💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 776
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 020
Манито е голяма селянка 😃 На моменти звучи като мургавите събратя.

# 1 021
Ахахаха Мани към Кремена - в ляво МА !!!  и Кремена изпъва дясната си ръка и тръгва в дясно Ахахахаха

# 1 022
А за наденицата не зная, не е имало продуктово позициониране. 😀 Марки споменати в ИВ бяха онези енергийни напитки и 3 в 1 вчера. Дори ми стана странно, че казаха името в ефир вчера, но ясно защо е било. Скоро може да очакваме и пакетчета 3 в 1 с ликовете на участниците. Като кибритчетата с ликове на фолк диви едно време. 🤣🤣

Не знам дали някой забеляза, точно преди да започне предаването преди малко, имаше спонсорска реклама на 3 в 1. 🤣🤣 Ясно защо беше цялата тази глупост вчера с Паулина. Просто Нескафе 3 в 1 са станали спонсори и се рекламират. Цялото нещо според мен е било сценарий.🤣
А наденицата на коя фирма беше? 🤣

# 1 023
  • Испания
Край! Козите останаха без сестра. Сега какво ще правим?

# 1 024
Аз лично не харесвам Андрей особено, още във визитката ми се видя твърде арогантен, харесвам самоуверени хора, но има една тънка граница, която когато се премине вече положителното качество се превръща в отрицателно. И въпреки, че ми е далеч от любимец не виждам нищо сексуално в отношенията му с Елизабет, та още повече да мисля и съжалявам жена му. При тях двамата се получи така, че общата неприязъм към Красима ги сближи и оттам се превърнаха в партия. А, и мен също поведението на Симеон доста ме подразни, защото се видя, че гласува за отмъщение срещу Елизабет, въпреки че много искаше да се "докаже".
Игрите са така направени, че дори да си фаворит и много добър играч развитието на двубоя е непредвидимо и има реален шанс по-силен да отпадне от много по-слаб противник.. та в този ред на мисли е нормално да имаш едно вътрешно притеснение, че ще си номиниран, но първо не трябва да го показваш видимо и второ да се биеш в гърди какъв смелчага си.
Ми не го харесвам Симеон, че си прави и сметка да ходи на Острова, той като Дънкан Маклауд се изживява
..

# 1 025
Продукцията са много зле.

Трасето не е предвидено за два отбора, които не могат да виждат и се блъскат.

Розова маса и червено топче?!
Зелена маса и синьо топче?!

Безумие.

# 1 026
Мани има много груб, почти каруцарски език Sad
Сега ли чак го разбра, дърта пърдюха Grinning

# 1 027
  • Испания
Неделчо:
- Къде е?
Мани:
- Ми, там. До дупката.

# 1 028
Леко скучна игра обаче, само навигацията на Мани е смешна.

# 1 029
Леле, никога не съм виждала Мани толкова ентусиазирана Grinning

# 1 030
  • Испания
Димо: "За първи път виждам космонавнти, които си говорят на "бе".

# 1 031
Ех, много са изрязали от навигацията на топчетата в лабиринта ..

# 1 032
Много ме радва играта 😃

# 1 033
Голяма скука е днес играта, хайде да свършва по-бързо, и да почват драмите.....

# 1 034
Мани има желание, но само дотам стига. За втори път топчето на Бойците обикаля лабиринта много повече, отколкото е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт