Косопад - 21

• 51 538
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
След като се разрових доста по темата за упойките установих, че ако е опиумна (най-често използваната пълна упойка и се равнява на взимане на свръх доза) и ако човек има лабилна психика биха могли да се отключат различни психични и физически заболявания. Аз все още се боря с последиците след нея и дано скоро всичко да е зад гърба ми. Успех на всички, които се борят с ужасяващия за всяка дама косопад.

# 646
  • София
Имате ли идея, какво става ако се ползват много и различни продукти за косопад един след друг, предполагам не е много добре и тази крайност? Имам предвид  следното: например пробвам даден серум/спрей, ползвам го докато свърши и приминавам на друт, ползвам и от него една опаковка, след което започвам трети и така се редуват различни продукти, било то серуми или други. Това добре ли е според вас? Или така се объркват още повече нещата, сега се замислих над това. Май, че в стремежа си и отчаянието да  се изпробва всичко  и накрая става манджа с грозде.. Защото ми привършва Нуминокса и веднага съм набеляза друг серум на Епруваж, но това постоянно сменяне на продукти.. Не знам ?

# 647
След като се разрових доста по темата за упойките установих, че ако е опиумна (най-често използваната пълна упойка и се равнява на взимане на свръх доза) и ако човек има лабилна психика биха могли да се отключат различни психични и физически заболявания. Аз все още се боря с последиците след нея и дано скоро всичко да е зад гърба ми. Успех на всички, които се борят с ужасяващия за всяка дама косопад.
Мъжът ми отключи паник атака в ЯМР, така че да, всичко е възможно.Крехка е психиката ни изначало.

# 648
Историята на съпругата на Уил Смит ме обезсърчи идиотски...Щом жените с възможности се предават в борбата с косопада и бръснат главите си, какво ли остава за всички останали...?

# 649
Историята на съпругата на Уил Смит ме обезсърчи идиотски...Щом жените с възможности се предават в борбата с косопада и бръснат главите си, какво ли остава за всички останали...?

gyga,
Не се обезсърчавай, трябва да сме реалисти. И още нещо не всичко е точно такова каквото го представят лъскавите списания. Някак създават нереалистични желания в " обикновенните" хора, представяйки като безупречно красиви и съвършени известните и богатите. Малко като шока да видиш любимата си звезда на живо и да не можеш да я разпознаеш без филтри и обработка...

Лоло,
Зависи за колко време свършваш опаковката,но обикновено трябва няколко месеца за да се разгърне действието на серума. Също зависи и колко често го слагаш и колко качествено втриваш за да абсорбира.
По тази причина аз за сега само трупам продукти,но наблягам на Нуминокс от който съм много доволна и просто не смея да го спра.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:19 от Lorinda

# 650
  • София
Историята на съпругата на Уил Смит ме обезсърчи идиотски...
Не виждам никаква причина за обезсърчаване от точно тази история. Косопадът от андрогенен тип е доста широко разпространен при чернокожите жени. Според някои статии се дължи на гените, а според други- на характерните прически с много сплитане и опъване, или на третирането на косата със сериозни химикали за изправянето ú.
Дори и да не взимаме под внимание цвета на кожата и свързаните с него гени и традиционни прически, пак не би трябвало да се обезсърчаваш от нечия индивидуална история- не е казано, че при теб ще се случи точно това.
Опитвай се да запазиш възможно най-висок дух и позитивизъм, това помага най-много от всичко (според моя 7-годишен опит в борбата с косопада) Hug

# 651
Lorinda и Шапокляк, благодаря ви!

# 652
  • В къЩи.
Аз така и не разбрах има ли разлика между Нуминокс и Целаген( така ли се произнасят?) и каква е?
Имам нова бутилка Целаген и се чудя да я почвам ли или да взема Нуминокс.

# 653
Аз така и не разбрах има ли разлика между Нуминокс и Целаген( така ли се произнасят?) и каква е?
Имам нова бутилка Целаген и се чудя да я почвам ли или да взема Нуминокс.
Има разлика, в сайта на Рибката пише.Аз ги редувам.

# 654
Момичета, вчера пристигна това масло, но не мирише на пепел, както се коментира, а по-скоро аромата е приятен, на цитруси.Нямаше кутийка.На ръката цвета му е тъмно оранжев с леко гъста консистенция.Чудя се дали не е някакво менте и не посмях да сложа на скалпа.Какво ще кажете?

# 655
gyga,най-вероятно цитрусовия аромат е от маслото с Амла. Имам масло с Амла и има такъв един специфичен аромат. Тествай го на вътрешната част на ръката за да видиш дали ще има някаква реакция, ако всичко е наред си го ползвай 🤗

# 656
gyga,
Ползвай си го спокойно, моето ехтра тъмно ямайско масло също не усещам някаква пепелна миризма, много е гъсто и леко по тъмно на цвят.

# 657
Пише манго и лайм на него, как да няма цитрусов аромат? Simple Smile Другия път според мен си купи чисто.

# 658
Момичета, пропуснах да попитам, навлажнявате ли скалпа преди да нанесете ЯЧМР или може и на сух?

# 659
Аз нанасям на сух, ползвам го за да разредя маслото от розмарин.

Общи условия

Активация на акаунт