💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 644
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 395
На такава игра искам Мани

# 1 396
Битката е доста силова, последните кадри, показващи какво предстои не изглеждаха добре за Елизабет.

НО продължавам да вярвам, че ще се пребори и че ще спечели. Въпреки, че играта е далеч по-близо до зоната на комфорт на Кремена.

# 1 397
  • София
Освен че ще е нелепо Елизабет да падне, ще е поредната несправедливост с грошовете, които явно са ѝ за украса.

Но да падне сега, а после да бие Мартин, ще е още по-нелепо.

# 1 398
Това е гавра с ЕлиЗъбета и Кремена, а е гавра и със зрителите.

# 1 399
  • Варна
Играта определено е интересна, но не е за тези жени. Товара, който носят е колкото тях! Елизабет е цялата червена, което говори, че силите и са на свършване.

# 1 400
Бети може да е кофти характер ама пък играе от сърце и душа. Съжалявам предпочитам тя или Красима да спечелят  пред мишлетата в отборите им.
Мани съшо не ме дразни вече..

# 1 401
Какво се нервите? Даже римски богове да беше докарал Тупарев нямаше така да ви увлече и разпали, както явната несправедливост да бутат най-некадърната. Че и сее  подсигурил от всякъде - хем некадърна, хем нагла, хем джукеста - така никой няма да я хареса и със сигурност ще отнесе негативния вот.  Чиста работа

# 1 402
Всичко ме води натам, че Елизабет ще загуби и жълтите ще ги разпаднат. Дано греша, защото много ще ме е яд Елизабет да отпадне сега и по този начин. Неприятна ми е и дори се чудя защо такова красиво, младо момиче с всички възможности пред него е такъв киселяк Smile обаче се представя много добре, раздава се и не заслужава да им е бушона на жълтите за всичко, отделно не го  понасям Симеон, дори не виждам и да се справя особено впечатляващо някъде, само на приказки.

# 1 403
Нали отпадналият участник отива при Мартин? Не отписвайте все още Елизабет.

# 1 404
Интересно дали участничката, която ще ползва услугите на линейката, ще може да продължи, или ще загуби служебно?
В тази игра съм за Елизабет.

# 1 405
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кремена и Манка, де го тоя хъс в другите игри 😄
Кремена сега като танк, пък до вчера ще смачка Стоян от страх .

# 1 406
Три преминавания по това трасе и с тази тежест ...
А Аквата подреди четири кубчета.

# 1 407
  • София
Играта нарочно е подбрана, защото единственото което има Кремена е груба сила. То на нея тестостерона и е повече отколкото естрогена...

То на нея тестостеронът ѝ е повече, отколкото на средностатистически мъж. 🙄

# 1 408
  • Англия
Дано Елизабет да им обърка плановете на продукцията и да бие.

# 1 409
  • София
Нали отпадналият участник отива при Мартин? Не отписвайте все още Елизабет.

А, не го давам Мартин. Искам го в обединеното племе.

Общи условия

Активация на акаунт