Пъзели - 33

• 30 157
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Ако Мона Лиза е съгласна на нея да изпратим адресите на лични. След като дъщеричката й изтегли имената, тя просто да препрати адресите също на лични.
И аз се затруднявам за избора, може да оставя само насоки и другарчес каквото избере по свой вкус.

# 601
  • Срещу планината:)
Пак съм аз по темата с пайовете Simple Smile
Снощи успешно го финиширах за втори път,  без липсващи части. Tada

# 602
  • София, България
Ще теглим имената да кажем в петък. После ще пиша на лични кой на кого подарява и ще ми пратите адресите.
Още мисля как да го направим с промоциите (сега и по Коледа и т.н.), ще ми го роди главата до петък и ще дам предложение.
Аз още се боря с онзи винтидж пъзел на Gibsons, много е хубав, но всяко парче става навсякъде, добре че е шарен, защото иначе нямаше да има нареждане.

# 603
  • София
Момичета, почерпете се днес за мое здраве - кой с каквото има и иска - че помъдрявам (уж) Simple Smile Не пълнете темата с пожелания, аз си знам, че тук всички ми желаят добрто; вие много често сте ми убежище Simple Smile Да бъдете добре и добри ви желая аз!

И подкрепям да нацедим Мона Лиза да събира данни за доставка, че иначе няма да е много Secret този ни Santa Wink Джо тегли имената, Мона Лиза само казва на кого имаме да подаряваме и от там нататък - тайна Simple Smile
Иначе на мен ми остават половин небе звезди и съм готова с Лунен сън, та да започна другия дето е с повече небе и звезди (Angel_baby, как го нареди за ден?!?).

# 604
  • Пловдив
Такъв труден пъзел не съм редила, що ли се вързах на акъла на моя син....
Това е резултата от 4 дневно взиране. Уж щеше да помага, а сега като го питам " виж това къде мислиш, че е?" ми отговаря " пас" JoyJoyJoy

Скрит текст:

# 605
  • София
Честит рожден ден, Тони! Да си жива и здрава, много късмет и хубави емоции,  и  ти пожелавам  да посетиш всички прекрасни  места, които редиш като пъзели!

# 606
  • София
Благодаря, sali ! Засега нищо няма да посещавам обаче, защото днес минаха кумовете да ми подарят едно цвете и тъкмо се обади кумата, че след това се е сдобила с положителен тест за Covid Simple Smile Та, сега малко отпуската ще я изкарам самокарантинирана и ще чакам да видя колко точно работи ваксината на шести месец...

# 607
  • Варна
Ами, какво да кажа, човек трябва да е оптимист. Поседяваш няколко дена вкъщи, редиш пъзели (че какво друго Simple Smile ) и после пускаш един тест. Стискам палци за добър развой.

# 608
Тони, от все сърце пожелавам здраве на теб и близките ти.

# 609
Добро утро, търпеливи момичета Simple Smile и момчета ако има Simple Smile
Моля, ако знаете да ми кажете от къде мога да взема хубав коледен пъзел, като този например

# 610
Привет! Тук на първа страница има списък на магазини. Аз бих препоръчала Озон, където имат удобни опции за филтриране по тематика, марка, автор на изображение, брой части и т.н., така че там е най-лесно човек да си подбере нещо, което да отговаря на изискванията му, без да преравя 50 страници стоки. Единственият недостатък при ползването на Озон за харесване на нещо е, че се показват само наличните им стоки, а в другите магазини може да има повече неща, но на мен лично те не са ми удобни за търсене.

# 611
  • София, България
Ето го моя следобеден чай.

# 612
  • Русе
Birthday:balloon:Toni,бъди здрава,много щастлива и повече свободно време за прекрасното ни хоби CakeBirthdayBalloon
Аз да ви споделя последния нареден
-Master pieces-1000ч-Очаквах по-свежи цветове.Не,че е лош,но има леко разминаване с цветовете на кутията и плаката вътре.На всичко отгоре с 2 повтарящи се части,ако някой има същия и му липсва нещо да пише

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 11:55 от Зори

# 613
  • Варна
Момичета, в озон има дъска за редене на пъзели до 1000 части. Много добре изглежда и е намалена от 30 на 20 лв. Някой ползвал ли е такава да даде мнение, че сериозно се изкушавам?

# 614
  • София
Я дай един линк, ако искаш? Нещо не я виждам, ама то с толкова много предложения, не е лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт