Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 624
  • 918
  •   1
Отговори
# 660
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=A9aLzq86LDQ&t=11s

Това си направих днес.Доволна съм.

# 661
Аз съм напълно начинаеща в йогата, ходила съм 1, 2 пъти, но много ми хареса. Ще продължа, но интересното е, че когато практикувам онлайн йога, нямам толкова голямо желание.

# 662
  • София
Аз съм напълно начинаеща в йогата, ходила съм 1, 2 пъти, но много ми хареса. Ще продължа, но интересното е, че когато практикувам онлайн йога, нямам толкова голямо желание.

Нормално е, енергията в залата е съвсем различна. А и много често в къщи, когато нещо ми се опре, се отказвам, докато залата съм по-упорита.

Аз пък много се кефя на двойките, които практикуват заедно.

# 663
  • София

Постоянството идва понякога бавно.И на мен ми беше трудно,но сега ако не си направя практика 3-4 дена и ми липсва. Гледайте повече клипчета, докато намерите Вашите. Аз така за почнах с Елена Малова и до сега си ми е най-на сърце. Трябва да Ви е приятно. Ходила съм в зала 2-3год.,но от 1год. преди пандемията си правя сама с клипчета.

# 664
Купих си тухлички и лентата нямах посетих декатлон. Постелката на Ало йога е много хубава няма пързаляне и не е прекалено тънка. Започнах да правя Йога с Таня. Много ми харесва ❤🥰💓
https://youtube.com/c/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%8F

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 18:42 от Bria

# 665
Да ви се похваля, момичета - цял ден рева бебето, накрая и аз с него... ММ го взе сега да ми почине главата, направих си йогата за пръв път от незнам си кога и съм нов човек. 🥰
И ги чувам от другата стая - баща му пуснал метъл, малкият се хили. 🤣

# 666
Постелката на Ало йога е много хубава няма пързаляне и не е прекалено тънка.
Bria откъде си взе постелката ?
Аз съм с Лайвформ но в последно време ми идва тънка. Просто след този ковид, една година мина но още не усещам тялото си същото .... понаболява ме тук там, гъвкавостта ми намаля, ставите ми щракат и все търся мекично да поседна - я слагам 2 постелки я болстера

# 667
Аз си взех една от Декатлон.
https://www.decathlon.bg/p/15191-98300_postelka-za-yoga-confort-8-mm-lilava.html

Удобна е. Не се пързаля. Хубаво се разузнава, защото има едни по-евтини, които ѝ разпънати си стоят на руло в единия край.

# 668
Casual от сайта Alo yoga си я купих. Комфортна е не е тънка, няма болки докато правя йогата от това че е тънка постелката. Няма пързаляне плътно залепва на земята, почистването е лесно с мокра кърпа  и подсушавам.
И аз съм с проблеми със ставите за съжаление.

# 669
Bria, честити да са ти!
Инвестицията в хубава постелка определено си заслужава! Hug

Аз пък с кой акъл си взех дървени блокове (не че нямам и стандартни, де)- да ме пита човек. Вместо гири мога да ги ползвам. Grinning Иначе съм сложила в кошницата и едни коркови, но ме притеснява да не задържат миризми- от пот най- вече, аз доста се потя в дланите. Ще чакам отзиви.

Мен колената много ме "ръбят" и създават чувство на дискомфорт в определени пози, затова мисля да поръчам подобни възглавнички. https://ae01.alicdn.com/kf/S4f47d80e797c48e99fb613df670f26e9i/1p … jpg_Q90.jpg_.webp

# 670
Колената ми са добре но тазобедрение стави са ми тотал щета.
В декатлон имаше два вида блокчета едните бяха към 8 лв много леки и нещо не ми вдъхнаха доверие, другите от корк по тежки са по стабилни и със заоблени ъгли.
Издържам около 20 мин обаче как ще я докарам до 30-40 мин не знам ...

# 671
Издържам около 20 мин обаче как ще я докарам до 30-40 мин не знам ...

Лека- полека. Постепенно и с постоянство.

# 672
Аз си слагам навита хавлия под коленете или ако нямам нищо друго под ръка, навивам постелката на няколко пласта.

# 673
Аз и през хавлията усещам дискомфорт...
Към момента навивам постелката и отгоре слагам възглавница някаква, но ми се иска да имам под ръка нещо по- компактно.

# 674
Да, пробвай ги значи, ще споделиш как са.

Аз ако нямам нищо друго под ръка, си слагам тухличка за йога.

Общи условия

Активация на акаунт