Пъзели - 33

• 30 204
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
HighSpeed, направо го искам след кат го наредиш!

Имаш ли нещо за замяна?

Знам ли какво ще ти хареса. Бавно ги редя и нямам заваксани за продажба и размяна.
Този последния с папагалите?
Или този, не е отварян, но не държа много да го редя.

# 526
  • Варна
Да, папагалите бих ги пробвала. Имаме сделка Simple Smile

# 527
  • София
Момичета, днес случайно намерих ето този пъзел и се пръъъъскам от радост. Няма да го рамкирам, просто много отдавна искам да го наредя Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-whispered-dream/

Иначе завърших кафявото предизвикателство и е красив пъзел

Иначе ето я промоцията на Озон;  скрийншотът във Фейбук си е баш от техния сайт Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:57 от ToniShu

# 528
  • Русе
Момичета, днес случайно намерих ето този пъзел и се пръъъъскам от радост. Няма да го рамкирам, просто много отдавна искам да го наредя Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-whispered-dream/

Иначе завърших кафявото предизвикателство и е красив пъзел

Иначе ето я промоцията на Озон;  скрийншотът във Фейбук си е баш от техния сайт Simple Smile
Тони, пъзела на Schmidtси го заплювам, ако решиш да го продаваш.
Другата седмица ще се пазарува.На няколко места вече виждам информация за предстоящата промоция в Озон

# 529
  • София
Добре, Зори - заплют ти е (не буквално, де, още е с найлона) Simple Smile

Другата седмица ще е добре да си дадем линковете на Дядо Коледа (ако искате, сложете ги направо при имената си във файла). Да може Джоанна да изтегли имената и да пазаруваме преди да изкупят всичко Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 00:23 от ToniShu

# 530
  • София, България
Добре, Зори - заплют ти е (не буквално, де, още е с найлона) Simple Smile

Другата седмица ще е добре да си дадем линковете на Дядо Коледа (ако искате, сложете ги направо при имената си във файла). Да може Джоанна да изтегли имената и да пазаруваме преди да изкупят всичко Simple Smile

Тони, честно казано на мен сега ми се струва много рано да разменяме коледни подаръци. Няма го просто коледното настроение и ще е просто една размяна на пъзели. Според мен преди Коледа ще има голямо намаление и то доста преди това - поне 10 дни и ще има време тогава да си ги изпратим. Ама ако кажете и сега де.

Тони, много ли беше труден кафявия пъзел? Не каза крайното ти впечатление от марката, май не си очарована?
Пъзелът на Шмидт е уникално красив, но аз никога няма да мога да го наредя, това е за майсторки на спорта като теб и Зори. (как го нареди Зори онзи адски пъзел на Кастораланд още се чудя Joy )

Аз не си взех папката на предното намаление, защото се полакомих това да ми е подаръка за Коледа от мъжа и детето (детето е инструктирано), дано да я намалят пак.

# 531
  • Варна
Според вас кое намаление ще е повече проценти - чернопетъчното или коледното?

Предлагам до края на идващата седмица да се е записал в списъка, който желае да участва, така че принцесата да изтегли имената примерно другата неделя. Междувременно ние ще си подготвим по три пъзела, горе-долу знаем с колко ги намаляват. Да кажем, другия понеделник да си пуснем списъците тук, а самите пъзели да си изпратим една на друга по Коледа за да бъде наистина подарък. Пък всеки да си преценява дали ще купува подаръка сега или после.

Аз го виждам като един приемлив вариант, но ако има други предложения, давайте Simple Smile Колко бюджет слагаме? В диапазона 20-25 лв за да хванем безплатната доставка?

# 532
  • София, България
Както винаги HighSpeed дойде с най-добрата идея. Съгласна съм на 100%

# 533
  • Варна
Чакам с интерес да видя на кого ще подарявам. Лично аз мисля да купя подаръка сега, защото по Коледа е някаква истерия с куриерските услуги, веднъж да чакам подаръка да дойде при мен, после да го пускам на получател, има голям шанс нещо да се забави или обърка.

# 534
  • София, България
Чакам с интерес да видя на кого ще подарявам. Лично аз мисля да купя подаръка сега, защото по Коледа е някаква истерия с куриерските услуги, веднъж да чакам подаръка да дойде при мен, после да го пускам на получател, има голям шанс нещо да се забави или обърка.

Така е, права си. Ще поръчваме сега. Аз вече гледах намаленията ( не знам защо на мен нищо не ми се отваря като влизам в озон, а само през линка на Тони)

Между другото да кажа, че има някакви нови пъзели, според мен, на Master pieces, които не съм виждала.
Ето тази серия:
https://www.ozone.bg/series-master-pieces-belle-vue/
Най-много се зарадвах на този с пердетата, защото не ми се редеше във варианта на Анатолиан.

И тази:
https://www.ozone.bg/series-master-pieces-classic-fairytales/
(всъщност от тази съм виждала само Красавицата и Звяра)

# 535
  • Варна
В Ориндж има намаления на пъзели.

# 536
  • София
Между другото да кажа, че има някакви нови пъзели, според мен, на Master pieces, които не съм виждала.
Ето тази серия:
https://www.ozone.bg/series-master-pieces-belle-vue/
Мона Лиза, ама и ти си нямаш друга работа, рано-рано нови пъзели да показваш LaughingLaughing Харесва ми новата серия на Мастер.

# 537
Аз разгледах предложенията от предстоящото намаление, но избрах пъзели с по-висока цена ( не съм убедена, че с намалението ще влязат в сумата 20 лв). И направо от озон да ги насочваме към получателя ли? Аз предпочитам да го купя сега или при следващото намаление и да го изпратя за моя сметка, за да пристигне преди Коледа. Мисля, че коледните намаления ще обхванат по-голям асортимент и ще има по-голям избор.
Все пак ще се съобразя с общото решение.

# 538
  • София, България
Аз разгледах предложенията от предстоящото намаление, но избрах пъзели с по-висока цена ( не съм убедена, че с намалението ще влязат в сумата 20 лв). И направо от озон да ги насочваме към получателя ли? Аз предпочитам да го купя сега или при следващото намаление и да го изпратя за моя сметка, за да пристигне преди Коледа. Мисля, че коледните намаления ще обхванат по-голям асортимент и ще има по-голям избор.
Все пак ще се съобразя с общото решение.

Всъщност според мен няма смисъл да са задължително над 20 лева, защото всички ще си поръчаме по нещо, то е ясно и ще си направим доставката до нас, а после по Коледа ще изпратим на другарчето.
Даже засега адреси не ни трябват, само да си кажем кой какво иска и да изтеглим кой на кого ще подарява.

За сегашните намаления не ми стана много ясно, но както са ги описали по дни сигурно ще е намалението само по един ден за определен артикул.

# 539
Мона Лиза, и аз така разбрах тази оферта. Всеки ден ще има намаление само на посочените артикули, а избора не е много голям.
Аз загубих и списък, и всичко 😊. Не мога да видя дали някой ме присъедини към списъка.

Общи условия

Активация на акаунт