Пъзели - 33

• 31 164
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Този много си го бях харесала, пиши после как ти се е сторил като трудност:)

# 256
  • София, България
А кой е този пъзел?
Къщичките на Шмидт са абсолютно страхотни, само един проблем има, място за редене.

# 257
  • Русе
А кой е този пъзел?
Къщичките на Шмидт са абсолютно страхотни, само един проблем има, място за редене.
Това е пъзела,който реди Евето
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … -delights-1000pc/
sali,,благодаря още веднъж.Намерих момичето,което е редило търсения от мен пъзел.Чакам да ми отговори,дали ще го продава.Стискайте палци Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 09:52 от Зори

# 258
  • София
Точно това редя, което е пуснала Зори. Ужасно е качеството. Има прегънати и разслоени парчета, изкривени ъгълчета. Трудничък е ама не си давам зор.
Аз също взех и къщичките, един на Кока Кола, и даже не помня какво още защото доста скрих в раклата на дивана за да не ме изгонят. Simple Smile

# 259
Благодаря, отказа ме:) ще чакам да го покажеш и готов:)

# 260
  • София
Това са последните две поръчки

# 261
  • София, България
Точно това редя, което е пуснала Зори. Ужасно е качеството. Има прегънати и разслоени парчета, изкривени ъгълчета. Трудничък е ама не си давам зор.
Аз също взех и къщичките, един на Кока Кола, и даже не помня какво още защото доста скрих в раклата на дивана за да не ме изгонят. Simple Smile
Евето, разсмя ме. И аз обаче смотавам по някой и друг пъзел, не за друго, а защото мъжът ми вече започва да ме гледа странно.
Аз си редя пъзела, който получих благодарение на Йоана и HighSpeed ; ама наистина е много хубав.

# 262
  • София
Тези са на видно място, има и скрити в раклата Simple Smile като почти всичко са за редене, много малко са вече редени.

# 263
😯втората снимка😁

# 264
Това са последните две поръчки

Кажете после мнение за поставката за редене. Удобна ли е? Може ли в нея да се прибира пъзела частично нареден, за да не го разхвърлят котките примерно Grinning
Може ли и когато го получите да качите снимчица Heart Eyes Благодаря Ви!

# 265
  • София, България
Аз пък нямам търпение някой да покаже наредени къщичките!

# 266
  • Варна
Един Фалкон редя сега. Може би после ще захвана къщите Simple Smile

# 267
  • София
Ето я поставката, но не съм убедена дали ще успее да пази от котки

# 268
  • София
Аз влизам да се похваля и да благодаря на  Ghibli. Благодарение на нея се сдобих с тези пъзели, голям мерак ми бяха Laughing

# 269
  • Варна
Ето го Фалкона. Разкошен пъзел, матирани парчета, но много здрава сглобка бе, няма разваляне после!

Общи условия

Активация на акаунт