Косопад - 21

• 51 694
  • 766
  •   2
Отговори
# 195
kokix, каква къна си ползвала?

# 196
kokix, каква къна си ползвала?

Според мен не е от къната а от това, че с нея се стои много време .Нещо като с маслата.

# 197
Аз не съм забелязала повече падане след къна и за това искам да уточним вида на къната.

# 198
На Cultivator's. Не мисля че е от къната специфично. По скоро съвкупност от това че все пак е някакво стимулиране с втриването и престоя, плюс това че и без къната по някаква причина последния месец ми пада двойно ( сравнявам си постоянно количеството което пада).

# 199
Момичетата, обмисляли сте, много късо подстригване на косата. Чудя се как ли ще стои много къса коса ако е финна и тънка. Струва ми се много по лесно да се третира и поддръжа, ако отпадане грижата за дължините.

# 200
Lorinda , аз да, но за съжаление формата на лицето и чертите ми не позволяват такава прическа. Просто не ми отива къса коса. Майка ми, от друга страна, от както бях още в училище, се подстрига точно толкова късо и се роди. Нейната коса е много тънка, доста рядка и вяла, но така определено не личи чак толкова. Изглежда много по-добре отколкото когато имаше коса до раменете, но много тънка, направо се виждаше през нея. И самата тя се чувства много по-добре и се радва, че не бере кой знае каква грижа вече. Жалко наистина, че не на всеки би седяла такава прическа.

# 201
Аз съм си го мислела. На моменти (лоши) даже съм хващала ножицата да се острижа. Спира ме че не мисля че ще стои добре. На моделите от снимките е супер, но гъстотата на косата им не може да се сравнява. Та си мисля че.ще прозира жестоко, особено при хора с много малко коса.
marissa. Надъхваш ме в момента много:grinning:

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 20:49 от kokix

# 202
Едната дерматоложка ми каза, че късата коса е задължителна по време на борбата с косопад. И да, тя беше също късо подстригана(като снимките по- горе, дори още по- късо). Аз я скъсих с около 20 сантиметра.

# 203
Ако е подстригана добре няма да прозира повече ,отколкото ако е дълга.Късата коса има обем и лесно може да се скрият недостатъци.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 20:54 от ДХ3

# 204
А за така наречения бъзкът какво ви е мнението? Ако не живеех в България до сега да съм така, но българина ммого обича да гледа и да съди и ме е малко срам и страх, че ще бъда наблюдавана като нещо "ненормално".

# 205
Не знам какво е бъзкът.

# 206
Мисля си,че няма никаква полза от уж дългата и проскубана коса...тънка и безжизнена.
Моята коса е къдрава и изглежда сравнително добре когато е изкъпана,но на следващия ден къдриците се развалят от серумите бухва и съм като глухарче... връзването дори и със щадящо"ластиче" пак опъва и скубе.
Мислила съм си и за бъзкът/избръсване до кожа/,но толкова смела май не съм.... макар че зимата може със шапка и хоп след няколко месеца страхотна коса.
https://www.vice.com/amp/en/article/5dm89x/before-and-after-phot … in-self-isolation

# 207
# 208
Не знам какво е бъзкът.
Войнишкия тип , 1- 2 номер.
Мисля си,че няма никаква полза от уж дългата и проскубана коса...тънка и безжизнена.
Моята коса е къдрава и изглежда сравнително добре когато е изкъпана,но на следващия ден къдриците се развалят от серумите бухва и съм като глухарче... връзването дори и със щадящо"ластиче" пак опъва и скубе.
Мислила съм си и за бъзкът/избръсване до кожа/,но толкова смела май не съм.... макар че зимата може със шапка и хоп след няколко месеца страхотна коса.
https://www.vice.com/amp/en/article/5dm89x/before-and-after-phot … in-self-isolation
Да, но отново идва момента с колко коса разполага човек. На такова избръснато много си личи къде ти е по малко косата. Забелязала съм го при мъжете които ходят така и си имат техния си мъжки тип косопад. Личи си  че е неравномерна , някъде прозира до бяло, другаде е по гъсто.

# 209
Така бих се подстригала, ако след това косата ми ще се прероди.

Общи условия

Активация на акаунт