Косопад - 21

• 51 567
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, имате ли впечатления от този серум дали помага?

# 556
Lorinda, благодаря ти за споделеното!Никога не съм ползвала Дерма ролер.Би ли споделила твоя какъв е и дали може да се ползва с разтвори за мезотерапия?Някъде май бях попаднала на подобна информация...

# 557
Lorinda, да те помоля да покажеш снимка ролерите за скалп. Информацията, която споделяш е много полезна. Хиляди благодарности.

# 558
gyga,
Струва ми се,че дерма ролера не може да вкара на нужната дълбочина серума за мезотерапия. Точно за това проучвам за дермапен и мезогън за да може да се използват серумите за мезотерапия. Който обаче изискват по дълбоко вкарване. Процедурата мезотерапия за коса е значително по болезнена от дермаролинг и обикновените серуми за който не се изисква такава дълбочона на въвеждане на продукта.
Мойте Дерма ролери са подобни на тези:

Докато търсех информация за мезотерапия и дермаролинг за коса,попаднах на този продукт,
комплект на дермаролер и ампули за терапия. Дали някой е ползвал Фармона Farmona Radical Med Micro-needle Mesotherapy Stimulating Hair Growth Treatment?

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 16:12 от Lorinda

# 559
Момичета, виждам че питате за микронийдлинг на коса. Почнах го и аз, като последна надежда. Това, което мога да споделя от моя опит до момента - ако ще пробвате - вземете направо Дерма пен. Аз пробвах първо с Дерма ролер - много ме скубеше, заплата се коса при въртенето и отскубва с корен. Аз се боря за всеки косъм - не е ОК. С Дерма пен е по-лесно, по-бързо и няма скубане. Във времето, ще излезе и по-евтино. Ролера не се сменя на 20 пъти, а на 4-5, за да е ефективен и да няма опастност от разкъсвания, когато се затъпят иглите. А касетките на дерна пена са за еднократна употреба (е аз ги ползвам по 2 пъти). Не мога да си представя дали ще успея да стигна до 1,5мм игли. Почнах с 0,5 - не се усеща почти, сега съм на 0.75 - ами на определени места боли доста. Пробвах да завъртя на 1, ама си боли. Чела съм, че над 0.5 по салоните слагат обезболяващ крем, аз си го правя сама и не обезболявам. За резултат - рано ми е да споделя още, но стискам палци и се надявам това да е решението, което търсим всички! Дано да съм била полезна!

# 560
SitaraB,
Благодаря,че сподели за дермапен. Използваш ли с него серум или коктейлите за мезотерапия?

# 561
Ivelionora, нищо не помага тоя серум. Аз не съм имала медицински проблем като го ползвах. За някакъв сезонен косопад го бях взела. Нищо не направи, че и нещо ме сърбеше скалпа. Но ако не ти е проблем цената му, винаги можеш да си го вземеш. Така или иначе скалпа трябва да се поддържа. Аз поне винаги ползвам нещо.

# 562
SitaraB,
Благодаря,че сподели за дермапен. Използваш ли с него серум или коктейлите за мезотерапия?
С него не. Ползвам Целаген и Нуминокс всеки ден. Набелязала съм един серум в Кондика (май так се казваше магазина) но още не съм го пробвала. Ако всичко, което съм чела за "боденето" е вярно, дори и така би трябвало да има ефект. Опитвам се да нанасям с масаж спрея, обаче издържам по 2-3мин. А казават, че трябва 2 пъти на ден по 30 мин масаж....Е, откъде толкова време Simple Smile

# 563
gyga,
Струва ми се,че дерма ролера не може да вкара на нужната дълбочина серума за мезотерапия. Точно за това проучвам за дермапен и мезогън за да може да се използват серумите за мезотерапия. Който обаче изискват по дълбоко вкарване. Процедурата мезотерапия за коса е значително по болезнена от дермаролинг и обикновените серуми за който не се изисква такава дълбочона на въвеждане на продукта.
Мойте Дерма ролери са подобни на тези:

Докато търсех информация за мезотерапия и дермаролинг за коса,попаднах на този продукт,
комплект на дермаролер и ампули за терапия. Дали някой е ползвал Фармона Farmona Radical Med Micro-needle Mesotherapy Stimulating Hair Growth Treatment?

През колко дни ползваш ролера?

# 564
vici75, много благодаря за споделената информация. Ще потърся друг вариант. С чувствителен скалп съм и гледам да е подходящ серумът и за този проблем.

# 565
Защо не пробваш с някаква комбинация от масла. Честно казано за мен те са най-ефективни и никога не са ми раздравали скалпа. Вярно пада малко повечеко коса в началото, но това са косми които са вече паднали така или иначе. Из нета намери някоя рецепта за косопад, а мисля че имаше и тема за маслата. Ако искаш попитай там. Може да ти предложат нещо конкретно. Но сравнявайки всичко което съм позлвала до сега, което хич не е малко, за евтино да не говорим, сякаш от маслата най-голям ефект съм виждала.

# 566
И аз сега почвам с маслата в борбата за нов растеж, включих се в темата за маслата и като едно от ефективните дамите сочат смес от ЯЧМР с масло от ему и ЕМ розмарин. Аз сега забърках с малко къна и ще добавя и ЕМ лавандула и мащерка. Но иска време - поне 6-7 седмици за начало на ефекта. Ще докладвам с времето как е. Иначе от лосиони и шампоани файда голяма не съм видяла, камо ли пък някакъв уау ефект...

# 567
Много благодаря, vici75. Ще направя комбинация с масла.
Добре, че Ви има, момичета. Помощта и съветите Ви са изключително полезни.

# 568
Даже само ЯЧМР, без нищо друго, пак ще видиш ефект. Аз и друг път съм писала, но е останало назад в темите, а всеки се включва по различно време. КОгато ще се мажа, още на работа докато съм, намазнявам си пръстите. Буквално ги избърсвам в скалпа и си връзвам косата на опашка или я прихващам с шнола. Въобще не трябва да ви тече масло от косата. Особено пък за тънки и редки косици. Докато се прибера в нас минава време. ПОне 3-4 часа. Минавам по магазини, ако не ми е ден за фитнес. Ако пък съм на фитнес, аз така или иначе съм вързана там и като се прибера, мия. Никаква трудност не е за мен и съм много доволна така.

# 569
Още веднъж благодаря от сърце. Да помоля, ако е удобно, за информация кой от трите вида ЯЧМР да купя и къде мога да го поръчам? Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт