Пъзели - 33

• 30 171
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Следобедното кафе и 550 части на един скромен, но много красив Мастър.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 15:33 от HighSpeed

# 571
Гледам го на телефона, хубав, шарен, но детайлите не ги виждам в такъв размер. Приближих изображението и... ооооо, дай боже всекиму по една такава стаичка 😍

# 572
  • гр.София
Много ми хареса и на мен. Завиждам ви, че имате време да редите. Аз засега съм в застой. Малкото шефче не дава да редя пъзели:joy:

# 573
Хиляди благодарности на Тони. Този пъзел ми беше мечта и направо не мога да повярвам, че вчера го държах в ръцете си с целуфан, чисто новичък.
Пъзел Schmidt от 1000 части - Звезден миг

И още един - Пъзел SunsOut от 1000 части - Кралицата на Джейд, Нене Томас

# 574
  • гр. София
Изглежда при Озон има промяна освен в доставката, така и в сумата над която доставката е безплатна. Вече е 29.99лв.

# 575
  • София, България
Изглежда при Озон има промяна освен в доставката, така и в сумата над която доставката е безплатна. Вече е 29.99лв.

А каква е промяната в доставката?

# 576
  • гр. София
За София техният куриер се плаща, а до офис на куриерска фирма е безплатно. Преди беше обратното.

# 577
Защото като бяхме в локдаун, идеята беше да няма струпване на хора в офиса на куриерската фирма. Аз и преди съм казвала, че си ползвам за доставка магазина им в Студентски град. Винаги безплатно и бързо. А и работното им време е супер. Smiley

# 578
  • София, България
За София техният куриер се плаща, а до офис на куриерска фирма е безплатно. Преди беше обратното.

Гадно, последния път поръчала едни книжки на дъщеря ми и сега погледнах, дошли са на 3.11 и си беше безплатно до вкъщи.

# 579
На всеки му е удобно различно, аз живея в София, но Студентски град не ми е вариант, защото като сложа времето и цената на транспорта дотам, безплатното взимане от магазина ще ми излезе повече от платената доставка. Предпочитам офиса на куриерската фирма, защото е на две крачки от дома ми и мога да отида да си взема пратката когато реша, вместо да се стряскам от обаждането "след две минути съм на адреса" и да бързам да изляза да посрещна човека.

Проявих и аз любопитството (дето убило котката) да пресметна общата сума на поръчаните от Озон пъзели. Сумата е една и половина мои заплати. Също така пресметнах каква сума би се получила, ако си купя всички пъзели, които в момента са в списъка ми с любими, на пълната им цена: още заплата и половина. Тук е мястото да кажа, че съм си направила някакви мъдри изводи, но не, не постигнах просветление, не се засрамих и все така ги искам всичките.

# 580
  • Варна
Днес завърших втората японка с кимоно от Харуйо Морита. Започнах я вчера. Беше доста по-лесна за редене от розовата, благодарение на по-богатата цветова гама:

Писах предпочитания във файла за пъзелния Дядо Коледа - пъзели загадки. Ограничих избора, и в същото време остава двойно чувство на тайнственост. Точно като за темата Smile

# 581
  • София, България
И аз нямам никакви съжаления за купените пъзели - нито пуша, нито пия, книгите взех да си ги взимам на 80% от библиотеката.
Щях да казвам на Тони, че ти смяташ колко си дала на озон, ама трябва да смяташ по-скоро разликата между купено и продадено.

# 582
Аз промяна в сумата за безплатна доставка на Озон не виждам. Над 20 лв. ми е безплатна до офис на Еконт и Спиди. Иначе да, периодично сменят вида на безплатната доставка в зависимост от населеното място.

Ghibli, изкушавам се и аз да сметна, но лошото е, че далеч не поръчвам само от Озон и става малко сложна сметката. Също интересн момент е за колко време се е натрупала тази сума.

# 583
  • гр. София
Сега ли провери?В сайта си пише 29.99, аз пробвах като сметката е под тази сума пише до магазина на озон 2лв, с техен куриер или до офис на куриерска фирма по 3лв.
Аз почти съм стигнала Ранг Злато. Това са много пари, но не купувам само от там. Не съжалявам за нито един пъзел или пък книга, която съм купила.
А може ли пак линк към списъка за Коледа, остана назад.

# 584
Аз днес поръчах две играчки за сума малко над 50лв  и опциите ми за доставка бяха 2.99лв  до адрес и безплатна до офис на куриер. И мен ме изненадаха малко.

Общи условия

Активация на акаунт