Косопад - 21

• 51 658
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Фризьорка ми препоръча добавка Flavo Zinc на Solgar. Някой приемал ли ги е и виждал ли е ефект?

# 286
  • В къЩи.
Хайде и аз с въпрос за добавки и  витамини.
Мисля да поръчам тези :
https://biomall.bg/methyl-b-12-vitamin-b-12-tabletki-za-smuchene … ;description=true
https://biomall.bg/biotin-10000mcg-tabletki-natrol-cena?search=% … ;description=true

Биотин не съм пила никога заради коментари ,че на някой им избиват пъпки от него,но мисля да рискувам,ако ще подобри вида на косата ми.
С недостиг на Б12 съм, до преди пандемията пиех и правех кръвни излседвания редовно.
Какво друго мога да включа?( без да изисква кръвни излседвания и опасност от предозиране)

Преди взимах и желязо(с анемия съм), за по-малко от месец вдигнах над  МАХ граница и от тогава не съм пила.

И при мен комбинираните витамини "коса,кожа и нокти" не вършат работа.

# 287
Хайде и аз с въпрос за добавки и  витамини.
Мисля да поръчам тези :
https://biomall.bg/methyl-b-12-vitamin-b-12-tabletki-za-smuchene … ;description=true
https://biomall.bg/biotin-10000mcg-tabletki-natrol-cena?search=% … ;description=true

Биотин не съм пила никога заради коментари ,че на някой им избиват пъпки от него,но мисля да рискувам,ако ще подобри вида на косата ми.
С недостиг на Б12 съм, до преди пандемията пиех и правех кръвни излседвания редовно.
Какво друго мога да включа?( без да изисква кръвни излседвания и опасност от предозиране)

Преди взимах и желязо(с анемия съм), за по-малко от месец вдигнах над  МАХ граница и от тогава не съм пила.

И при мен комбинираните витамини "коса,кожа и нокти" не вършат работа.
Кой продукт с желязо вземахте?

# 288
# 289
Аз съм доволна от Анакапса, за един месец значително подобрение. В него има и желязо. моя Вит В12 също е нисък При мен май ще причината са някакви дефицити. Миналата година на след втория месец от приорин се повлия. Пих го общо 5 месеца и след това имах8 месеца ремисия, докато не започна пак края на лятото.

# 290
Здравейте, днес си купих шампоан конско чудо за сгъстяване и растеж на косата. Какво мислите  ефективен ли е?

# 291
  • София
Има ли още доволни от Анакапс на Дюкре (поне малко да им е намалял косопада от него?) Опитах се да потърся в търсачката мнения за него из темата, но нещо не успях. Опитвам се да разбера Приорин или Анакапс е по-добрия избор.

# 292
Има ли още доволни от Анакапс на Дюкре (поне малко да им е намалял косопада от него?) Опитах се да потърся в търсачката мнения за него из темата, но нещо не успях. Опитвам се да разбера Приорин или Анакапс е по-добрия избор.

И аз съм в същата дилема, избрах Анакапс. Мисля съставът е по-добър и преди съм била много доволна от тях. В аптеките и лекарите често ги препоръчват за сезонен и следродилен косопад. Ползвам реактив от няколко дни, но е рано за мнение, на първо време виждам малко прогрес в комбинация с Алайв мулти.

# 293
Аз ги пия за следродилен косопад. След първата ми бременност ми помогнаха. Сега след втората, също забелязвам подобрение. Почти привършвам втората опаковка. Ползвам също и шампоана Анафаз и спрея Нуминокс на Медисютикълс.

# 294
Анакопса определено е по силен и по бързо даде резултат. Поне мисля , че е от него защото нищо друго не правя, освен да слагам след къпане Давинес гела, който е повече за разтежи. От Приорина миналата година също бях доволна, но резултат след 2 месеца и половина, които се задържа 8 месеца. Сега мисля да пия трите месеца анакапс и да видим какъв ефект ще има. Ще пиша непременно при мен освен Вит Д и витВ 12 е в ниските нива и при това изследването го правих когато вече почти месец пиех Анакапса. Мен лично ме притеснява това ежегодно приемане на витамини за дълъг период, всяко лекарство натоварва бъбреци, черен дроб и т.н., но според личната ми лекарка не било толкова страшно .

# 295
Здравейте ! Чета,че тук по скоро коментирате козметика против косопад. Понеже от много време косата ми капе,плаче ми се като се къпя и сресвам.Реших да изпробвам нещо,което прочетох във фб.Дафинов лист-5,6 листа,розмарин-1стрък и карамфил-сух две супени лъжици.Вари се това във 600мл.вода10 мин.Прецежда се, след което се впръсква, втрива в короните на косата.Аз стоях 12часа така.Миейки си косата на следващия ден не знам внушавам ли си,но изпада по малко коса.Може да пробвате.

# 296
Преди не получих отговор, но все пак отново ще попитам по- знаещите и специфично s.magnifica ( понеже виждам доста обяснения, които даже и лекар не ми е давал) , вече съм на 99% сигурна, че цикъла ми влияе по някакъв начин на косопад, но не знам въобще дали това е виновника или просто част от проблема. За пореден месец наблюдавам как дни до седмица преди да ми дойде падането намалява ( не спира, само намалява и то всеки път с различно темпо - един месец намалява повече, друг по малко). Пада по- малко може би до 2- 3ти ден от цикъла и пак се засилва. Бях на преглед при гинеколог, като освен че се установи бактериална инфекция и тревожен пап, каза че няма данни за СПКЯ, като гледа на ехограф и каза ,че кисти не се виждали. Хубаво, но нали може и без кисти? Каза ако искам да си пусна тестостерон и дхеас на 1- 10 ден от МЦ. Отново въпрос - мислех да си пускам и останалите - андростендион, пролактин и т.н ,та  някакви инструкции в кои дни се пускат, дали заедно или отделно? Преди посещението си при нея си бях пуснала всъщност тестостерон и някои други, ще ги постна като снимка, но като каза че трябвало до 10ти ден специално за тестостерона ще си го пусна пак. Толкова съм объркана, че не знам какво да мисля и да правя вече, а лекарите не им пука грам.

# 297
Дафинов лист-5,6 листа,розмарин-1стрък и карамфил-сух две супени лъжици.
Такъв карамфил ли? И колко често се прави?

# 298
Магнифика , , изрично написа всички изследвания на хормоните да са 7 дни след доказана овулация.Същото казва моят лекар, тогава ги правя и аз.

# 299
Дафинов лист-5,6 листа,розмарин-1стрък и карамфил-сух две супени лъжици.
Такъв карамфил ли? И колко често се прави?

Да,такъв карамфил.Мисля,че всеки преценява колко често да си го прави.Аз съм решила вечерите преди да си измия косата да си го впръсквам. И така докато не видя резултат .

Общи условия

Активация на акаунт