💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 711
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 380
На мен пък ми изглежда, че Елизабет е доста по-уморена и тя ще загуби. Май и продукцията искат това.

# 1 381
Колкото и да ме е неприятна Елизабет, много ще ме е яд ако падне точно от Кремена. Определено е най-силната жена в този сезон и да падне от една от най-слабите не ми се струва справедливо.

# 1 382
Егати гадната битка, а тлъстите мъже си лежат на резиденцията. С право им беше нервирана Елизабет.

# 1 383
  • Испания
На мен пък ми изглежда, че Елизабет е доста по-уморена и тя ще загуби. Май и продукцията искат това.

Тя не може да диша .

# 1 384
Елизабет май не се чувства добре. Хич не я харесвам, но би било доста тъпо да отпадне преди Мани и Кремена. Раздава се в игрите. На пъзели обаче хич я няма.

# 1 385
Е, каква е тази игра ..
Много ще ме е яд ако Бети загуби.

# 1 386
  • I want it all and I want it now.
Браво на Елизабет, много е добра в играта. 🥇

# 1 387
  • София
Ненормална работа, че те от едно минаване и са полуумрели, колко пъти трябва да повторят упражнението??

Да не говорим колко е нелепо Елизабет да отпадне от Кремена.

# 1 388
Ако Елизабет падне сега, според мен и самата продукция ще иска тя да вземе грошовете на Мартин.

# 1 389
  • Брюксел / София
Добре де, кому е нужно толкова силова битка? Можеше играта е многокомпонентна, за да изисква издръжливост, нужно ли е да мъкнат това кану като хамали?! Скучно е!

# 1 390
  • Англия
Много здрава битка са им направили на двете девойки. Ще ги напънат докрай като Стратимир и Калоян, харесват ми такива битки.

# 1 391
Горката Елизабет! Да бяха съобразили с килограмите им тежестта, която ще носят. То това кану е цялата игра. Направо си я закопаха отвсякъде.

# 1 392
В другите игри тежестта е съобразена с теглото на участниците. Тук разликата в килограмите на Елизабет и Кремена е очевадна.

# 1 393
Да в по-неизгодна позиция е Елизабет, не знам как ще издържи.

# 1 394
  • София
Представяте ли си спортиста Елизабет да отпадне, а трътлестата и бездарна Мани да е още в играта?
Осъзнавате ли каква гавра е това. Играта нарочно е подбрана, защото единственото което има Кремена е груба сила. То на нея тестостерона и е повече отколкото естрогена...

Общи условия

Активация на акаунт