Пъзели - 33

• 31 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кой какво прави, аз редя клони Laughing Dieco games 1000 части

# 196
  • София, България
Sali, как беше качеството?

Тони, покажи кой на Шмидт си харесала.

Съмър, точно това е кофтито на тези състезания, че бучкаш като луд без да можеш да спреш. Аз като ги гледах си дадох сметка, че всъщност съм доста бърза, но редя кратко време, после работя да кажем, занимавам се с детето, готвя, после пак редя 10-15 мин и така всъщност може би за около 3 часа редя 1 пъзел от 1000 части, но не наведнъж. Мен ме хвана саклет само да ги гледам от време на време как се мъчат на състезанието. Особено този с момичето беше ужасен. Не, всъщност всички бяха ужасни, та ужасни. То такава мъка братче, гледах ги как бодат с тези парчета и никой хал хабер си нямаше къде трябва да сложи парчетата, просто бодяха наред. Joy

# 197
  • София
sali, много са красиви тези клони!
А ето я картата на Шмидт https://www.ozone.bg/product/2000-our-world/

# 198
  • София
Тони, мисля, че картата ще бъде супер, вече как ще се нареди, нямам представа. Аз лично не бих се наела.
Мона Лиза - за Dieco. Парченцата са нормални като размер и форма; тънички са, но здрави; цветовете са много добри, леко матови и не лъщят. Като минус - хлабави са и някои части влизат на повече места, даже на финала установих, че две части са на грешни места и ги размених. Като цяло съм доволна, бързо го наредих, картинката е забавна.

# 199
  • Варна
Понеже съм заточена в кухнята (хлапето е завзело хола заради ДО-то), та какво да правя... Пия кафета и редя. 500 броя Мастърчета, от ония малките.

# 200
Все тая. Поне за мен. На мен са ми слабост всякакви карти. Може би ретро картите ми идват по-трудно, че не винаги знам кое как е наименовано. Но пък да страхотни и си обогатявам познанията.
Дали са с 500, 1000 или 2000 също няма значение за мен. Важно е принта да е добър върху пъзела и сглобката да е читава. Специално за картите винаги мога да си намеря прилична картина, а и чичо Гошо ще ми каже село едикоеси в коя държава и континент се намира, ако не мога да го намеря върху картинката от кутията. Но засега не прилагам такива жокери.
Имам и една звездна карта на Равенсбургер. Тя ме запали по картите от дете, бях на 9-10. Трябва да я изровя. Свети в тъмното и е много яка. 20 години седя на бюрото ми под стъкло.
Няколко 3D топки с карти и планети, коледни играчки и разни други глупости.
А за пъзелите ( тогава картинни мозайки им казвахме) един на УНИЦЕФ. Дали съм имала 4, когато са ми го подарили, трябва да питам майка. РедяХ го за норматив. Български народни приказки...за съжаление имам мнооого загубени и повредени елементи. Cry.
Имам и много зарязани и оставени, просто защото губя интерес и ми писва, а често нямам и време. Някой ден ще ги довърша, надявам се.
Та всеки сам си усеща нещата.

# 201
  • София
И аз пазя разни антики, например това. 

# 202
Ооооо тези ги знам. Моя приятелка ги имаше и съм ги редила.

# 203
  • София, България
Тони, и на мен хем много ми хареса да редя онази карта на Eurographics, хем доста се измъчих и сега не знам колко дълго време няма да ми се реди.
Пазех и аз стари пъзели, но сега не знам къде са, сигурно по кашоните и после в боклука след някое наводнение я на мазе я на таван. Тъжно, но факт.

Все пак ако другия път изберат някоя различна марка от Арт, D-toys, Blаck sea, a например заложат на Gold, които също са евтини, смятам да се пробвам. Ама ако е някоя омразна за мен марка, не мерси, ще ме извинява дамата във фб, която ми каза, че марката нямало значение.

# 204
  • Варна
Тони Шу, случайно да си навита да се пробваш с този (подарявам го)?

# 205
Здравейте Smiley Нямаше ме, защото редих Grinning Редих онази тъжна мома, дето още се чудя защо е толкоз тъжна. Е, преди 5 минути я наредих. Завърших успешно 24-те часа на Пъзелмания. Ако имаше състезание за най-бавно редене на пъзели без съмнение щях да се окича със златния медал Trophy А мъжа ми....ами той участваше в някакво друго състезание. Може би е било нещо от сорта "Колко парчета мога да поставя на грешни места" Rolling Eyes И те така, не беше зле, беше потресаващо зле. Да, пъзелът не беше труден като цяло. Жената беше ужас, нея само седях и я гледах и не знаех откъде да започна. Не беше човешко направо. Победителите ги видях някъде около 30 минути след началото и бяха наредили почти целия фон и рамката Flushed Ние бяхме наредили рамката и малко от жълтото.
Снимка няма защото не обичам да снимам на лампа. Ама я завърших, да знаете.

# 206
  • гр. София
Радва ме, че приемаш нещата с чувство за хумор Simple Smile

# 207
Тони Шу, случайно да си навита да се пробваш с този (подарявам го)?

Аааа конете са ми друга страст...ако се откаже Тони и все още го подаряваш се нареждам сред чакащите.

# 208
  • София
HighSpeed, много благодаря! Наистина! Не знам как става в тази тема да сме се събрали такива Хора, пък уж светът е толкова полудял Simple Smile
Но сега имам наистина доста за редене, та даже не разглеждам Озон Grinning Дай го на vartoglava, а аз може след нея да го взема. Кончетата спокойно може да станат третия оборотен пъзел на темата. А накрая може да се съберем да си направим наше си "състезание".

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 21:59 от ToniShu

# 209
Бухтичка, много ме разсмя с разказа за мъжа ти 😂 Моят е същият и за това изобщо не бих го пробвала😁 Той търпение няма😁

Общи условия

Активация на акаунт