Пъзели - 33

• 30 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София, България
Пак значи не сме разбрали. Явно от днес до четвъртък в озон всеки ден ще има намаления, а черния петък ще е от 19 до 22-ри. Накратко - отворени са понеделнишките оферти.
П.П. Знам че доста купихте лисичката, ето има и намален лъв.
https://www.ozone.bg/series-master-pieces-classic-fairytales/

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 07:17 от Мона Лиза

# 556
Бухтички, и аз й се каня на катерицата, имам и мечето. Редих и таралежа, но той е от 500. За мен на първо място като качество и картинка са Heye, тях не ги продавам.

# 557
  • Варна
Ох, припомних си защо не ща да купувам повече Арт пъзел. Много прахоляк и калпава сглобка. Иначе имат хубави картинки. Един техен 2000-ник ме чака, кога ли ще се навия да го започна...

Мери, давай данни на лично, че и да ги имам, останали са на служебния компютър.

# 558
Същото мисля за Арт✌️ Иначе е много красив.

# 559
https://www.ozone.bg/brand-black-sea-puzzles/
Еее, аз сега виждам, че Black sea имат нови пъзели на преордър и мини пъзели налични Disappointed Много ме е яд, че има три от първата им колекция на мини, които съм редила преди, а щеше да е супер яко ако ги бях взела за детето и можехме да редим заедно един и същ пъзел. За съжаление съм продала всичко отдавна, изобщо не ги задържам Disappointed Представете си само докато се мъчех с Мома с ябълки тя си реди отстрани една мини мома Sunglasses
Толкова ме изкефи идеята да редим един и същ пъзел, че чак обмислам да взема еднорозите или някои от африканските животни, въпреки че иначе не са ми толкова на сърце...или пък онези кучета.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 11:21 от Бухтичка

# 560
  • Срещу планината:)
Аз мисля да не давам линкове за любими пъзели. Искам да се изненадам от избора на моя Secret Santa. Relaxed
Като цяло нямам много, така, че вероятността да се повтори е малка. И ще рискувам Simple Smile

# 561
Точно идвах да кажа за новата серия Black Sea Lite и Бухтичка вече е писала Simple Smile

Картинка с повече детайли по въпроса:

Мини пъзелите наистина са много хубава идея. Ако бяха от, да речем, 300 части, бих взела за себе си, защото някои от големите им пъзели ги харесвам, но са прекалено трудни за мен (например "Цар Симеон").

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:27 от Ghibli

# 562
  • Варна
Пък аз днес вижте на какво попаднах в Кауфланд. Чудни са!

Торбички с цип, 15 броя за около 1,80 лв. Перфектно събират 1000 парчета, сигурно ще събере и 1500. Трилитрови се водят.

# 563
Ей, Highspeed, супер си. Онзи ден гледах в Била, но бяха много малки и не взех. Ще видя в Кауфланд като ходя натам.

# 564
Ghibli, благодаря за разяснението, изобщо не разбрах, че серията е различна. Забелязах, че цената е по-ниска, но не установих защо и не се замислих много много. Имат интересни неща, въпреки че на пръв поглед не бих поръчала нищо. Само минитата ме вълнуват. Аз ако не купувам пъзели за себе си, купувам за детето Rolling Eyes

mery_poppins1, аз пък почнах от катерицата, другите предстоят Relieved Иначе и аз много си ги харесвам Heye като цяло.
Оо, сега видях, че тази илюстраторка Mia Charro има още много животни с цветя, дано да направят още пъзели, мисля, че ще ги купя всичките Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 13:07 от Бухтичка

# 565
  • София
Едни коледни кучета от Calison 500 части.
Мона Лиза, правилно си разбрала - всеки ден до четвъртък  пускат на порции намаления, а в петък остават тези от понеделник до четвъртък плюс нови и всичките намаления са три дни. Миналата година така поръчвах нещо, след два дни друго, уж да не свърши. Тази година това няма да се случи, каквото ( и ако)  харесам, ще чака до петък за обща поръчка, ако е свършило значи просто не е било за мен Laughing

# 566
  • гр. София
Благодаря за информацията за торбичките и разяснението за пъзелите black sea. Зарадвах се на малките, сладурски са, въпреки че са само 54 части, а за големите се чудех защо цената е различна, но и там харесах един вълк Simple Smile

# 567
  • София, България
Сали, някаква тъпотия ме е обхванала напоследък,  чак днес се светнах, че е точно така, както казваш. Не знам защо не го разбрах по-рано.
Аз тези 2-3 дни изобщо не съм редила, а ми се реди. И аз ще поръчам в петък.

# 568
Коледен Falcon 😍

# 569
Труден ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт