Английски коледен кекс

• 136 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Аз направо си ги напръсквам.

Но само отгоре, а отстрани?

# 481
  • пак на Рив Гош
Маме  Wink, от 2 години не съм правила АКК, но да ти кажа, как го поливах, когато го правих. Аз го държах в кутията и си го напоявах само отгоре. Още след като беше изстинал, го надупчвах на десетина места с клечка за зъби и после в кутията си го поливах отгоре с 2-3 супени лъжици ром+портокалов сок на всеки 3 дни и пак го затварях на балкона.
Пак ставаше супер, та може би не е фатално, ако няма отстрани.

# 482
Маме  Wink, от 2 години не съм правила АКК, но да ти кажа, как го поливах, когато го правих. Аз го държах в кутията и си го напоявах само отгоре. Още след като беше изстинал, го надупчвах на десетина места с клечка за зъби и после в кутията си го поливах отгоре с 2-3 супени лъжици ром+портокалов сок на всеки 3 дни и пак го затварях на балкона.
Пак ставаше супер, та може би не е фатално, ако няма отстрани.

Знам си аз,че тук ще успокоите терзаещата ми душа.....Само отгоре....то и без това рискувам ако тръгна навсякъде да го счупя за радост на домашните.....Отивам да поливам...АКК почва да пие от сабахлен...Какви времена дойдоха.....Едно време поливахме цветята....сега поливаме АКК!!!!!! Joy Joy Joy

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Мале, ако при поливане се чупи, сигурно като тръгна да го вадя ще го направя на сол!  Shocked

# 484
Мале, ако при поливане се чупи, сигурно като тръгна да го вадя ще го направя на сол!  Shocked

Виж.....аз не успявам - поне за сега - да го направя на сол.....Щом аз не успявам - и ти няма да успееш....Повила съм го като малко бебе с алуминиево фолио(просто другото не успях да намеря), сложила съм го в една тавичка и така си го пренасям. С тавичката, отгоре махам фолиото, мажа и пак завивам......и местя с тавичката......

# 485
  • Ænima/Albuquerque
Тюх, че сложнотия, ама ще му се напъвам днес.

# 486
Тюх, че сложнотия, ама ще му се напъвам днес.

Не е.....Ако ги имам продуктите - веднага забърквах и друг....Ама си признавам,че малко скъпичък ми идва Embarassed Embarassed Embarassed.....Не е сложен, а и вече не чета колко е вкусен....Че трябва да оцелее нашия до 02.01. 2013г.......

# 487
Разрязаният кейк беше поливан 2 пъти, отгоре, без да е ваден от кутията. Беше си сочен навсякъде.

# 488
Лелее, аз моя го зарязах и не съм го поливала от една седмица, отивам да го видя какво прави.  Mr. Green
Поливам го само отгоре, той си е в кутията, в която го пекох (след като го изпекох, го извадих да изстива и после му постлах алуминиево фолио, и айде пак в кутията, отгоре също сложих фолио.

# 489
  • пак на Рив Гош
Какви времена дойдоха.....Едно време поливахме цветята....сега поливаме АКК!!!!!! Joy Joy Joy

Това ме подсети, че първата година, когато го правих, едно от момичетата в сладката коледна тема (дали не беше Диди  newsm78), си беше сложила подпис с големи червени букви "Ти поля ли си кекса?"  Joy
(извинявам се за спама  Embarassed)

И за да съм по темата - не се притеснявай, ще издължи до 02 януари - ние нашия го ядяхме поне 2 седмици (а хем давах половината)

# 490
  • Ænima/Albuquerque
Сладурки, кажете в ква тава да го правя това чудо? Няма къде да търся кутия, като тази на снимките...  Tired

# 491
Сладурки, кажете в ква тава да го правя това чудо? Няма къде да търся кутия, като тази на снимките...  Tired

Аз го пекох във форма за блатове за торта, откопчаваща, ринг дето му думат......

големи червени букви "Ти поля ли си кекса?"  Joy

Joy Joy Joy Joy

Мдаааа...във фейса се разхождаше картинка с  един болшевик с надпис - Ти сложи ли киселото зеле????

# 492
  • Ænima/Albuquerque
Колко е висока, Маме? Десетина санта?

# 493

Това ме подсети, че първата година, когато го правих, едно от момичетата в сладката коледна тема (дали не беше Диди  newsm78), си беше сложила подпис с големи червени букви "Ти поля ли си кекса?"  Joy
(извинявам се за спама  Embarassed)

Хи-хи, това за такива като мене.  Mr. Green Проверих го, напих го, добре е.  Laughing

# 494
Колко е висока, Маме? Десетина санта?

Стандартна е, знам ли, но сигурно има толкова, дори ако не е по-ниска......

Общи условия

Активация на акаунт