Пъзели - 33

• 30 159
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Сега ли провери?В сайта си пише 29.99, аз пробвах като сметката е под тази сума пише до магазина на озон 2лв, с техен куриер или до офис на куриерска фирма по 3лв.
Сега, да. Имам един артикул за 23,24 лв. Както казах видът на безплатната доставка зависи от населеното място, но за сумата не знам, не би трябвало да е променена, къде го пише това за 29,99?

# 586
  • София
Проверих в сайта, вдигнали са минималната сума за безплатена доставката с техен куриер.

# 587
Значи трябва да поръчам най-малко 2 пъзела, за да има безпл. доставка.
За мен разумното е да изчакам коледните намаления, пък дали ще е намален конкретния пъзел /този за другарчето/ или не, няма да има значение. Ще добавя някой, който харесвам до тази сума. Ако поръчвам сега, не ми излиза сметката, защото тези в кошницата ми са все около 30 лв и никой не е намален. Като изчакам до следващото намаление евентуално може да има някой намален от тях.
Относно парите дадени за пъзели, пак ще ви кажа мнението си на една хобиманиачка - кеф цена няма Simple Smile.
След като се заредих с парфюми за поне 20 години напред, в момента трупам колекция от порцеланови фигурки и колекционерски порц. чаши. Периодично попълвам материалите си за скрапбукинг, харча определена сума на месец и за посткросинга и а се зададе някакво ново хоби, ще скоча с двата крака и в него Simple Smile.
Не съжалявам за дадените пари, щом са ми донесли наслада на сетивата. Преди си давах парите за екскурзии, ама сега ЙОК. Парите трябва да се харчат, за да освобождават място и да идват нови пари Wink
Редете си пъзелите, момичета и не го мислете толкова. Като има пари ще купуваме, като няма ще си редим старите пъзели Simple Smile.

# 588
The haberdashers shoppe, 1000 части на Falcon. Уникален е, от тези, които сами се редят.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 09:50 от ioana_g

# 589
Продължих аз да цъкам в Озон, за да разбера какво се случва, махнах пъзела, сложих книга за 20 и няколко лв. - тогава вече ми начисли доставка. Махнах книгата, сложих друг пъзел на същата стойност - същото. Пъзелът, който бях сложила първоначално е от техните, новата колекция на Black Sea. За него ми излиза безплатна доставката до офисите на куриерите, явно зависи от артикула и по някаква причина са оставили безплатна доставка за техните пъзели.

Иначе вчера показах на детето мини пъзелите, избра си еднорозите да редим заедно - малък и голям Smile

# 590
  • гр. София

По някаква причина имам проблеми с качването на изображения, от както съм с новия телефон. Не виждам снимките. Мястото за снимки е сиво. Това го прикачих на принципа знам къде е мястото на последно направената снимка. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели. Във фейсбук всичко е наред.
За техните пъзели показва различно така ли?Хм, интересно. Хубави са 🦄 Simple Smile

# 591
  • София, България
https://docs.google.com/document/d/14tnb_rR69fjtUI6-plEo88IUYGtp_IyD/edit

Ето го пак списъка. Предлагам още малко да изчакаме и после ще теглим кой на кого ще подарява. Ясно е, че с тази доставка от 30 лева вече няма смисъл да се напъваме за пъзел около 20 лева с безплатна доставка.
При това положение наистина ще има два пъти ходене до офис на куриер, така че ако някой не може и няма време да се изтрие сега, преди тегленето.

Йоана, абсолютно страхотен Falcon.

# 592
Мона Лиза, добре, че сложи списъка, че хич не го намирах.
Аз още не съм уточнила предпочитанията си.
Предлагам на другарчето, което ще праща на мен конкретно за по-скъпите пъзели ( за които не знам дали ще се поберат в рамките на 20 лв с намалението), разликата над 20 лв да си я платя като наложен платеж. В момента (без намалението) както писах харесвам пъзели около 30 лв, само два са ми по 19.99 лв, но те пък са 500 ч, а аз предпочитам да редя от 1000 ч.
Специално моето другарче, което ще ми се падне да ми изпраща, искам да улесни с едно отиване до доставчика. Когато отиде да получи своя подарък, тогава да изпрати и моя.
Аз съм по-свободен електрон и затова искам да улесня момичетата, които са с повече ангажименти и малки деца.
Хубав ден ♥️🍀♥️🍀♥️🍀

# 593
  • Варна
Да се изтеглим и да видим кой кого, а после на лични ще се уточняваме, винаги има варианти за лавиране Simple Smile

Силно съм изкушена от 2-3 намалени пъзела в списъка с моите любими, но изчаквам за нещо по-голямо.

# 594
  • гр.София
Йоана, ще го продаваш ли този пъзел?
Аз може и да не редя в момента, но не ми пречи да трупам нови Simple Smile

# 595
Йоана, ще го продаваш ли този пъзел?
Аз може и да не редя в момента, но не ми пречи да трупам нови Simple Smile
Mimi_Demi, не е мой. На заем е за реденето само.

# 596
  • София
Имах проблеми с влизането в линка, но се справих. Възникнаха ми някои въпроси - последно какво решихме? Предпочитанията за пъзели ( ако има такива)  всеки качва в списъка, до кога ( да сложим срок), дъщеричката на Мона Лиза тегли имената и оттам какво? Къде ще обявим кой на кого ще изпраща , адресите къде ( или на кого)  ще даваме ( за мен в линка не е ОК)

# 597
  • Варна
Не, разбира се. След като се изтеглим кой на кого праща, вече на лични ще си даваме адреси. Може и предпочитанията на лични, да не спамим тук, че има хора, които не участват и да не ги занимаваме.

# 598
Аз не съм се записала да участвам, но съм любопитна Гана за това кой какво харесва. Може и аз да си харесам нещо 😅

# 599
  • София
Аз съм решила да не си отварям подаръка, даже няма да погледна от кого е (съответно няма да посочвам и предпочитания за пъзел). Ще си го сложа до елхата и ще го отворя на Коледа, за да ми е истинска изненада. Като е гарга, да е рошава  Laughing  Затова на лични ще помоля някой (ако не възразява, разбира се) , след като се изтеглят имената да ми изпрати името и адрес на кого ще пращам и да предаде моите данни.

Общи условия

Активация на акаунт