Пъзели - 33

• 30 153
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
Видя ли му размера? 72х51 според мен ще значи, че някои пъзели или няма да се събират, или едвам ще се вместят... Един фазер и парче филц ще ти излязат 10-на лв и после всякак можеш да го подпираш, без да падат парченцата (филцът държи яко). А поне сама ще си избереш размера.
Ние с ММ изобщо не предвидихме панорамните пъзели и още ме е страх да пробвам такъв на уж мислената маса Grinning

# 617
  • Варна
Да, беше първото нещо, което погледнах. Стандартно хилядарките са 50/70, а забелязвам напоследък, че доста марки започнаха да ги правят 48/68 или нещо близо до това. Тук е даден твърде малък резерв според мен, можеше още по 2-3 см в посока, но ще ги събира. На мен ми харесва, че е наклонена и лесно ще се пренася от стая в стая. 60 кинта за папка няма да дам, не за друго ами си представям колко пъзели ще купя за тия пари и започват да ми се свидят Simple Smile

# 618
  • Русе
Разгледах и аз тази поставака,но не съм впечатлена.На нея може да се реди само стандартен пъзел 50/70см.
Което не я прави много полезна,защото не може да се събере панорамен пъзел,а и повечето американски са с различен рамер,обикнивено по-голям от този.Освен това,когато приключиш с реденето нищо не покрива частите,ако имаш домашни любимци не е много удобно.

# 619
  • София
Повечето са по-малки, вярно си е. Ама един-два да ти се случат по-големи (това 51 ме притеснява) и ще те е яд. Що не си вземеш да си направиш твоя си дъска? Бързо и лесно е, евтино и поне няма да си разочарована, ако нещо й куца, защото няма да е от пъзел-производител Simple Smile Това от моята камбанария казано, де; но наистина, като видях как става, знам, че и без ММ бих се справила - фазер, филц, лепило и това е Simple Smile
Папката е по-скъпа, ама има и полезни ектри - затваря се, има къде да си отделяш парченца, отваря/затваря се с един цип само (няма сглобяване). Друга бира изцяло Simple Smile

# 620
Подарих такава дъска на майка - доволна е, защото е повдигната и така не ѝ се налага да реди права или да се навежда над масата, с което ѝ се натоварвал кръста. Парченцата не се плъзгат, дори и да не са свързани. В общи линии това са единствените ѝ предимства. Освен размерът ѝ, голям недостатък на тази дъска е, че е предназначена само за хоризонтални пъзели. Още при първият ни опит да я преместим на друго място, крачетата изпаднаха. Наложи се да уплътняваме дупките, в които се поставят с хартийки. За мен тази дъска не си струва. Както вече и други отбелязаха, ползите от нея могат да се постигнат с други средства.

# 621
  • София
Значи, аз днес напреднах малко със звездите, ама далеч не успях да ги свърша и останаха и за утре Simple Smile Обаче ето, да видите с какво ме разсейват (една конспираторка - съфорумка ме разплака от изненада). Това в консервата е картичка!

# 622
  • Русе
Flowers Cherries
Значи, аз днес напреднах малко със звездите, ама далеч не успях да ги свърша и останаха и за утре Simple Smile Обаче ето, да видите с какво ме разсейват (една конспираторка - съфорумка ме разплака от изненада). Това в консервата е картичка!

Ех,че хубава изненада.С кеф да си го наредиш.Flowers GrapesFlowers Cherries
 Обожавам мини пъзели Sparkling Heart

# 623
  • София
Никога не съм редила мини, и нямаше и да си купя, защото има твърде много други за купуване Grinning
сдобих се и с един дървен, та голямо весело се очертава тези дни, само да завърша звездите!

# 624
Излезе ми реклама, че в Orange имат до 35% отстъпка на пъзели. Ако някой е закъсал..😁

# 625
Много красив, но качеството на частите е зле. Имаше няколко огънаги части. Други се бяха заклещили една в друга и при разделянето им се огъваха и късаха.(въпреки старанието ми да ги опазя) Жалко, че имат толкова красиви картинки.

# 626
  • София

Аз я взех ама нещо не е моето. Аз редя основно на дивана и не ми е удобна.

# 627
  • Варна
Отказах се. Главно заради това, че е за хоризонтални хилядарки само, не бях се сетила 🤭

Гледам днешните предложения, набелязала съм някои, но ще изчакам до утре сутрин да видя и петъчните. Нали до петък изкарваха всеки ден нови оферти, а после всички накуп остават до неделя? Не бъркам, нали? А събота и неделя ще вадят ли нови оферти? Чакам конкретен пъзел да видя дали няма да е на промоция, ако не е, ще взема друг на негово място, но този ми е голям мерак и затова питам.

# 628
  • София, България
Общо взето нищо от пъзелите, които харесвам не е намалено.
Аз в момента редя този, много е лесен и хубав:
https://www.ozone.bg/product/falcon-baking-with-mother-1000-pieces/

# 629
  • Варна
Общо взето нищо от пъзелите, които харесвам не е намалено.
Аз в момента редя този, много е лесен и хубав:
https://www.ozone.bg/product/falcon-baking-with-mother-1000-pieces/

Смяташ ли после да го задържиш или не? Интересува ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт