Косопад - 21

• 51 651
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, след раждане съм и изкарах ковид наскоро. Косата започна да ми капе и ми препоръчаха да си взема капсули Priorin. Поръчах от Германия опаковка от 120таблетки,  от които изпих 3 дни по 2, или общо 6табл. Днес сутринта се събудих с няколко пъпки и реших да ги спра, понеже до преди 4-5 години се борих с тежко акне,което излекувах с роакутан, и се притесних сега дали няма да излязат отново,  а това не бих го преживяла. Та ако има някой, който пие капсулите,  бих ги дала на супер цена, тъй като няма да ги пия. Междувременно, ако някой ми препоръча нещо ефикасно за косопада, ще съм му благодарна!

# 331
Първо е важно дали кърмиш, ако да, само домашни маски..
Ако не, шампоан напура стамиген (на суха коса се слага), след 2-3 минути шампоан фолиген, задължително някаква маска за дължините (редувай хидратация и протеин) и на измита и подсушена коса целаген спрея на медисютикълс, щипе първите минути, само ниско в корена пръскаш, без да се поливаш много, масаж с наведена глава.
Най-добре е поне първите 1-2 седмици спрея всеки ден (аз всяка вечер слагам), пак с масаж, не е задължително да е на току-що измита коса. Хубави витамини и разнообразна храна

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 17:25 от Dwale`

# 332
Момичета,някой приема ли колаген за коса и кожа  и има ли ефект?

# 333
Аз пиех. На кожата на лицето след известно време прием се забелязва леко подобрение, на кожата като цяло всъщност. По-хидратирана и сочна. Сам трудно го усещаш, защото ефекта е постепенен.
Като цяло колагенът е нещо полезно, няма да сбъркаш ако го приемаш. Тялото ще му намери място, стави, кожа.. в косата е най-трудно да усетиш ефект.

# 334
Едно уточнение- за стави и кожа са различни водове колаген.

# 335
Мариат, ще е полезно за всички ни, ако дадеш повече информация. Идеята ми беше, че каквато и добавка да приемаш, организмът ще я намести там, където има най-много нужда, а не за каквото я приемаш ти. Аз пиех хидролизиран колаген, отделно още л-лизин.

# 336
# 337
Може ли мнение за хубав колаген?

# 338
Аз не съм ползвала, не мога да помогна.

# 339
Колаген 1 + 3 съм ползвала на dr. Best - на прах, и на таблетки. На прах, специално този беше доста миризлив и неприятен, защото май е телешки. Затова после го купих на таблетки. А сега ползвам свински пак на прах, той изобщо не мирише. В аптеките има различни. От доктор-нутриционист знам, че е най-добре да се разтваря и да се пие с цитрусов сок, така най-добре се усвоявал от организма.

# 340
От доста време пия витамини, никога не съм забелязала някаква промяна в каквото и да е освен в джоба. Пия си ги иначе де Grinning

# 341
От доста време пия витамини, никога не съм забелязала някаква промяна в каквото и да е освен в джоба. Пия си ги иначе де Grinning
И аз така,затова ги спрях. В момента пия само спирулина, защото ми я бяха дали и да не я изхвърлям 😁

# 342
  • София
Тези ампули ми препоръчаха в Зоя.
Взех си двечки да ги пробвам.
Имате ли отзиви?

# 343
Хич не искам да си мия косата като гледам колко капе навсякъде пускам косми.....😩😩😩

# 344
Тези ампули ми препоръчаха в Зоя.
Взех си двечки да ги пробвам.
Имате ли отзиви?
Миналата година ги ползвах около месец. Не мисля че имаше особен ефект, т.е спя да капе но не го свързвам с тях …Иначе не са лоши предимно масла са, смъквах доста коса при престоя с тях (за половин час преди къпане на главата) Може би при по дълъго ползване да има ефект, незнам …

Общи условия

Активация на акаунт