На пазар във Варна - тема 66

• 42 785
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
В Окръжна ходи мъжът ми ,но проблема се оказа неврологичен и мина  с времето.Та добър ли е лош ли е,не мога да кажа.Натискал го по кръста ,прегледал го на ехограф и казал ,че всичко е наред.По ЗК работи иначе .

# 541
  • Варна
В Окръжна ходи мъжът ми ,но проблема се оказа неврологичен и мина  с времето.Та добър ли е лош ли е,не мога да кажа.Натискал го по кръста ,прегледал го на ехограф и казал ,че всичко е наред.По ЗК работи иначе .

Фамилия на доктора? Grinning

# 542
Ами не помни.Само каза,че бил руснак.Но отиде и за 15 мин мина,поне не е чакал .Толкоз знам 🤷

# 543
Препоръка за уролог, работещ с направления?

Д-р Росен Райков. Много добър лекар, преглежда много обстойно и като човек е супер пич.

# 544
Извинете, момичета, детски гастроентеролог ми трябва.

# 545
За уролог нямам, но за нефролог - д-р Драганов
Драганов или Драгнев ?

# 546
  • Варна
Ами не помни.Само каза,че бил руснак.Но отиде и за 15 мин мина,поне не е чакал .Толкоз знам 🤷
За уролог ли става въпрос?
Да не е доктор Савченко?

# 547
Той ще да е,уролог да .

# 548
Препоръка за уролог, работещ с направления?

Киса, много съм доволна от Райков, приема в МЦ младост, водила съм децата, мъжът ми ходил. Много добър диагностик... Но с направление записва час след месец.

# 549
  • ВАРНА
Извинете, момичета, детски гастроентеролог ми трябва.

Добри отзиви съм чувала за доц.Миглена Георгиева и за доц. Ружа Панчева. Лични положителни впечатления имам от втората, но проблемът ни не беше сериозен

# 550
Morgana07, благодаря!

# 551
За уролог - ако нагоре става дума за ДКЦ 4 явно е д-р Савченко, там са само двама. Ходих по спешност с остър цистит и се падна той, според мен се отнесе сериозно - ехограф,  изследване и антибиограма, чак след това антибиотик, после контролно изследване, насочва и ми пращаше рецепти по вайбър уикенда.

Минуси - там конкретно за уролог нямат записване на часове чака се пред кабинета, аз 2 пъти уцелвах много хора  и чаках по 1 час и нагоре, това септември.  Не знам дали бих си го причинила пак.

# 552
  • В центъра на моретата
За уролог нямам, но за нефролог - д-р Драганов
Драганов или Драгнев ?

Да, съжелявам за объркването - д-р Драгомир Драгнев

# 553
  • Варна
Къде продават коледни лампички, в централна част?

# 554
  • Варна
Къде продават коледни лампички, в централна част?

Шихо на Червения, Пепко на Чаталджа

Общи условия

Активация на акаунт