На пазар във Варна - тема 66

• 42 873
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Да помоля за по-точно обяснение къде се намира платения паркинг над Сливница, някой беше споменал, когато питах за препоръки за платен в Трошево. Разбиха ни колата, от каквото се опасявахме и трябва спешно да намеря такъв, ако ще и по-далеч да е.
А не е ли вариант да си потърсите гараж/паркомясто под наем? Нямам представа колко вървят наемите им, просто като вариант предлагам.
Иначе съжалявам за това, което е станало с колата ви. В кой квартал е това? Не че те по квартали си ги избират....в такъв несигурен и беззаконен град живеем, че....

# 241
  • Варна
Да помоля за по-точно обяснение къде се намира платения паркинг над Сливница, някой беше споменал, когато питах за препоръки за платен в Трошево. Разбиха ни колата, от каквото се опасявахме и трябва спешно да намеря такъв, ако ще и по-далеч да е.
А не е ли вариант да си потърсите гараж/паркомясто под наем? Нямам представа колко вървят наемите им, просто като вариант предлагам.
Иначе съжалявам за това, което е станало с колата ви. В кой квартал е това? Не че те по квартали си ги избират....в такъв несигурен и беззаконен град живеем, че....
Което ми напомня, че точно на платен, охраняем паркинг си намерихме колата одрана. Охраната вдига рамене. Не знаят.

# 242

Това правя в момента. Далеч са паркингите и не е удобно. Става въпрос за Трошево и то на оживено място, блоковете са точно на булеварда и всичко е осветено. Вандалщина пълна.

# 243
  • ВАРНА
Момичета, д-р Милена Генчева от Скинлайн Варна някой знае ли къде се е преместила и изобщо извършва ли естетични процедури ? Някакви коментари за другите лекари там - Д-р. Мариана Костова или от София ще идва Д-р. Михаил Михайлов ... МОже и на лични, благодаря предварително Relaxed

# 244
Това правя в момента. Далеч са паркингите и не е удобно. Става въпрос за Трошево и то на оживено място, блоковете са точно на булеварда и всичко е осветено. Вандалщина пълна.
Ако не си в групата на квартала във Фейсбук-влез, там доста често се търсят гаражи/паркоместа под наем. Може да имаш късмет.

# 245
Във Виница има ли лаборатория която да прави ПСР?

# 246
tobsic вчера като се прибирах от работа видях залепена бележка на един гараж, че се продава - точно на ул. Й.Йовков, в началото на баира от лявата част.

# 247
  • Варна
При д-р Милена Генчева аз ходих на този адрес: МЦ Св. Анна
Варна · бул. Цар Освободител 100 (кръстовището с бул. Ген. Колев) ·
Телефон: 052821661
Дерматологичен беше поводът. През супердок записах час.

# 248
Благодаря!

# 249
  • Sofia
Ще попитам и тук... Simple Smile
Момичета, някоя от вас има ли информация за д-р Пенев от Варна (за премахване на бенки с лазер)? Искам да го посетя в скоро време (не съм от града), но не знам дали изобщо практикува в момента. Ако "да", може ли да споделите къде и кой е актуалният му номер? Всякаква насока ще ми е от полза. Peace

# 250
  • Варна
Ще попитам и тук... Simple Smile
Момичета, някоя от вас има ли информация за д-р Пенев от Варна (за премахване на бенки с лазер)? Искам да го посетя в скоро време (не съм от града), но не знам дали изобщо практикува в момента. Ако "да", може ли да споделите къде и кой е актуалният му номер? Всякаква насока ще ми е от полза. Peace
Той никога не вдига телефона.Кабинета е точно зад Гюрлата на Терапията.Скоро ще водя майка и ако не се включи някой с точен адрес,ще ви го кажа.

# 251
  • Sofia
Много благодаря!
Проблемът е, че аз ще идвам чак от София за преглед при доктора (най-вероятно ще летя) и ако дори не съм се чула с него предварително, не знам дали ще има смисъл да се разкарвам.
Той без часове ли приема?

# 252
  • Варна
Да без час.Отиваш и чакаш много.Работи от понеделник до петък,по цял ден.Малко е странен,но за бенки е много добър.На синът ми маха по лицето доста имаше и една много голяма.Никакъв белег няма.Утре ще питам за телефон.Мисля че и в някоя от темите  пишеха за него,там може да имат координати.Пробвай с търсачката

# 253
Мъжът ми ходи към шест сутринта ,за да влезе към 3,таксува на време или импулси ,ще излъжа.За бенки ,брадавици ,папиломи е много добър.Много бързо работи,мъжът ми в движение се съблякал,изгорил му каквото горил  за две минути и
 докато се усети вече бил облечен и плащал.

# 254
Е това нормално ли е, защо този човек си няма помощник или сестра? Аз никога не бих отишла при такъв "професионалист", като лекар може да е точен, но не може да чакаш цял работен ден да влезеш. 21 век сме все пак..

Общи условия

Активация на акаунт