Косопад - 21

• 51 571
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Anoniii,
Следя един пластичен хирург който е специализирал и в присаждането на коса,той препоръчва:
* Микронидълинг веднъж в седмицата за период от поне 6 месеца.
* Да се мие косата поне 8 ч. след процедурата за да се избегне раздразнение.
* Да не се ползва със спиртосъдържащи серуми.
* Да е дермапен за да се избегне заплитане и накъсване което е възможно да се получи с ролера. При дермапен е само вертикално положение и е по малко вероятно да се уреди косата.
* Да се започне с по малки иглички и убожданията да са по повърхностни в началото.
Лично аз сложих серума на Медисютикъл веднага след дермаролера и се чувствах много добре,но дълбочината на игличките ми е 0.5 .

# 571
Ivelionora, всяко едно от тези масла става, но не знам в БГ от къде може да си ги купи човек. Аз не живея там и от iHerb си ги купувам обикновено. Знам че в Амазона ги имаше преди време. Дано някой се включи ако знае в БГ как може да се закупят.

# 572
В Зоя няма начин да няма такова масло.
Моето е от амазон, най- тъмното на цвят, от там си купувам и масло от розмарин да ги разреждам. Много време ме карат, още не съм подновила даже.
Вече минаха мисля 6 месеца от както ползвам масло от розмарин, наредила съм вече новопоникналите сателити и много им се радвам, не са страшно много, но ги има. Прекалено много време беше гладко без нито едно ново косъмче.
Дължа ги само на маслото от розмарин според мен, реално само това правя. Не използвам шампоани или маски против косопад. Не съм и особено редовна, мажа се 1-2 пъти седмично.

# 573
От маслото е. Може да си сигурна 100%.

# 574
В Зоя няма начин да няма такова масло.
Моето е от амазон, най- тъмното на цвят, от там си купувам и масло от розмарин да ги разреждам. Много време ме карат, още не съм подновила даже.
Вече минаха мисля 6 месеца от както ползвам масло от розмарин, наредила съм вече новопоникналите сателити и много им се радвам, не са страшно много, но ги има. Прекалено много време беше гладко без нито едно ново косъмче.
Дължа ги само на маслото от розмарин според мен, реално само това правя. Не използвам шампоани или маски против косопад. Не съм и особено редовна, мажа се 1-2 пъти седмично.

Браво Glossycherry,
И аз съм голям фен на маслото от розмарин, смесвам с ЯЧРМ и добавям към еластисайзъра.
Дори някой хора го добавят и в шампоан и балсам. Но за мен е по удачно да седи по дълго време.
Продължавай.🤗

# 575
ЯЧМР е най-добре да е екстра черно, има най-много пепел. Купих преди дни в http://www.beautyhairbg.com/site/product/384 само там гонамерих в БГ.

# 576
Браво Glossycherry! Дерзай!

# 577
# 578
Момичета, смятате ли че след като веднъж се е отключих косопада, без значение от причината /стрес, хапчета и тн./ означава че ще се повтаря?

# 579
Момичета, смятате ли че след като веднъж се е отключих
косопада, без значение от причината /стрес, хапчета и тн./ означава че ще се повтаря?

danaesd,
След отпадане на причината за появата на косопада и с подходяща подръжка след това не би трябвало да се повтаря .
Но същевременно е и въпрос на генетиката,начин на живот,използвани продукти.
Много неща определят състоянието на косата се оказва.

# 580
Момичета, смятате ли че след като веднъж се е отключих косопада, без значение от причината /стрес, хапчета и тн./ означава че ще се повтаря?
Това е все едно да питаш, дали ако веднъж си настинала, ще настинеш пак... ами живи организми сме, променяме се, подвластни сме на времето, обстоятелствата, болести, стрес, храна и какво ли още не. Няма как да живееш до 100 например и никога повече да не ти пада косата.

# 581
Момичета, много съм притеснена.Днес получих резултата от изследването на 17 алфа ОН прогестерон и се оказва, според референтните стойности на лабораторията, че е завишен.Него го пуснах на 4 ден от цикъла, а останалите са на чист ден.
Моля ви за съвет и насоки.[/img]

# 582
Първа процедура с дермапена, който след като купих още лятото, за да го ползвам за лицето, така и не го изкарах. Ползвах го на степен на иглите 0.5 и изобщо не боли. Само в началото ми беше едно такова.... шантаво, после взе да ми прави удоволствие. Отстрани над ушите е по-чувствителна зона, а отгоре почти нищо не усещах. Сега след процедурата обаче скалпа ми гори 😁

# 583
Първа процедура с дермапена, който след като купих още лятото, за да го ползвам за лицето, така и не го изкарах. Ползвах го на степен на иглите 0.5 и изобщо не боли. Само в началото ми беше едно такова.... шантаво, после взе да ми прави удоволствие. Отстрани над ушите е по-чувствителна зона, а отгоре почти нищо не усещах. Сега след процедурата обаче скалпа ми гори 😁

gera,
Супер и аз поръчах днес.
С колко игли накрайник си избра?
Аз смятам да ползвам веднъж седмично или два пъти.

# 584
Lorind, взех си със 16,защото целта беше да се ползва на лицето, обаче за главата май идват малко. Умаля ми ръката да го държа, докато си мина почти цялата глава.

Общи условия

Активация на акаунт