На пазар във Варна - тема 66

• 42 871
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
Тази информация за Елитис от къде е? Аз ходих в този на Дрин(Колхозин пазар)
и не са ми искали сертификат.

От служител на Елитис на Никола Симов 3. Каквото са ми казали това написах. Те и на мен на влизане в Мат стар не ми искаха, но ако имаше проверяващ щяха да ме глобят.

# 226
  • Варна
В Елитис на пазара сертификат не искат, но долния етаж е преграден, там където са почистващи и перилни препарати.

# 227
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В Елитис Склад (този до Парк ритейл) искат сертификат.
На мен ми искаха в събота.

# 228
  • Варна
Здравейте.
Търся си черно, вълнено и много топлещо палто. Да не е  дълго до глезените, да покрива коленете, може да е леко вталено, но не е задължително. Къде да се насоча?

# 229
Чистачките ми изведнъж спряха да работят докато валеше дъжд. Едва се прибрах, спирах на поне 10 места да излизам от колата и да чистя прозореца.

Моторчето работи, също и механизма за пръскане на течност. Както и задните.

Но предните не помръдват .

Знаете ли на кой сервиз да отида и да се занимаят с този, може би, малък проблем?

# 230
Минах през Лили на Владислав. Боя за обувки "Kiwi" има но течна. Жената каза, че от другата не се получавали от миналата година. Ще проверя като имам време и магазина до Чаталджа.

# 231
Чистачките ми изведнъж спряха да работят докато валеше дъжд. Едва се прибрах, спирах на поне 10 места да излизам от колата и да чистя прозореца.

Знаете ли на кой сервиз да отида и да се занимаят с този, може би, малък проблем?
Задната и предната не са ли с отделни моторчета?

# 232

Препоръчвам ти да отидеш в официалния сервиз на марката. Те си знаят болежките на всеки модел и предполагам ще се справят бързо, вместо да експерименрират. Имах и аз специфичен проблем, даже по телефона успяха да ми помогнат. Успвх!

# 233
Колата е на 15 години, не знам изобщо дали ще ѝ обърнат внимание предвид че не е от новите.

# 234
Някой има ли информация дали искат сертификат за Спорт Депо в Палах Център?

# 235
Здравейте, търся добър лекар за косопад на младо момче. Благодаря!

# 236
  • Варна
Някой има ли информация дали искат сертификат за Спорт Депо в Палах Център?
Мярнах някъде, че искат.

# 237
Да помоля за по-точно обяснение къде се намира платения паркинг над Сливница, някой беше споменал, когато питах за препоръки за платен в Трошево. Разбиха ни колата, от каквото се опасявахме и трябва спешно да намеря такъв, ако ще и по-далеч да е.

# 238
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да помоля за по-точно обяснение къде се намира платения паркинг над Сливница, някой беше споменал, когато питах за препоръки за платен в Трошево. Разбиха ни колата, от каквото се опасявахме и трябва спешно да намеря такъв, ако ще и по-далеч да е.

Движиш се по Сливница от Лидл (дом Младост) в посока Мебелна Палата.Има пешеходен светофар, който подминавате и следващата в дясно след него също е вход към Младост, там се влиза в паркинга, пада се в дясно.
https://www.google.bg/maps/place/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8% … 8809846,18z/data=!4m5!3m4!1s0x40a45539cb17ff85:0xf2791b4048c95633!8m2!3d43.2279105!4d27.8812496?hl=bg

# 239
Благодаря много, ако някой има координати на пазача или други на паркинга до Чинтулов, моля да ми пише на лични, да си пробвам късмета да попитам и там.

Общи условия

Активация на акаунт