На пазар във Варна - тема 66

• 42 857
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
Може ли линк за уебинара, благодаря!

https://www.facebook.com/events/996849767779643/?ref=newsfeed - Уебинарът е утре в 19:00

Преди няколко дни е имало и интервю с него в БНР

https://bnr.bg/varna/post/101541736/ne-hodim-na-ginekolog-bez-pr … ITHoTVLXDHpwWeN2U

# 181
  • Варна
В шивашкото ателие срещу църквичката Св. Николай - на самата пешеходна зона. Една червена врата.

# 182
Германов не е това, което беше. Включая и жена му, Кузманова, тази алчна лентяйка, свещичка да пали, че се размина без възмездие..... 😡

# 183
Търся 3 Д писалки. За Хиполенд знам, че може би ще има. А, другаде?

# 184
В окръжна е без час ,в стая 112 май ,на втория етаж е.Само Пфайзер .Който и да питате ще ви упъти ,но май 112 беше .

В коя от всичките сгради на Окръжна е това ? Тази, която е с вход отстрани под спешното ли ?

# 185
Момичета, златни сте, благодаря ви! Flowers Bouquet
Мивката стана като нова с Доместоса! Аз имах, но ме беше страх да го ползвам.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:48 от OwlKitty

# 186
В окръжна е без час ,в стая 112 май ,на втория етаж е.Само Пфайзер .Който и да питате ще ви упъти ,но май 112 беше .

В коя от всичките сгради на Окръжна е това ? Тази, която е с вход отстрани под спешното ли ?
Не,следващата ,ДКЦто.Там където са кабинетите на лекарите .

# 187
  • В центъра на моретата
Някой знае ли къде може да се сложи противогрипна ваксина. Не искам да ходя при GP-то, че е голяма лудница пред кабинета, а вече купих ваксини.

# 188
В РЗИ са два кабинета, пред единия опашката е километричните, на другия няма никой... по някаква неведома причина всички се трупат на дъгата опашка, недоумявам защо. Вадя си някакви изводи, които чак ми е неудобно да споделя пред широката аудитория... ама не ни чака нищо добро.
Та, ако някой се чуди, може да се ваксинира и там без час и без да чака (или най-много няколко минути). Ще ви упътят на място.

# 189
Някой знае ли къде може да се сложи противогрипна ваксина. Не искам да ходя при GP-то, че е голяма лудница пред кабинета, а вече купих ваксини.

Ами трябва да ходиш по МЦ и да питаш. Понякога отказват. На нас ни сложиха в Марешки ( МЦ младост).

В РЗИ са два кабинета, пред единия опашката е километричните, на другия няма никой... по някаква неведома причина всички се трупат на дъгата опашка, недоумявам защо. Вадя си някакви изводи, които чак ми е неудобно да споделя пред широката аудитория... ама не ни чака нищо добро.
Та, ако някой се чуди, може да се ваксинира и там без час и без да чака (или най-много няколко минути). Ще ви упътят на място.

по мое време там ваксиираха само с записан час, през хис. Бг. ( от април до средата на юни).
А на зелен коридор като има голяма опашка отпред  прехвърляха част отзад. Но свободно да ваксинират там не съм виждала. Променило ли се е?

# 190
Германов не е това, което беше. Включая и жена му, Кузманова, тази алчна лентяйка, свещичка да пали, че се размина без възмездие..... 😡

Kristaline, искаш ли да споделиш или писала ли си друг път да прочета?

# 191
  • Варна

Kristaline, искаш ли да споделиш или писала ли си друг път да прочета?
На мен за Кузманова ми е интересно, защото моя колежка е много доволна.

# 192
_re_ge , в момента не записват часове в РЗИ, минаваш без такъв, на едната опашка обаче отнема часове, но хората все пак се редят точно на нея..

От Кузманова и аз нещо не съм възхитена. Отделно ми направи лошо впечатление, че коментираха помежду си негативно пред мен предишната пациентка.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 21:58 от Saudadе

# 193
Много мразя да коментират пред мен предишни пациенти или клиенти. Аз така смених една маникюристка и друга фризьорка. Не е етично, пък за лекар съвсем.

# 194
Кузманова пред мен е споделяла, че предпочита шуменските циганки пред тукашните. Варненските били своенравни, а другите изпълнявали каквото им каже без да питат много... Та сигурно в този дух са и другите й коментари.

Общи условия

Активация на акаунт