💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 384
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Еее, стига бе Sad
Отиде си стратег номер 1 и мой личен фаворит. Вече грам няма с какво да ме задържи сезона.
Огромна загуба.
Дано поне Андрей или Морунов спечелят формата, то друго не остана. Но ми е все тая.
Жалко.

# 151
Не намирам думите на Поли за лицемерни.

# 152
Боже боже.... че тя го каза дори не лично в лицето му, а когато не се знае нито дали ще го излъчат нито нищо (не че това спира някои хора да плюят по други), но това показва определено, че Паулина не е лицемерка. И това няма нищо общо със самата игра.

# 153
Мани Бумеранга.. ти я пращаш, тя се връща.. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 154
  • София
Еее, стига бе Sad
Отиде си стратег номер 1 и мой личен фаворит. Вече грам няма с какво да ме задържи сезона.
Мдаа... ето как животът може да съсипе всяка стратегия... Sunglasses

Джон Ленън: "Животът е това, което се случва, докато правим други планове"

# 155
  • София
Милият Мартин. Виждам пламъка в очите му да играе играта. Отдаден е на максимум въпреки гаврите с него и си вярва истински. Устремен напред, съсредоточен и отдаден. Заслужава да стигне далеч. Дано не го прецакат втори път.

# 156
  • Испания
От Мартин са останали само очите.

Като гледам Стоян, едва издържа. Не знам как не тропне по масата.

"5 човека - трима играчи".

# 157
Милият Мартин. Виждам пламъка в очите му да играе играта. Отдаден е на максимум въпреки гаврите с него и си вярва истински. Устремен напред, съсредоточен и отдаден. Заслужава да стигне далеч. Дано не го прецакат втори път.
Мартин е много добър, но и доста наивен според мен. Дано не го използват само като касичка, заслужава да е част от финалното обединено племе.

# 158
  • София
Приключенците сега няма ли да получат ново попълнение или само за бойците може по две отгоре?

# 159
Директните линкове вече имат защита, след последните промени в Нова плей. Измислих как да ги направя отново да работят, но ми трябва време, да преработя всички стари.
Страхотно, благодаря Simple Smile Ако е времеемко, но може да го направи и друг човек вместо теб, предлагам помощта си.
Според мен също Паулина не е лицемерна. Тя няма и нужда да бъде в тази ситуация, нищо не печели.
Ох, Неделчо ми напълни душата с думите си към Мани. Жалко, че в момента са изключително слаби в сравнение с Приключенци и Жълти, дано преодолеят кризата.

# 160
  • Испания
Я пневмония, я Ковид, както се оказа, че не са имунизирани...

# 161
  • София
Стратимир как жално изгледа, след като разбра за напускането на Туджаров и въздъхна по него. Секунди по-късно в интервюто зад кадър: "Двете най-слаби звена в племето отпаднаха в един ден. Relieved " Тук монтажът им се получи.

# 162
  • София
Благодаря за темата!

Не съм ви чела скоро. Знае ли се г.д кога ще бъде обединението?

# 163
Предпочитах Туджаров да отпадне в елиминация.

# 164
Предпочитах Туджаров да отпадне в елиминация.
Това и заслужаваше, но уви измъкна се както винаги по терлици.

Общи условия

Активация на акаунт