Пъзели - 33

• 30 182
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Аз предпочитам да купя и изпратя чрез Озон пъзел за 25 лв. пред това да взема пъзел за 20 лв. и да плащам доставка на куриерска фирма после.  Отделно, че сега покрай всички черни петъци и коледни намаления пред тяхните офиси, опашките са огромни, така че бих предпочела да си спестя двойното ходене/веднъж да получа, после да изпратя/.

# 541
Според мен всеки да си прецени дали да изпраща направо от озон или да получи пъзела и да го препрати. За коледно настроение аз искам да добавя нещо празнично и лично до получателя. Един път в годината е Коледа и обичам подаръците и жеста да са запомнящи се. Не е приятно висенето по офисите на доставчиците, но ще го преглътна веднъж.
Нека уточним избора на пъзели ( за мен това е най-трудно, защото не знам
колко ще е намалението на моя избор) и адресите и всеки да действа както намери за добре.

# 542
  • София
Значи, аз ги виждам нещата като "който пазарува сега, ще праща с куриер и ще подържи малко пъзела при себе си". И ще пращаме когато се разберем Simple Smile

Мона Лиза, тази нова серия... нямаше си друга работа ти... Кое по-напред сега Joy 

Скрит текст:
ММ вчера ме пита колко съм наредила за една година, казах му и... кой го кара да пресмята в пари - още преглъщам (щото накрая извадих сумата на поръчките в Озон, толкова не ми се вярваше на сметките му) Sad Че то нашето е зависимост, момичета! За толкова пари можеше да взема по един среден клас електроуред на двете ни майки. НЕ сядайте да смятате, дори да мислите, че сте по-добре от мен - охарчили сте се!
Иначе личният ми лаптоп е толкова стар, че вече два пъти му сменяме клавиатурата и ето, в момента пак пиша и ползвам копи/пейст, за да сложа букви "с" и "в", както и цифра две Grinning Приоритети...

# 543
Отидох до Комсед за подаръци за децата, и се прибрах с две съкровища за мен:)

# 544
  • София
Момичета, днес случайно намерих ето този пъзел и се пръъъъскам от радост. Няма да го рамкирам, просто много отдавна искам да го наредя Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-whispered-dream/

Иначе завърших кафявото предизвикателство и е красив пъзел

Иначе ето я промоцията на Озон;  скрийншотът във Фейбук си е баш от техния сайт Simple Smile
Тони, пъзела на Schmidtси го заплювам, ако решиш да го продаваш.
Другата седмица ще се пазарува.На няколко места вече виждам информация за предстоящата промоция в Озон
Зори ако решиш след това да се разделяш с него пиши Simple Smile

# 545
  • София
Рамката си я купих за друг панорамен пъзел,  но се оказа, че само на Арт стават.

# 546
  • Варна
Аз мисля да изпробвам сама да си рамкирам пъзелите с фазер и тънки летвички. Но ще стане чак другото лято, като мога да се позиционирам в двора на къщата на нашите и да си правя експерименти. В групите във фейса една потребителка показа снимка.

# 547
  • София
Ще стане, HighSpeed!

Един Eurographics от мен. Детайлите му са чудесни, просто с този теелфон правя много кофти снимки все още Simple Smile

# 548
  • Варна
Момичета, разделям се с тези пъзели. И трите са Master pieces. Някой ако има интерес, да казва тук иначе утре ги пускам по групите.

# 549
Здравейтее, преди няколко дена открих темата и оттогава гледам тайничко какво редите. Но се престраших и аз да пиша /с леко побутване от Тони Hug/. Бедна съм откъм пъзели, но пък за сметка на това не ми липсва ентусиазъм и желание да си пренареждам старите пъзели Grinning Нямам актуални снимки на нещо наредено от мен, затова ще ви покажа какво се случва, когато две деца скучаят. Действието се развива преди 10 години. Една приятелка ми беше дошла на гости и си казахме, че няма да си ходи, докато не наредим всеки един пъзел, който имам.  Почти 10 часа и 23 наредени пъзела по-късно и на двете ни беше станало лошо и бяхме изслушали поне 4 пъти премиерата на едно филмче по Дисни. Почти съм сигурна, че заради филмчето ни стана лошо, не заради пъзелите Grinning Та предполагам и сами ще си направите сметка какъв луд любител на пъзели се присъединява към вас. Grin

Направих си и снимка за спомен, то това си беше паметен ден.
П.С. Тъй като започнах дистанционна работа към Озон, не ме питайте какво изкушение пада като влизам всеки ден в сайта по няколко пъти… а отделно, че и всичко, което цъквам, после ми излиза като реклама навсякъде … Обмислям даже с първата заплата да си подаря пъзел за спомен... Но мисълта ми беше, че ако има кога с какво да съм ви полезна, ще поразпитвам отговорника ми и ще ви нося информация Grinning

# 550
  • София
Супер, ще си имаме агент 007 Laughing

# 551
Коледен прекрасен Falcon❤️

# 552
  • Русе
Коледен прекрасен Falcon❤️

Много топъл и уютен:christmas_tree:

# 553
Beads & buttons, 1000 части на Gibsons

Hot summer, страхотен е.

# 554
Катерицата и тя замина за 3 дни - Sweet squirrel, Floral friends, 1000 части Heye.

Много беше приятен, започнах с дрехата, която ми отне малко повече време и след това направо сам се нареди. Сглобката е малко хлабава и имаше парчета, които пасваха на различни места, което не ми допадна. Аз реално за първи път редя пъзел на Heye, който не е в триъгълните кутии и другите сякаш не бяха така. Но все пак не беше нещо фрапантно, просто щеше да е съвършен ако не беше така.

ToniShu, абсолютно убедена съм, че положението с разходите е много зле. Нямам нужда да го смятам, за да знам. Затова сериозно почнах да се замислям да спра да продавам всичко и да нареждам поне по 2 пъти някои пъзели преди да се освободя от тях.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 07:04 от Бухтичка

Общи условия

Активация на акаунт