторо при който ходя сега няма да се случат нещата. Много съм разочарована изтървах почти вс изследвания в опр седмици. Отделно говорих с мой близък доктор,който работи в същата болница и се оказа,че е доста зле този доктор. Просто нямам думи.

Blonddie, нямам инфо за Д-р Недялков, но горещо препоръчвам Д-р Троянчев и Д-р Мануелян за фетална.

Меерси, за тях знам,че са много добри но не израждат.

# 634
  • sofia
SimD23, аз поръчах легло в събота и срокът за доставка е януари, та помисли над темата.

Almond12, аз съм заредила повивалник, шишета и козметика на Чико в кошницата на Хиполенд, стоя и чакам Simple Smile

# 635
SimD23, аз поръчах легло в събота и срокът за доставка е януари, та помисли над темата.

Almond12, аз съм заредила повивалник, шишета и козметика на Чико в кошницата на Хиполенд, стоя и чакам Simple Smile

Ще взема текстилно сгъваемо на първо време, че няма да сме още в наш апартамент, а ще живеем първите месеци с бебето при свекърите, нямаме друг избор просто, така че дървено ще вземем чак като е готов апартамента и се нанесем там и ще имам време да го поръчам след раждането даже.

# 636
Тези намаления,дебнещи от всеки ъгъл ще ме разорят 😀 взех две шишета на Томи Типи за 9,90, а от хиполенд/ комсед ще дебна количката, пък каквото стане.
От English home взех плетени ботушки и одеалце, а от една жена взех ръчно правено гнездо.
Помпа за кърма взех от ЕМАГ- също с намаление.

# 637
  • sofia

Ще взема текстилно сгъваемо на първо време, че няма да сме още в наш апартамент, а ще живеем първите месеци с бебето при свекърите, нямаме друг избор просто, така че дървено ще вземем чак като е готов апартамента и се нанесем там и ще имам време да го поръчам след раждането даже.
Текстилното е супер удобно с второто си ниво, значи нямате проблем. Стискам палци бързо да построите, ремонтирате и да се нанесете. Сигурна съм, че бързо ще оправиш багажа Simple Smile

# 638
Аз с покупките почти приключих и затова си имам основателна причина - довършителен ремонт в едната стая.
Наложи се да чакаме майстора повече от предвиденото и всички планове естествено се объркаха. По-голямата част от багажа и мебелите сме ги изнесли в спалнята и няма къде да се завъртим. Тепърва ни предстои сериозно и основно пренареждане на мебели/вещи/дрехи, ако някога този ремонт приключи. Прецених,че е по-добре да отметна покупките за малкия човек сега, за да можем после да подредим жилището, че и с нарастването на корема няма да става по-лесно. А и най-голямото предизвикателство е, че трябва да позиционираме така нещата ,че да има място за всеки - кът за бебето и офис място за мм, който работи от вкъщи.
Аз ще се възпозлвам от намаленията този уикенд най-вече за нагревател за храна, защото както сте писали по-горе с кърма или без пак ще си трябва. И някои спални принадлежности - протектор за матрак, спално чувалче и още някои дреболии.

# 639
  • sofia
Здравейте,
По повод покупките - нищо още не сме взели - общо взето се очертава да пазаруваме към края, както беше и с първото дете.
Относно количките - харесала съм Cybex Balios S, но ми се иска да вземем само варианта с кош за новородено. За съжаление не виждам в нито един от магазините тази опция - или е само лятната версия, или 2 в 1, или 3 в 1. Идея как мога да купя само количката с коша за новородено?

# 640
Здравейте, днес бях на ЖК и бебокът е вече 617 гр.💙 Седалищно разположен, аз се чудех защо ме рита толкова ниско от няколко дни. Много срамежлив, защото отново се обърна с гръб към корема. Само малко ме притесни, че измери главичката с една седмица назад, но тя не се притесни, защото бебето не беше застанал много благоприятно за измерване и каза, че нищо не я притеснява и че всичко се развива добре. Ама пусти притеснения 😃

За покупките, ние сме купили количка и ваничка със стойка, чакам помпата сега, комплект шишета за новородено на Авент и съм взела няколко бодита. Малко по-малко купуваме нещата, за мен е голямо вълнение и емоция и не искам всичко наведнъж, въпреки че няма да ми е много спокойно докато не купим всичко и не видя стаята готова 😃

# 641

Сега видях,че в Комсед има 30% намаление, а май цените са същите почти, поне на това което гледах аз. Може и там да погледнеш Simple Smile

# 642
Аз вече поръчах количка, поне се надявам, защото пишеше, че са последни бройки и се надявам да не са свършили преди моята поръчка. Като дойде ще съм спокойна, че я имаме. Сега мисля дали да взема люлка.

# 643
  • София
Момичета, понеже гледах козметика тези дни , да знам че има много време за нея.
С какви наблюдения сте, с какво мислите да започнете ? Като марка и вид ? Има сто вида марки, за всички пише и + и - , предполагам в последствие се разбира кое се отразява добре на бебчетата … но с какво мислите да започнете ?

# 644
Момичета, понеже гледах козметика тези дни , да знам че има много време за нея.
С какви наблюдения сте, с какво мислите да започнете ? Като марка и вид ? Има сто вида марки, за всички пише и + и - , предполагам в последствие се разбира кое се отразява добре на бебчетата … но с какво мислите да започнете ?

Аз съм взела комплект на БиоДерма, но смятам крем за подсичане да взема на Судокрем и олио на Хип органик. Знам, че на Мустела бебешката серия е също добра. Най-вече чета съставките и така преценям кое е най-подходящо, но ще се консултирам с педиатър януари-февруари. Знам, че много майки сменят доста козметика преди да уцелят точната за кожата на бебчето, така че сигурно ще се нагаждаме с времето.

Общи условия

Активация на акаунт