Пъзели - 33

• 29 540
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. София
Ехааааааа, малките букви не променят бройката Simple Smile Покажи, покажи....

# 76
# 77
  • гр.София
Аууу, завидях:)

# 78
Оля, ето:

Скрит текст:

Този с Арктика знам, че се предлагаше тук за който иска да го реди, но аз толкова го харесах, че исках да го купя и да си го имам.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:19 от Ghibli

# 79
  • София
Къде ги слагате, бе, хора? Трябваше да построим по-голяма къща (де да ставаше с пожелания)... Simple Smile

# 80
  • гр. София
Шапката я видях последна Joy Завид, завид така да се каже Simple Smile ( това е шега с моята племенница, която в един комикс, който четеше имаше реплика подуш, подуш Simple Smile ) Място все още се намира, по-скоро аз се самоограничавам чисто финансово за броя пъзели наведнъж.
Няма ли скоро да му вземеш ръкавици на  мъжа ти Simple Smile

# 81
  • София
Ама то и шапка имало Laughing Аз се чудя къде изчезна готиния пъзел на Falkon, a то Ghibli е хванала последния влак.

# 82
Не се отричам от версията си, че заради шапката беше всичко!

При мен вече наистина няма място. Тези засега ще стоят върху масата в хола, докато не успея да ги сместя някъде.  Не съм за завиждане, хора, аз съм човек с проблем.  

Sali, бих ти го предложила този Falcon за продажба след като го наредя, но нямам представа кога ще ми дойде музата за това, може и след много време да стигна до него.

# 83
  • София
О, давам заявка, ще си чакам търпеливо, аз не съм от бързите и без това.

# 84
Ох и аз не я забелязах шапката Simple Smile само пъзели зяпах в захлас Joy

Получих още 2 и съм натоварила в количката 3. Ghibli, май и аз съм човек с проблем Simple Smile
Скрит текст:

# 85
Егати и проблемните сме се събрали тук Wink
Дето казват хората -  имам толкова прекрасни качества...не знам що държат да ги наричат симптоми Simple Smile
Ghibli, ти изби рибата за толкова много бройки в една пратка! Шапка ти свалям /друга, не тази на мъжа ти Wink /.
Аз такива количества ги разбивам на 3-4 отделни пратки, хем се заблуждавам, че не съм поръчала много, хем си отмъщавам на озонци с 3-4 доставки Simple Smile.
Днес изобщо не съм влизала в озона и сега да взема да намина, да видя какави са тия малки, какви са тия нови намаления... Wink

# 86
  • София, България
Ghibli, как се смях на това с шапката, най-вече че изобщо не я видях на снимката, върнах се да я видя след като момичетата писаха, че е там. И аз съм се заринала от пъзели, но сега съм се засилила да редя от малките, по пъзел на ден и после накуп да ги продам.
Аз съм си харесала много на Bluebird, но се въздържам, сега сума народ е накупил от промоцията и след месец два ще има по групите голям избор, според мен.
В събота непременно ще погледам малко от състезанието, не знам всъщност какво точно ще се вижда, но може да открадна някое ноу-хау за по-ефективно редене.

# 87
Аз пък колко съм се смяла на представата за сладка смърт под купчина пъзели 😄😄😄 Или на пъзела, който ти заема банята 😄😄😄

# 88
  • София
Ох и аз не я забелязах шапката Simple Smile само пъзели зяпах в захлас Joy

Получих още 2 и съм натоварила в количката 3. Ghibli, май и аз съм човек с проблем Simple Smile
Скрит текст:

С рибките от къде е? Може ли линк.
Сега си взимам пъзели които ми заемат по-малко място, но да са поне 1000 части.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт