Пъзели - 33

• 30 196
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Mimi_Demi, прати към мен. Ще се радвам да го наредя. Ще ти пратя адрес на лични.

# 511
  • София, България
Оля, а видя ли този вълк?

https://malchugani.com/siviqt-vylk-pyzel-1000-chasti-cherrypazzi-30080/

Не мога да не се похваля, че в момента редя най-лесния пъзел, на който съм попадала от много време.
Страхотен е:

https://www.amazon.co.uk/Gibsons-Afternoon-Jigsaw-Puzzle-1000/dp/B008MXARC8

( не намерих хубава картинка)

# 512
  • Варна
Пък на мен една приятелка ще ми подари пъзел, който те не са успели да наредят. Сгрешена е кутията и картинката не отговаря на съдържанието. Май бил 2000. Ще бъде предизвикателство. Никога досега не съм редила на сляпо.

# 513
  • София
Еееее, HighSpeed, колко яко и предизвикателно - чак се зачудих дали бих се справила  нещо такова Simple Smile Похвали се като дойде време!
Оля, завидях ти за книжарницата!!

# 514
  • гр. София
Мона Лиза видях го, но го нямаше. Всъщност е магазин за играчки, но има и книжарница. Собственикът на книжарницата и магазина за играчки в близост е един и същ. Явно е взел за проба 4 пъзела, аз купих 2, останаха им два, обичайно предлагат Castorland и Clementoni, .Преди да започна да си купувам други марки, колко много Castorland съм си купила Simple Smile,но тези новите са по-скъпи, Възможно е да не зареди пак, ако не се купуват. Аз не мога да изкупя всички:joy: Не, че не се опитвам Joy

# 515
Ghibli, и на мен ми беше много интересно и не подозирах, че се прави така на ръка. И същите думи за матрица и щанца ми се въртят, но не съм сигурна.

HighSpeed, този Шмид е на Dowdle, нали? Прекрасен е, много ми се реди нещо такова, но още не съм се сдобила.

Аз започнах една катерица и се опитвам да изпробвам алтернативни техники за по-бързо редене, но не съм сигурна, че ми се получава Laughing

И успешно завърших синьото на Шели Дейвис и Cobble Hill.

# 516
  • Срещу планината:)
Ето ги кравитеее!!
Обаче Falcon си е Falcon, размятам го като одеало наредения пъзел ( голямо благодаря на Йоана)

Направо бях се отчаяла от кравите, но днес взех важно решение, което ме мъчеше от много време и като се отприщих, като занареждах тези крави, като Нео от Матрицата бях. Joy

Така бях с едно огнено небе над един вулкан😂
Седя, гледам пъзела и си мисля, Това няма нареждане. И после като се отприщи силата 😂

# 517
  • София
Аз продължавам скромно с по 500 части. Castorland. Ще пусна няколко пъзела за продажба в групите. Всички са показвани, но понеже сме се разбрали, казвам първо тук. Ако някой има желание, подарявам пъзела на Master pieces  с бонбоните. Аз се отказвам. Много е шарен, картинката е малка и гоня буквичките с лупа. Наредих рамката и още двайсетина парченца и дотук.
Olia T, пъзела с вълка го има в сайта на Патиланци. Мисля, че нямат физически магазин да се спести поне доставката, и не знам заслужава ли си, не са много евтини.

Скрит текст:

# 518
  • гр. София
Благодаря, ще отида във физическия магазин на Малчугани. Надявам се да ги има вълка и един с папагали съм харесала Simple Smile

# 519
  • София, България
Не мога да го намеря на сайта на озон, но това е сложено в една група във фб.

# 520
Sali, този на последната снимка от колко части е?

Аз съм готова с D-toys 1000 ч, много добро качество, всички части добре пресовани и изрязани, наситени цветове, сглобката можеше да е с една идея по-стегната, но и така е добре, имаше стружки, но за мен това не е проблем.

# 521
  • Варна
Corner piece 1000. Пак взет назаем Simple Smile Разкошна картинка, супер лесно и бързо се нареди. Здрава сглобка, дебели парчета, разваля се поне толкова трудно колкото Фалконите и Шмид. Но парченцата са ужасни гланцирани не само отпред, но и отзад. Пасват на повече от едно място. Като сгрешиш нещо и трябва да махнеш парчето, пращят по много неприятен начин. Има вътрешно усещане, че много лесно ще се разделят на слоеве, ако човек не внимава. Не бих си купила от тази марка, но пък бездруго видях, че в Озон не я предлагат, така че няма как да се изкуша Simple Smile

Смятам да започна този Арт. Май Мери се чудеше дали да го купува на промоцията. Ако не го е купила и ако все още го иска после, да ми пише Simple Smile

# 522
HighSpeed, направо го искам след кат го наредиш!

# 523
Здравейте, от скоро следя групата, за да придобия мнение за различните марки пъзели. Редила съм сигурно 5 пъзела до сега, като последния е на Anatolian

Sali Jumbo'то наличен ли е още?

# 524
  • Варна
HighSpeed, направо го искам след кат го наредиш!

Имаш ли нещо за замяна?

Общи условия

Активация на акаунт