На пазар във Варна - тема 66

• 42 779
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
Искам да взема хубава, памучна и мекичка нощница (тип рокля с дълъг ръкав ) за момиче, къде ще ме насочите да погледна?

# 571
  • ВАРНА
Къде има автобои в района на Колхозен пазар?

# 572
  • Варна
Откъде мога да купя обикновени кашончета за опаковане малки? Куриерските фирми дали продават? Също търся някакви подаръчни кутии на нормални цени, които да побират дребни неща и книга.
В понеделник пусках колет (в Спиди) и ме питаха дали искам кашон, но аз си носих. После видях , че имат ценоразпис и различни по големина кашони (цените варираха от 40ст. до 2-3 лв.)

# 573
  • Варна
Подаръчни кутии картонени съм купувала от Ракхива, под Чаталджа. Но са се преместили и не знам къде.

# 574
Понеже в Лили сайта няма много бои за обувки на Киви, споделям, че видях три такива в магазин Ре фреш в МЦ Младост- Марешки, бул. Република. Цена по 3,69 лв. - кафява, черна и неутрал. Аз си взех една кутийка немска боя неутрал за 1,89.

# 575
Понеже в Лили сайта няма много бои за обувки на Киви, споделям, че видях три такива в магазин Ре фреш в МЦ Младост- Марешки, бул. Република. Цена по 3,69 лв. - кафява, черна и неутрал. Аз си взех една кутийка немска боя неутрал за 1,89.

А случайно някой някъде да е виждал боя за обувки в цвят бордо?

# 576
  • Варна
Ракхива не са се преместили, а затвориха магазина под Чаталджа. Остана им само основния магазин, някъде до ВиК. В нета може да се намери точно къде е.

# 577
  • Варна
Под ВИК Прилеп 10A https://rakhiva.com/

# 578
  • Варна
Търся дълга точилка, но намирам само от тези късите и по-дебели.Искам подобна като на снимката.

# 579
# 580
  • Варна
На колхозния, срещу централния вход на Била, на ъгъла до бариерата. Там могат да ви направят каквато искате точилка.

# 581
  • Варна
Искам да взема хубава, памучна и мекичка нощница (тип рокля с дълъг ръкав ) за момиче, къде ще ме насочите да погледна?
Аз съм почитателка на Affect.
Пижами нося, нощниците не са ми удобни.
https://affectbg.com/cat/spalno-obleklo/damsko-spalno-obleklo/no … tnitsi-100-pamuk/

# 582
Откъде мога да купя обикновени кашончета за опаковане малки? Куриерските фирми дали продават? Също търся някакви подаръчни кутии на нормални цени, които да побират дребни неща и книга.

В Росини на Пирин има подаръчни картонени кутии, в Пепко също.
https://rosini.bg/koleda-nova-godina/koledni-opakovki-podarychni … -s-pandelka-63167
Кашони след касите в Джъмбо.

# 583
  • Под Слънцето
Потвърждавам за Росини. Преди 2 дена отидох специално за дървеното влакче , а купих и др. неща. Има доста дреболии. Лошото е, че е тясно и едва се разминаваш като на нерегулирано кръстовище.

А аз съм с питанка, че ме събудиха сутринта с молба. Някой да е мернал реклама по тв на жива елхичка в Пепко?
Мама къде е гледала, не можа да си спомни. Ровя в сайта им, но не откривам. И се чудя да отивам ли в Делта на проверка.

# 584
  • Варна
То в това Пепко какво ще има налично не се знае. Така че не се подвеждайте по реклами и брошури.
Вчера бях в Пепко на Чаталджа, не видях никакви елхички. То и като цяло коледната им украса беше толкова оскъдна, чак срамота предвид наближаващите празници.

Общи условия

Активация на акаунт