Пъзели - 33

• 31 199
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Един нов от мен. The Milkman, 1000 части на Falcon

# 181
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Моменти във Франция Heart Eyes

# 182
mimok, много добро представяне отново, браво на вас Blush

Ще го видим сега и моя мъж дали може да реди Laughing

# 183
  • гр. София
Ще стискаме палци да се представите добре Simple Smile
Познахте с пъзела Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 15:20 от Olia T

# 184
  • София, България
На Бухтичка се падна един от пъзелите, които искаше!!
Видях я , машина е!

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 15:29 от Мона Лиза

# 185
  • Русе
В тази група се падна пъзела-Намисли си желание
Този според мен е най-лесен от всички до сега

# 186
  • София, България
Боже, голяма мъка с тези пъзели.
Вече има първи, но при тях и мъжът редеше като бесен.

Ето още един малък на Анатолиан, който се оказа просто прекрасен, него даже не мисля да продавам, беше уникално приятен и качествен.

# 187
  • София
Браво на честните ни участнички! И аз ще се замисля за другия път Simple Smile
Днес приключих един Gold и за пореден път изказвам мнение, че марката е силно подценявана. Дано не им увеличат цените само Grinning

# 188
Мен пък ме хвана серия карти Joy
Съседа взе моята оцапана карта за разглеждане ( не можах да я снимам, но ще я кача като я върне) и ми даде неговата карта на света дето цяло лято не намира време да я завърши...
Та ето я:

Толкова ми я даде, плюс отделена, но не наредена рамка и сортирани знамена.

Нещо не ми хареса марката...няма плакат (то не че аз ползвам такива...). Картината на кутията с ужасно качество, нищо не се види, добре че от обща култура съм чувала някви села по света и локви Joy наречени морета, а като бях 1-2 клас ме беше хванала манията да науча всички флагове по света Joy...та бързо го оправих. Сглобката е малко хлабава и се дразнех, но после ми мина. Прах има бая, като се има предвид, че е сортиран доста пъти...и имаше недоразряза и няколко парченца..
Е и келеша помогна - нареди северния ледовит океан и малките карти долу вляво. Браво на детето. Каза да не лягам докато не го свърша и аз чинно изпълних заръката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
  • София, България
vartoglava, много си бърза! Как го правите бе хора? И ти и Тони, Мимок, Зори, Бухтичка, направо сте машини!
Между другото забравих вчера да кажа, че на играта, която поръчах пишеше ограничени бройки, а после веднага - изчерпана. Тоест понякога и при ограничени бройки има само 1.

# 190
От мен последните наредени:)
Schmidt

Art

И почнах още един Schmidt. Определено съм им фенка:)

# 191
  • Варна
И аз на линия. Мона Лиза да ми драсне на ЛС координати за пращане Simple Smile

# 192
  • София, България
Hot Summer, абсолютно си за състезанието с тези трудни пъзели, които редиш!

HighSpeed, Пиша ти!

# 193
Само, че не редя за време😁 като ми писне, спирам:)

# 194
  • София
Не знам, Hot SummeR, ама тези само като ги видях и си казах "аааа, не, не, не бих" Grinning Особено това с котките... Респект!
vartoglava, все се чудя дали картите ме затрудняват понеже съм редила само малки по 1000 части, или и големите са такива трудни. То е просто нечовешко да редиш с лупа или наслуки. И както нося очила, взех, че се отказах (пък по непонятни причини много ми се редят политически карти).

Сега държа в Любими една карта на Шмидт, от 2000 части и не смея да я взема Simple Smile Има ли разлика между редене на карта от 1000 части и редене на такава от 2000 и нагоре? И кои са по-лесни - политическите или онези античните?

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 13:37 от ToniShu

Общи условия

Активация на акаунт