Пъзели - 33

• 29 550
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
Благодаря много на Vox! Получих пратката. Като ги подредя ще предам на следващия желаещ

# 91
  • София
Аз пък приключих лисиците и сега започвам последния Блубърд Simple Smile Малко ме поозориха тези листа, но по-скоро защото редих предимно вечер.

# 92
  • София, България
HighSpeed  ми се загуби, дано е добре, беше писала нещо, че й се вие свят.

Тони, как ги правите тези сложнотии не знам. Браво!

# 93
  • Варна
Тук! Чета ви, но не редя все още. Кръвното ме съсипа за няколко дни, но бавно и славно се оправям Simple Smile

# 94
# 95
  • София, България
Получих отговор от озон за злощастно изпитата кола.
В първия момент прочетох, че "служителят се е отнесъл" Joy 

"Благодарим Ви за сигнала.
Колегата опаковал пратката е пропуснал да сложи подаръка, за което се извиняваме.
Случая е отнесен към ръководителя на съответния отдел и ще обърнем внимание на служителя, за да се внимава повече в бъдеще."

На мен обаче не ми предложиха да ми пратят две коли, явно са ги изпили вече. Joy

# 96
  • гр. София
Хаха или са решили да не предлагат, тъй като и без това ги отказвате Simple Smile

Аз сега не редя, само съм си сортирала частите. Всички килимчета - 3 бр и една папка са ми заети. Имам проблем с телефона си, надявам се да мога да спася снимките на него, ако ли не поне да снимам отново тези преди да ги разваля.
Мисля си за състезанието дали няма да се падне  в един от дните точно този пъзел , който чакам и все още ми седи на преордер.

# 97
  • София
Здравейте, момичета!
Нахълтвам и в тази тема да се похваля с нареден Trefl 2000 части. Както казах в предишното си включване, редях го в очакване да родя и реално пъзелът го доредихме след раждането с ММ.

Самият пъзел се оказа истинско удоволствие. Не е много прашен, сглобката е здрава,   цветовете са наситени, а парченцата - матирани.

https://www.ozone.bg/product/puzzles-2000-haifoss-waterfall-iceland/

С тия промоции в Озон се изкушаваме да си вземем няколко пъзела, но не очаквам да ги наредим в близките месеци Simple Smile

# 98
  • София
Еееей, имаме си ново пъзел маниаче! Eleyn, да расте здраво, обичано, закриляно и любознателно детенце! Дай поне едно име - да казваме, че се знаем с човека Simple Smile
Много ви е хубав пъзелът и щом бебче ви отпуска време за свободни занимания, не виждам защо да не купите още един голям на промоция Simple Smile Някой ден ще му ги показвате с "ето, маме, тези пъзели са колкото теб на години - с татко ти ги редихме докато ти още не знаеше, че си човек" Heart

# 99
  • Варна
Малко встрани от темата, но последните дни се търкалям от смях в групите. Нали всеки си показва наредените пъзели и съответно пише марката и броя парчета. И като захванали да пишат "майсторски парчета" или "еврографика". Не знам за вас ама на мен не ми звучи правилно, да не говорим, че се цъклих известно време, докато схвана, че това са две от известните марки. В крайна сметка това е марка, както си е написана, така се произнася. Що никой не пише синя птица примерно ами всичките го дават Блубърд?

# 100
HighSpeed, не съм го видяла, ама наистина звучи забавно. Коя група е това? Я си кажете, как сте се кръстили във facebook, да знам като ви чета, че сте вие. Аз съм Yoana Georgieva

# 101
  • София
Аз съм със същото име, но на кирилица Simple Smile А тебе винаги те познавам в групите Simple Smile
И аз съм изтървала това езиково своеволие, за щастие. Бих се подразнила ужасно Grinning

# 102
  • София
Дай поне едно име - да казваме, че се знаем с човека Simple Smile
Много ви е хубав пъзелът и щом бебче ви отпуска време за свободни занимания, не виждам защо да не купите още един голям на промоция Simple Smile Някой ден ще му ги показвате с "ето, маме, тези пъзели са колкото теб на години - с татко ти ги редихме докато ти още не знаеше, че си човек" Heart

Благодаря, ТониШи! Зорница се казва малкото човече. Сега ще разберем дали наистина ще ни отпуска време за редене, че остана по-дълго в болницата от мен, днес си я прибираме.
Мислех си все пак за някой коледен да си вземем, че си идва сезонът, пак дали ще се реди за тази Коледа ще се разбере Grinning

# 103
  • София
Добре дошла в света ни на звездичката Зорница Simple Smile Днес ще е хубав ден!
Значи, според мен ако взимате пъзел, си вземете един, че да не ги обменяме после ненаредени из темата Grinning

# 104
HighSpeed, радвам се, че си по-добре. Аз в групите не чета много редовно, но успях да се потреса от това, че в група "Пъзели" се трие всяко споменаване на Озон, защото админите са от конкурентен магазин - Стор.бг. Толкова идиотско е, че чак е смешно.

Eleyn, поздравления, да ви е живо и здраво детенцето. Пъзелът е чудесен.

Общи условия

Активация на акаунт