💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 707
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 095
Еми просто единствения човек на интелектуалното ниво на Мани е Ралица. Другите не са стигнли тези висоти

# 1 096
Ама колко драматично беше с надвесените лекари над пострадалата участничка. Коя ли ще е?

# 1 097
  • Испания
Това на финала апарат или  линейка ли беше?

Приказките на Симеон бяха чисто театРО.

# 1 098
  • Sofia
Много се смях на комплиментите на Симеон спрямо Красима. Човекът се чуди как да и почеса егото и как да я загради, тя му вика " виж месото". Видимо и стана неудобно.
Ха-ха, много добро попадение! И на мен този момент ми стана особено комичен. Симеончо ръси комплименти, с битово-аграрен привкус, застрашително надвесвайки се над Красима и заявявайки сюрреалистични сексуални копнежи; тя, от своя страна, го гледа с недоумяващ, изцъклен поглед, тип "Абе, този какви ми ги говори". Рязко свежда глава и изрича с приглушен, но повелителен тон: "Виж месото.". Joy

Иначе, относно утрешната битка – Кремена е пътник, според мен. Само елиминацията да не се окаже двойна...

Бети как се въртеше около Андрей с това черно дантелено боди – харесва си го тя, като че ли. Не мога да преценя дали интимните симпатиите са споделени, ама чак пък толкова да е дърво Анди, някак не ми се вярва. Мъжете не са всепризнати стоици в ситуация, в която около тях се вие и суче предизвикателна мацка. Дано да греша – все пак, има семейство.

Неделчо не знам какво пак се обяснява като палячо.

На съвета, осветена от камерите, кожата на лицето на Кремена стоеше като пергамент. На колко години е тази жена?

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:03 от Blаck Cat

# 1 099
  • Germany
Аз останах с впечатлението, че промото е на битката между двете, а не 4-те номинирани.

# 1 100
Аз останах с впечатлението, че промото е на битката между двете, а не 4-те номинирани.
И аз така мисля, освен това видях една жълта и една червена лодка, та ме навежда на мисълта, че ще има по една от двата отбора на финалната битка за отпадане. Въпросът е дали първата отпаднала си заминава директно.

# 1 101
То е ясно. Нали не си представяме Мани на такава битка? 🤔 😜
Дано, дано е отпаднала директно на първия етап.

# 1 102
Симеон не знам театро или не му бяха приказките, но Красима видимо се чувстваше адски неудобно и от излиянията, и от тези попипвания, с които бяха съчетани.

# 1 103
Симеон не знам театро или не му бяха приказките, но Красима видимо се чувстваше адски неудобно и от излиянията, и от тези попипвания, с които бяха съчетани.
Всеки на нейно място би се чувствал така. Дори е много тактична, че не го насоли едно хубаво, а го прати да види месото.

# 1 104
  • Испания
Пълно театро.

Нечистоплътен и неграмотен.

# 1 105
Мани за 50 гроша си купи предимство, което ще я направи сигурно отново първа и ще й дадат пак 50 гроша. А на Елизабет, която има 100 още нищо не са предлагали и е също на битка.
На Семира за 100 гроша предложиха парти за всички, с на Паулина за 150 да храни 3 дни всички, грошовете на Стоян обаче са си само негови и не може да ги ползва…

# 1 106
Залагам на Мани и Елизабет в анкетата да се спасят от елиминация.
Битката за елиминация ще е Красима срещу Кремена според мен.
Иска ми се Красима да спечели, но не съм голям оптимист.

Редакция :
Продължавам да смятам, че Кремена е пътник, въпреки, че не съм познал двойката за елиминация. Няма да си променя гласуването в анкетата поради лични пристрастия Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 09:43 от Bengun

# 1 107
Играта им беше спечелена най-основно от Валентин. Какво пак се прави на интересен...А можеше и тогава, и в профила си да поздрави Милена и Валентин. Смотльо.

Пълно театро.

Нечистоплътен и неграмотен.

# 1 108
  • London
Днес даже ги изгасих преди съвета ....толкова досадна беше битката, че не ги изтърпях.Joy

Та кой е номиниран от Бойци?

# 1 109
  • Испания
Има анкета.

Общи условия

Активация на акаунт