Пъзели - 33

• 30 137
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Много красив, но качеството на частите е зле. Имаше няколко огънаги части. Други се бяха заклещили една в друга и при разделянето им се огъваха и късаха.(въпреки старанието ми да ги опазя) Жалко, че имат толкова красиви картинки.
И аз имам същия kristinaapopova - картината е жестока. Аз нямах такъв проблем с частите. Пиши на съпорта долу в дясно, обясни им че не си доволна и съм сигурна, че ще намерят решение или ще те компенсират по някакъв начин.

# 631
Здравейте Simple Smile
Обръщам се към вас с огромна молба за съвет и препоръка.
Искам да взема пъзел на дете, което е 1 клас, но доколкото разбирам много обича да реди пъзели и се справя и с такива с много части, но колко точно е това много незнам.

Може ли за съвет според вас какво трябва да търся подходящо за тази възраст като брой части, картинки, сложност и качество?

Предварително благодаря!

# 632
  • Варна
Аз бих купила нещо между 500 и 1000 части. Заложете на читавите марки, Шмид примерно, има и други.

# 633
Аз бих купила нещо между 500 и 1000 части. Заложете на читавите марки, Шмид примерно, има и други.
Благодаря! Кои са другите, за да потърся и да се ориентирам? Simple Smile

# 634
  • Варна
За мен лично дотук изпробвани и читави са Шмид, Фалкон, Равенсбургер. Има и още, които са добри, но пиша само марки, които са ми харесали, защото съм ги редила и впечатленията ми са лични.

# 635
Много красив, но качеството на частите е зле. Имаше няколко огънаги части. Други се бяха заклещили една в друга и при разделянето им се огъваха и късаха.(въпреки старанието ми да ги опазя) Жалко, че имат толкова красиви картинки.
И аз имам същия kristinaapopova - картината е жестока. Аз нямах такъв проблем с частите. Пиши на съпорта долу в дясно, обясни им че не си доволна и съм сигурна, че ще намерят решение или ще те компенсират по някакъв начин.
Може и аз да съм карък. Пъзелът от пъзелманията също не беше с много добро качество. (Или съм голяма перфекционистка 😂)Но със сигурност ще им дам още шансове, тъй като картинките са им много хубави.

# 636
  • Русе
Здравейте Simple Smile
Обръщам се към вас с огромна молба за съвет и препоръка.
Искам да взема пъзел на дете, което е 1 клас, но доколкото разбирам много обича да реди пъзели и се справя и с такива с много части, но колко точно е това много незнам.

Може ли за съвет според вас какво трябва да търся подходящо за тази възраст като брой части, картинки, сложност и качество?

Предварително благодаря!
Разгледайте тези,има пъзели 750ч https://www.ozone.bg/brand-master-pieces/?broy_chasti=500-999-chasti
А тук са пъзелите с XXL части,което улеснява реденето,особено щом е дете в първи клас
https://www.ozone.bg/instantsearchplus/result/?q=xxl%20%D1%87%D0 … D1%81%D1%82%D0%B8

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 10:38 от Зори

# 637
  • София
HighSpeed, предложенията ги качват в 12 през нощта, снощи даже по-рано, към 23.30 бяха качили намаленията за днес. Нови за събота и неделя няма. От пъзелите, кото съм си харесала и евентуално купила за другарчето по размяна ( ако то няма предпочитания), дотук имам само един намален. Чакам да видя довечера какво ше пуснат. Пиша през телефон и ми е трудно. Да поясня  - няма да пускат нови предложения след тези, които качат тази нощ.

# 638
  • София, България
HighSpeed, сигурно ще го продавам, но по-натам, не съм решила още.

Сали, аз пак значи бях разбрала грешно, че ще има още промоции от петък, значи нищо не ми харесва почти.

# 639
  • София
Мона Лиза,  за трите дни от петък до неделя, пускат доста неща, от понеделник до четвъртък беше само "подгряване".

# 640
Дали да не изпращаме предпочитаните от нас пъзели, че един от тези които в момента е с намаление и е 19.99

# 641
  • София
Много интересно, влязох в Озон, много намалени пъзели, снощи ги нямаше. И почти всички от моите в любими са намалени. И какво да правя сега Laughing

# 642
  • София
Може и аз да съм карък. Пъзелът от пъзелманията също не беше с много добро качество. (Или съм голяма перфекционистка 😂)Но със сигурност ще им дам още шансове, тъй като картинките са им много хубави.
Да жестоки картинки наистина. Не знам не мисля, че твоя перфекционизъм има нещо общо, по-скоро има разлика в производствата, защото аз си го взех миналата година когато ги пуснаха и си е ок. Но наистина ти препоръчвам да не се примиряваш с обяснението че си карък, а да си им пишеш. Аз бих... Laughing

# 643
Дали да не изпращаме предпочитаните от нас пъзели, че един от тези които в момента е с намаление и е 19.99
И според мен е хубаво да си ги пратим, защото мисля утре да направя една голяма поръчка и направо да поръчам и пъзела на човека, на когото ще подарявам.

# 644
  • Варна
Наистина има нови намаления, сутринта ги нямаше. В Любимите ми направо станах разногледа, почти всичко е намалено!

Три Фалкона намятах в количката, то просто на тези цени няма как да устои човек.

Общи условия

Активация на акаунт