На пазар във Варна - тема 66

• 42 816
  • 716
  •   2
Отговори
# 165
Дами, къде да попитам за препоръка за акушер-гинеколог? Харесах тази дама на случаен принцип: Д-р Даниела Славова, някакви отзиви?
https://superdoc.bg/lekar/daniela-slavova

Май трябва да си направим тема "На лекар във Варна" Grinning

# 166
Owl kitty, всякакъв Доместос, мисля. Аз си купувам промишлени количества от Турция и само такъв ползвам- бял, зелен, тюркоазен.
Такъв има и в бг и като е на промоция в кауфланд лидл е на 2,79-2,99. Има и 750 и един литър опаковка. Чисти всичко.

В РЗИ има два кабинета - един отпред, един отзад, но задния работи с по-кратко работно време, мисля че е до 14:00 часа. Ние всички сме ваксинирани там още месец Май с резервация на час чрез системата.

# 167
Дами, къде да попитам за препоръка за акушер-гинеколог? Харесах тази дама на случаен принцип: Д-р Даниела Славова, някакви отзиви?

Ако имаш време прави я, ще е много полезна. Тука сме все млади хора де, но то няма да е излишно 🤣

Геоеги Георгиев си остава класика в жанра, изпитан, проверен, тестван, че тестван. Не знам нещо конкретно ли те притеснява, или просто си имаш рутина, но мисля че можеш дс му се довериш на 100%.

# 168
Ще видя какви са правилата и може да направя. Иначе за мъж гинеколог съм склонна само при Корновски... Ще проверя и този Георгиев, благодаря.

# 169
  • Варна
В здравния подфорум има тема за Аг-Варна, но сякаш там повече бременни разпитват. От време на време изскачат теми за конкретни специалисти по други болести. Може би да, една обща за всякакви лекари.

# 170
  • Варна

Аз съм доволна от нея.Преглежда и във Владиславово.Направи ми цитонамазка и ме прати на скенер на малък таз.Като ходя на лекар искам адекватно лечение и изследвания и настоявам за това.

# 171
Здравейте,къде във Варна поправят или сменят машинките на ципа Simple Smile

# 172
А в Окръжна къде точно ваксинират ?

Някой скоро да е купувал торта от "Майка Зайка"? Искам да питам дали продукцията им е прясна (например ако купя в неделя, дали тортата няма цяла седмица да е стояла по витрината) и колко лв. е на парче?

# 173
Ако някой има повод или нещо друго, вчера ми попадна реклама във ФБ за торта (чийзкейк 12 парчета) от Крамер + Вино Сала Естейт. Излиза прилична цена, 44 лв за двете.

https://www.facebook.com/sallaestate/photos/a.216315361737137/4610932382275391

Харесва ни виното, та направих заявка за торта, тъкмо да я поднеса като почерпка за рождения ми ден скоро.

Някой опитвал ли е тортата, как е на вкус?

# 174
Преди около месец купувах няколко различни парчета торта, за да пробваме различни вкусове. Някои бяха пресни, други позасъхнали. Цена около 5 лв за парче. Няма да повторим, както и от Chery by Mary.

# 175
  • Варна
Аз за пункта в Метро се чудя (за бустър), но там е само от петък до неделя.

В Окръжна къде точно ваксинират, и без записване ли е?

Иначе се радвам, че на РЗИ има опашки. Дано повече хора проумеят, че няма да се отървем от вируса, ако бездействаме.

# 176
Киса писах в темата за ваксините. Ще. Си копирам поста.
Местя поста си тук, да е по-полезно

Планирам сега почивните да я свърша тази работа в пункта на Метро Варна.  
Някой да има пресни впечатления как са опашките там? Предполагам пред РЗИ навалицата е по-голяма. Чудя се къде да отида Grinning

Били сме на метро с Шарки в неделя. Към 16:00 е нямало хора тя си е сложила бустер. Четох в другата тема, че веднага са й издали сертификат. Ние бяхме след 17:00 имаше опашка и вън, вътре. Докато разберем че е за ваксини се уплашихме че има такъв наплив пазарящи  на метро че има опашки за влизане. Явно зависи по кое време отиваш.
А в РЗИ когато има интерес към ваксините винаги има опашка. Нямаше единствено когато свърши първата вълна ваксинирани, някъде след средата на юни. Тогава там ваксинирахме синковеца на 14 години  без да чакаме повече от 5 минути. В другите периоди обаче е Опашката е сериозна. Има пункт и на гърба но там беше с записване През сайта. А когато отпред има прекалено много хора пренасочват и отзад.

Дописвам се
Алетеа вземали сме преди от чиизкейка на крамър. Стандартен е. Отгоре сладко то им е хубаво, не е някой изкуственяк. Лек десерт е. Но на Крамер съм имала и лоши попадения на торта която по принцип харесвам там, така че никога не се знае.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:47 от _re_ge

# 177
При Корновски не съм била, но пък съм била при Германов и Яков. И двамата са страхотни специалисти.
Чета напоследък много положителни мнения за А.Александров. Утре ще му изслушам уебинара и ще преценя дали да отида при него следващият път.

# 178
  • Варна
Може ли линк за уебинара, благодаря!

# 179
В окръжна е без час ,в стая 112 май ,на втория етаж е.Само Пфайзер .Който и да питате ще ви упъти ,но май 112 беше .

Общи условия

Активация на акаунт